Aimez_moi Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Sliczny dziadzius.... z charakterkiem.......:) Quote
Kava Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 [quote name='Arktyka']Dziadzius Zygmus mowi wszystkim cioteczkom dobranoc:) [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images38.fotosik.pl/654/af1a8c9868c3c641med.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] dobranoc Arktyka i Zygmus spijcie dobrze Quote
Julia84 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Arktyko a co to za wieelki psiak za nim stoi? Kurde ten Zygmuś taki malutki jest? :-) Na koncie Zygmusia jest 38,50 zł - dochód z bazarku zorganizowanego przez zuzię_kuzik. Dziękujemy! :loveu: Cioteczki trzeba zbiera jakieś deklaracje :-( Może zorganizujemy akcję masowego rozsyłania wątku ? :-) Chociaż po 5 zł jakby kilka osób zadeklarowało miesięcznie to już coś będzie... Quote
Arktyka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='Julia84']Arktyko a co to za wieelki psiak za nim stoi? Kurde ten Zygmuś taki malutki jest? :-)[/QUOTE] Ten wielkopies obok dziadka to tymczasowicz Zabal...staruszek chory na spendyloze...W poniedzialek wyjezdza do innego hotelu, ten olbrzym to wedlug mnie mieszanka owczarka z dogiem niemieckim...moja owczarka wyglada przy nim jak kurdupelek...;) a jest to niemala dziewczyna:) Quote
Aimez_moi Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Fajny staruszek z Zygmusia jest.......:) Quote
BUDRYSEK Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 fajnie wygladaja razem na focie :) Quote
zuzia_kuzik Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='BUDRYSEK']fajnie wygladaja razem na focie :)[/QUOTE] Budrysku skrzyneczka pelna?? Quote
BUDRYSEK Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 [quote name='zuzia_kuzik']Budrysku skrzyneczka pelna??[/QUOTE] juz posprzatane troche :) Quote
Arktyka Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Nasz malutki robi postepy...zawsze na spacerki bralam go pod pache;) i wynosilam na zewnatrz..od paru dni maly sam potrafi trafic do wyjscia:) Na dworku musze go bardziej pilnowac bo juz na tyle rozeznal teren ze wylazi mi za moje szczatkowe;) ogrodzenie i zaczyna chadzac wlasnymi sciezkami:evil_lol:i z czym nie zaskoczyl potrafi dosc szybko sie przemieszczac:eviltong::) a ze nie slyszy i nie reaguje na glos...musze go mocno pilnowac zwlaszcza wieczorkami. Quote
paulinken Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='Arktyka']Nasz malutki robi postepy...zawsze na spacerki bralam go pod pache;) i wynosilam na zewnatrz..od paru dni maly sam potrafi trafic do wyjscia:) Na dworku musze go bardziej pilnowac bo juz na tyle rozeznal teren ze wylazi mi za moje szczatkowe;) ogrodzenie i zaczyna chadzac wlasnymi sciezkami:evil_lol:i z czym nie zaskoczyl potrafi dosc szybko sie przemieszczac:eviltong::) a ze nie slyszy i nie reaguje na glos...musze go mocno pilnowac zwlaszcza wieczorkami.[/QUOTE] Mam to samo z moim przygłuchawym Juniorem - dobrze sprawdza się smycz flexi, a wieczorem lampeczka do obroży ;) Quote
ALMA2 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 [quote name='Arktyka']z czym nie zaskoczyl potrafi dosc szybko sie przemieszczac:eviltong::) .[/QUOTE] i pewnie tym sposobem ciotka zostaje zmuszona do uprawiania trochę sportu w postaci biegów;) :evil_lol: :p Quote
Awit Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 Oj, to uważaj na niego bardzo, może z dłuuugą smyczą niech spaceruje, której z ręki nie puścisz. A żaróweczka dobry pomysł. Quote
Julia84 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Zygmusiu zaglądam do Ciebie.... Podobno Bunio na Ciebie powarkuje ;-) Quote
Arktyka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='Awit']Oj, to uważaj na niego bardzo, może z dłuuugą smyczą niech spaceruje, której z ręki nie puścisz. A żaróweczka dobry pomysł.[/QUOTE] Wieczorkiem zawsze biore go na lineczke dluga co by mi sie nie zawieruszyl gdzies......ale nie bardzo mu sie to podoba..:p Myslalam ze te dwa slepaczki sie pokochaja...ale Buniowi dziadzius cosik jako kolega nie pasuje...:roll:Warkota jak tylko Zygmus sie do niego zbliza...a nie daj boze jak by podszedl do michy...:diabloti: Quote
Aimez_moi Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Pewnie obydwaj maja niezle charakterki......:) Quote
Arktyka Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 cioteczki sorki nadal mam zapie...dodatkowo 16.03 jade z synem na tydzien do kliniki na badania w belgi, watek uzupelnie na bierzace naszych staruszkow po powrocie, jak co bede pod tel. 883 763 977 Quote
Aimez_moi Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Odwiedzamy staruszka z charakterkiem.......:) Quote
_Aga_ Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Proszę na pw o dane do wpłaty, chciałam przelać dla Zygmusia pieniążki z bazarku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/202515-KONIEC-Kosmetyki-Ciuchy-Torebki-na-Fado-i-Zygmusia-do-02.03[/url]. :) Quote
_Aga_ Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Arktyka bardzo chciałabym już przelać kaskę, dlatego proszę o numer konta zanim wyjedziesz... Quote
Julia84 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='_Aga_']Arktyka bardzo chciałabym już przelać kaskę, dlatego proszę o numer konta zanim wyjedziesz...[/QUOTE] Ago - Arktyka chyba wyjechała. Ja też mam ostanio zaległości na Dogo... :-( Na Zygmusia ja zbieram kaskę, więc jak coś to podeślę za moment namiary. Quote
holly101 Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Zapraszam na bazarek m.in. dla Zygmusia - mile widziane podbijanie i kupowanie oczywiście ;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/204475-bazarek-dla-mam-i-maluszków-na-Chopina-Skarbusia-i-Fada-do-1.04?p=16530408#post16530408[/url] Quote
coronaaj Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 [quote name='Julia84']Ago - Arktyka chyba wyjechała. Ja też mam ostanio zaległości na Dogo... :-( Na Zygmusia ja zbieram kaskę, więc jak coś to podeślę za moment namiary.[/QUOTE] [B]No jest w Belgi ale....ja mam Dudzie u Arktyki , martwimy sie kto sie opiekuje psami. Moze ktos wie kiedy Arktyka wraca i kto opiekuje sie wszystkimi psami....[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/201845-Dudzia-10-letnia-pudelka-Gdynia-bezpieczna-w-DT-w-Toruniu#post16508066[/URL] Quote
Recommended Posts