amica Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='furciaczek']Wkoncu moge napisac cos bardziej optymistycznego...choc jak zaczelam mowic przez tel Budryskowi to cioteczka zle zrozumiala i mi tam prawie na zawal padla bidula :) Stan Zygmutka ulegl znacznej poprawie, polazikowal, nawet sobie poszczekal...na fotel chcial wskoczyc ale jak oderwal przednie lapki od ziemi to sie bidak wywalil. Zdecydowanie sie ozywil...widac ze chce zyc! Mordeczka troszke mniej spuchnieta, do jedzonka musi dostawac te weterynaryjne puszki ze wzgledu na totalne spustoszenie w organizmie...to jest taka papka mieciutka a nie kawalki mieska czy cos :) [COLOR=navy][B]Mysle ze bedzie dobrze i Zygmus jeszcze sie nie wybiera za TM.[/B][/COLOR][/QUOTE] No i oby jak najdłużej się nie wybierał. Quote
furciaczek Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Wczoraj biegunka, dzisiaj dla odmiany wymiotujemy ehhh Quote
dominikabankert Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 fur.........trzymaj sie dasz rade to pewnie dlatego(moje skromne przypuszczenia) ze biedak flaczki ma skurczone od dawnego niejedzenia i picia:( Quote
Kocurek Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Zygmusiu zdrowiej nam maluchu.Wszystkie cioteczki baaaardzo Ciebie kochaja i juz nikt na pewno nie zrobi Ci krzywdy. Quote
coronaaj Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='Kocurek']Zygmusiu zdrowiej nam maluchu.Wszystkie cioteczki baaaardzo Ciebie kochaja i juz nikt na pewno nie zrobi Ci krzywdy.[/QUOTE] Oj , zdrowiej malutka, sliczna kruszynko...dasz rade.. bedzie lepiej...Fur dzieki za wszystko, nie mam slow.. Quote
Kava Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 jak dzis stan Zygmusia? mam nadzieje, ze sie nie pogorszyl.... Quote
furciaczek Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [url]https://picasaweb.google.com/adopcjecc/PsiakiArktyki#[/url] Dodaje fotaski, nie mam czasu zmniejszac i wrzucac na watki wiec zagladajcie tam czasem :) Quote
dominikabankert Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 fur a gdzie jest teraz ten dobermanek i co z nim:(? Quote
furciaczek Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='dominikabankert']fur a gdzie jest teraz ten dobermanek i co z nim:(?[/QUOTE] Dobek to maly wariat, blyskawicznie sil nabral i glupkuje :) Jest u mnie, niestety w kojcu zewnetrznym...ktory zreszta juz zaczal konsumowac ;) Szukamy domowego DT dla chlopaczka. Quote
Beatkaa Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Zygmusiu wracaj do zdrówka,teraz musi być tylko lepiej !! [quote name='furciaczek']Dobek to maly wariat, blyskawicznie sil nabral i glupkuje :) Jest u mnie, niestety w kojcu zewnetrznym...ktory zreszta juz zaczal konsumowac ;) Szukamy domowego DT dla chlopaczka.[/QUOTE] I jak tam macie coś Furciaczku?Mogę jeszcze gdzieś popytać.Tylko proszę opisz go troszkę ;) No i jeszcze skąd wziąć fundusze,musiałby być to BDT. Quote
Poziomka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Zygmus......pyszczek do gory. Caly czas mysle o maluszku.:) Quote
Melka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Jak można skrzywdzić taką schorowaną kruszynkę, no jak??? :( [img]https://lh3.googleusercontent.com/_QipkfcwJf8k/TZBpjAeiuNI/AAAAAAAACVM/ZRTpWajg71I/s720/IMG_9356.JPG[/img] Quote
Energy Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='Aimez_moi']Slodziak Zygmus......:):)[/QUOTE] Zapisuję :lol: Quote
BUDRYSEK Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 pw z info o Zygmusiu przeslane do Charly Quote
Funky Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Nie mam czasu dzisiaj przeczytać całości, ale zapisuję i jutro dokończę - bardzo mocno trzymam kciuki za te Biedulę!!! Quote
amica Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Jk sie czuje nasz dzielny chłopaczek? wielkie podziękowania raz jeszcze dla furciaczek... Quote
furciaczek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Zygmunt dzielne chlopisko, dzisiaj juz ozywiony taki, kontaktujacy bardziej...nawet sie klucil z Buniaczkiem:evil_lol: Nie da sie go nie kochac...ja sie wrabalam po uszy:oops: Quote
Aimez_moi Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 No prosze.....:) staruszek a ma taki dar i urok......:) Quote
coronaaj Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Poprosze o link Rambusia ten co pojechal do joaaa... Quote
furciaczek Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 [quote name='coronaaj']Poprosze o link Rambusia ten co pojechal do joaaa...[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/threads/186833-wesoły-Dziadziuś-vel-Rambuś-ma-DT-ale-nadal-szuka-swojego-miejsca-na-Ziemii!/page57[/url] Quote
Recommended Posts