Paula95 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Mnie niestety nie było przy odbiorze Bena, byłam w szkole. :( A pani mówiła, że rodzina super. Przywieźli ze sobą smakołyczki i Ben za to ich pokochał. :D Potem patrzył tylko, żeby z kieszeni wyciągnęli następne przysmaki. Został też już wykąpany, zjadł makaron z kurczakiem i poszedł spać. :) Quote
Paula95 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Przpraszam za off Ciocie! Pilnie potrzebny transport dla Kubusia(mikropieska) do cudownego DS u Katarzynek. Trasa Poznań-> Lublin lub Poznań-> Warszawa. W ostatniej chwili wycofała się osoba, która w niedzielę miała Kubusia zawieźć, ze względu na pogodę... :( Prosimy o pomoc! Wątek Kubusia: [url]http://www.dogomania.pl/threads/196382-Kubuś-malutki-młodziutki-piesek-szuka-domku!-Pilnie-potrzebny-transport-do-DS!!!!/page32[/url] Quote
ANETTTA Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 super niech go rozpieszczają a jak ten zapis kastarcji był .. Quote
Paula95 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Spokojnie, wszystko w porządku. Pani ze schroniska mówiła, że ludzie na pewno nie chcą go rozmnażać. Nawet do głowy im to nie przyszło. A Bena, jak już się zaklimatyzuje i wydobrzeje wykastrują. :) Quote
kuba123 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 cieszę się, że udało Wam się wszystko zorganizować beze mnie ja niestety byłam poza zasięgiem, dopiero dziś wróciłam ze szpitala Quote
Paula95 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Kuba, zdrowia dużo! Zdjęcia Bena i wieści z nowego domu! :) [url]http://atelier18.home.pl/wordpress_ola/?p=2350#comments[/url] Proszę o zmianę tematu, żeby przenieść do działu w nowych domach. Quote
Aimez_moi Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Ale cudowne zdjecia.........maly Ben tak dostojnie wyglada....zwlaszcza w kuchni......:):) Duzo szczescia Kochaniutki......:) Quote
Paula95 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Mnie najbardziej podoba się to zdjęcie, gdzie bawi się ze swoim panem. Tam widać, że jest na prawdę b.szczęśliwy. :) Quote
Recommended Posts