Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eliza_sk']Tak widziałam siakieś czerwone medaliki im dyndają, ale Fuks by tego nie zaakceptował. Czekam może pojawią się na allegro te, które psiaki mają teraz - aluminiowe kostki. Muszę zamówić je dla Ginn również.[/QUOTE]
Myślisz, że będą ładnie się prezentować na mojej podstarzałej szyjce??

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ginn']Myślisz, że będą ładnie się prezentować na mojej podstarzałej szyjce??[/QUOTE]

Ha ha :) dobreee. Piszę Ci pw, bo dziś wieczór rewolucja zwierzakowa niestety.

Posted

[quote name='kasia_jot']Rewolucja? :hmmmm:[/QUOTE]

A tamm, taki hurcik weterynaryjny: jedna przyjeżdża, 3 wyjeżdżają na zabiegi, po to, żeby w weekend wrócić w cztery ...

Posted

[quote name='kasia_jot']Bera będzie u Ginn?

Nie, nie - dlaczego ? Bercia jest u nas. Wczoraj miała sterylkę.

Na zabiegi jadą: Tośka, Filip i kłot Pysiek, a wracają w ww. składzie + Bolmin :)

I kolejna świeża dawka z dziś:

• 2 months later...
  • 3 months later...
Posted

Poniżej relacja z poadopcyjnego weekendu u Roxy i Hackera. Psiaki jak pączki w maśle, nic dodać, nic ująć. Zalegają całymi dniami to na ogrodzie, to na łóżku, szaleją z młodymi panciami, spacerują po cudnym Ustroniu ... Roxa vel Buka jest kochanym odludkiem. Bardzo cieszy się na widok ludzia, wystawia brzuszek do głaskania, na widok pancinych stóp szaleje jak młody szczyl, skacząc po łóżku. Łapka super wyprostowana, prawie nie utyka, chwilami tylko jak coś się przypomni, to pokulewa lekko. Roxa stroni jednak od ludzi, całymi dniami śpi gdzieś zbunkrowana. Ale widać, że to zupełnie inny pies. Boi się aparatu, więc zdjęcia nieszczególne.

Posted

kasia_jot napisał(a):
Ten naćpany kot mieszka pod jednym dachem z Buką i Hakerem? A Ty się, Elizo, Majuta bałaś zabrać ;)

Tak, w sumie jest jeszcze drugi kot, ale jego nie miałam przyjemności spotkać. Hackuś nie lubi małych psów, więc średnia przyjemność jakby darły na siebie japę przez 2 dni :)

• 2 months later...
  • 2 months later...