Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karmelka jest młodziutka (ma około 1 roku)i bardzo mała,waży może 4kg.W schronisku jest około 4 dni.Ktoś podjechał samochodem do schroniska i po prostu wrzucił suczkę na dziedziniec... i zanim pracownicy schroniska zorientowali się odjechał samochodem.Suczka jest bardzo przestraszona ale widać,że była z ludżmi bo chce z nimi kontaktu tylko jeszcze nie wie czy może podejść i czy nie stanie jej się krzywda.Podejrzewamy,że powodem porzucenia suczki może być jej ciąża... Suczka jest delikatna,subtelna i czyściutka...na pewno była w domu.Karmelka może mieszkać nawet w małym mieszkaniu.SZUKAMY DOMU DLA KARMELKI!Przed adopcją zostanie wysterylizowana.

Posted

[quote name='malagos']Wyglada na cieższa niż te 4 kg (moja ratlerka waży 4 kg, a jest drobnej budowy). Jeśli jednak jesteś pewna i zważyłaś sunię, to daj ją na mikropsy wg wzoru, to bardzo zwieksza szanse adopcji

http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-og%C5%82aszaj%C4%85c-swoje-MIKRUSY-pami%C4%99tajcie-o-innych-kt%C3%B3re-cierpi%C4%85!

Podejrzewamy u Karmelki ciążę,juz to zgłosiłam...ona jest bardzo malutka,wyszła tak tylko na zdjęciach...dziewczyny,które widziały Karmelkę napiszcie własne spostrzeżenia...

Posted

Ja mam psiaka 4-5kg, Karmelka jest podobnej wielkości, jest jak jamnik króliczy. Dzisiaj pytałam o nią w lecznicy, Panie Wet. potwierdzają nasze przypuszczenia co do ciąży. Sterylizowana będzie zaraz po kwarantannie. Następnym razem trzeba zrobić zdjęcia przy człowieku, na rękach, może obok innego psa, jak się uda. I dopiero wtedy ją ogłaszać i wrzucać, gdzie się da.

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Dziś była śmielsza niż w sobotę, dała się pogłaskać i nawet jej się to podobało, cały czas machała ogonkiem.

Super,trzeba ją ogłosić i allegro zrobić...ja zrobiłabym z tych zdjęć co ma...ferie sie kończą nie będzie czasu...

Posted

Karmelka w niedzielę idzie do domku...jest to ten domek w,którym jest nasza suczka Łatka...i jest to dobra wiadomość...już dziś została zabrana na sterylizację do lecznicy...bardzo się cieszę...

Posted

No to super, bo ja nie zdążyłam jej ogłosić :-( Moje kochane koleżanki tak uważają na lekcjach, że w pon dowiaduję się o klasówkach wtorkowych, dziś dowiedziałam się o klasówce jutro...Jak tylko nadrobię zaległości to będę mieć więcej luzu...

Posted

[quote name='Kaja10014']No to super, bo ja nie zdążyłam jej ogłosić :-( Moje kochane koleżanki tak uważają na lekcjach, że w pon dowiaduję się o klasówkach wtorkowych, dziś dowiedziałam się o klasówce jutro...Jak tylko nadrobię zaległości to będę mieć więcej luzu...[/QUOTE]
Ucz się ucz Kaju...wszystko rozumiemy...

Posted

[quote name='Romka']Karmelka w niedzielę idzie do domku...jest to ten domek w,którym jest nasza suczka Łatka...i jest to dobra wiadomość...już dziś została zabrana na sterylizację do lecznicy...bardzo się cieszę...[/QUOTE]Super wiadomość.