Jump to content
Dogomania

Zygmuś kocha furciaczek a furciaczek Zygmusia :)Żegnaj Zygmusiu :( (*)

Recommended Posts

Posted

[quote name='furciaczek']Wkoncu moge napisac cos bardziej optymistycznego...choc jak zaczelam mowic przez tel Budryskowi to cioteczka zle zrozumiala i mi tam prawie na zawal padla bidula :)

Stan Zygmutka ulegl znacznej poprawie, polazikowal, nawet sobie poszczekal...na fotel chcial wskoczyc ale jak oderwal przednie lapki od ziemi to sie bidak wywalil. Zdecydowanie sie ozywil...widac ze chce zyc!
Mordeczka troszke mniej spuchnieta, do jedzonka musi dostawac te weterynaryjne puszki ze wzgledu na totalne spustoszenie w organizmie...to jest taka papka mieciutka a nie kawalki mieska czy cos :)
[COLOR=navy][B]Mysle ze bedzie dobrze i Zygmus jeszcze sie nie wybiera za TM.[/B][/COLOR][/QUOTE]

No i oby jak najdłużej się nie wybierał.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kocurek']Zygmusiu zdrowiej nam maluchu.Wszystkie cioteczki baaaardzo Ciebie kochaja i juz nikt na pewno nie zrobi Ci krzywdy.[/QUOTE]
Oj , zdrowiej malutka, sliczna kruszynko...dasz rade.. bedzie lepiej...Fur dzieki za wszystko, nie mam slow..

Posted

[quote name='dominikabankert']fur a gdzie jest teraz ten dobermanek i co z nim:(?[/QUOTE]

Dobek to maly wariat, blyskawicznie sil nabral i glupkuje :)
Jest u mnie, niestety w kojcu zewnetrznym...ktory zreszta juz zaczal konsumowac ;)
Szukamy domowego DT dla chlopaczka.

Posted

Zygmusiu wracaj do zdrówka,teraz musi być tylko lepiej !!

[quote name='furciaczek']Dobek to maly wariat, blyskawicznie sil nabral i glupkuje :)
Jest u mnie, niestety w kojcu zewnetrznym...ktory zreszta juz zaczal konsumowac ;)
Szukamy domowego DT dla chlopaczka.[/QUOTE]

I jak tam macie coś Furciaczku?Mogę jeszcze gdzieś popytać.Tylko proszę opisz go troszkę ;)
No i jeszcze skąd wziąć fundusze,musiałby być to BDT.

Posted

Jak można skrzywdzić taką schorowaną kruszynkę, no jak??? :(

[img]https://lh3.googleusercontent.com/_QipkfcwJf8k/TZBpjAeiuNI/AAAAAAAACVM/ZRTpWajg71I/s720/IMG_9356.JPG[/img]

Posted

[quote name='coronaaj']Poprosze o link Rambusia ten co pojechal do joaaa...[/QUOTE]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/186833-wesoły-Dziadziuś-vel-Rambuś-ma-DT-ale-nadal-szuka-swojego-miejsca-na-Ziemii!/page57[/url]