Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

tekst z plakatu napisany przez wolontariuszkę:

Przygarnij mnie!!!

Jestem szpetny!!!Muszę być,skoro przez tyle lat nikt mnie nie pokochał.Uroda mi nie dopisała,mam brzydki zgryz i atletyczną budowę.A gdyby dusza odzwierciedlała się na zewnątrz,wtedy wszyscy spoglądaliby na mnie z zachwytem.Od 4lat jestem wychowankiem przytuliska dla zwierząt w Falenicy.I chociaż czasem ludzie przychodzą zaadoptować pieska,na mnie nikt nie zwraca uwagi.A mam w sobie tyle miłości,że mógłbym nią obdzielić wielką rodzinę.Czy okrutny los skazał mnie na dożywotnią samotność?

Moje zalety:Jestem łagodny,wesoły,świetnie nadaje się do domu z dziećmi,kocham być kochany,wierny,mimo niewysokiego wzrostu,świetnie nadaje się do pilnowania domu,mądry,nigdy Cię nie zawiodę.

Moje wady:Jestem brzydki...

Posted

Asik, czy Zębatek jest przez cały czas na łańcuchu :-( ?
Zapadł mi w serce niesamowicie, gdy odwiedzałam, a potem odbierałam od Was moją Matyldę (azylowa Arta :) ).
On jest tak bardzo spragniony pieszczot... Dosłownie przykleja się do nogi i nie chce wypuścić... Często o nim myślę...