siekowa Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 Zębacz jest także tu http://press.mwmedia.pl/press4/?cmd=4&id=3566 Quote
siekowa Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 mój biedny Zębatek :-( nikt go nie chce Quote
siekowa Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 tekst z plakatu napisany przez wolontariuszkę: Przygarnij mnie!!! Jestem szpetny!!!Muszę być,skoro przez tyle lat nikt mnie nie pokochał.Uroda mi nie dopisała,mam brzydki zgryz i atletyczną budowę.A gdyby dusza odzwierciedlała się na zewnątrz,wtedy wszyscy spoglądaliby na mnie z zachwytem.Od 4lat jestem wychowankiem przytuliska dla zwierząt w Falenicy.I chociaż czasem ludzie przychodzą zaadoptować pieska,na mnie nikt nie zwraca uwagi.A mam w sobie tyle miłości,że mógłbym nią obdzielić wielką rodzinę.Czy okrutny los skazał mnie na dożywotnią samotność? Moje zalety:Jestem łagodny,wesoły,świetnie nadaje się do domu z dziećmi,kocham być kochany,wierny,mimo niewysokiego wzrostu,świetnie nadaje się do pilnowania domu,mądry,nigdy Cię nie zawiodę. Moje wady:Jestem brzydki... Quote
outsi Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Asik, czy Zębatek jest przez cały czas na łańcuchu :-( ? Zapadł mi w serce niesamowicie, gdy odwiedzałam, a potem odbierałam od Was moją Matyldę (azylowa Arta :) ). On jest tak bardzo spragniony pieszczot... Dosłownie przykleja się do nogi i nie chce wypuścić... Często o nim myślę... Quote
siekowa Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 niestety tak :-( Zębatek to bardzo kochana psinka ale niestety nikt się nim nie intresuje...ale cieszymy się,że Matylda znalazła super domek:) Quote
outsi Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Całuski dla Zębatka od koleżanki Arty - Matyldy :calus: ! Quote
siekowa Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 :D super fotka :D no przecież można powiedzieć,że Zębatek i Matylda byli sąsiadami w azylu hehe Quote
outsi Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Asik, wrzuć Zębatka do tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31496 i przejrzyj inne w dziale "przygarnę psa". Quote
siekowa Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 wątpie żeby azyl dał psa za granicy ale tamte tematy przeglądam Quote
akucha Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Zębatek czeka na swojego człowieka :-( Quote
siekowa Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 dlaczego takie super psy muszą tyle czekać??? Quote
Recommended Posts