argusiowa Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='perdusia1']Powiem ci Agnieszko, że to nie zawsze jest takie proste..............my ludzie możemy się bardzo starać.........:razz:[/QUOTE] aj perdusiu no wiem wiem, ale fakt ze husky to uciekinier nie tłumaczy każdgo przypadku :) chyba się zgodzimy? :) Quote
Romka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Majki uciekł bo ktoś zostawił otwartą bramę... Quote
perdusia1 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Romka']Majki uciekł bo ktoś zostawił otwartą bramę...[/QUOTE]To właściciele powinni być bardziej ostrożni, no i powinni byli zrobić ogłoszenia, ale NAJWAŻNIEJSZE, że wszystko dobrze się skończyło.:multi: Quote
perdusia1 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='argusiowa']aj perdusiu no wiem wiem, ale fakt ze husky to uciekinier nie tłumaczy każdgo przypadku :) chyba się zgodzimy? :)[/QUOTE]Tak to prawda.:fadein: Quote
mamanabank Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Jak tylko będzie pewność, że Majki wrócił do domu zmienię tytuł. EDIT. No to już wiadomo 5min. temu opuścił schronisko Quote
desktop19 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 O proszę jakie szczęśliwe zakończenie, oby więcej takich :) Quote
Recommended Posts