Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LILUtosi']Zróbmy tak że za sierpień do 15 sierpnia itd. Wtedy jak pies pójdzie do domu po 15 to mniej do oddania będzie.[/QUOTE]

Jak pies pójdzie do domu po 15...:) rozmarzylam się. Dobrze, tak będę płacić :)

Posted

Właśnie spojrzałam w kalendarz, że sobota to 3 sierpnia, nie 2. Ale to nie problem chyba? Czyli akcja Aramis odbylaby się 3 sierpnia w sobotę. Strasznie się denerwuję że będzie jakiś problem z wydaniem Aramiska. Już bym chciała, żeby było po wszystkim.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Właśnie spojrzałam w kalendarz, że sobota to 3 sierpnia, nie 2. Ale to nie problem chyba? Czyli akcja Aramis odbylaby się 3 sierpnia w sobotę. Strasznie się denerwuję że będzie jakiś problem z wydaniem Aramiska. Już bym chciała, żeby było po wszystkim.[/QUOTE]

Ale jaki problem miałby być. Albo Pan adoptuje Aramisa albo wydaje. Jak nie chce wydać to bierze go na siebie i już nie płacicie. Byleby się nie obudził jak pies będzie stary i chory.
Ale penie nie mam wszystkich danych.

Posted

Wiem, że panikuję pewno, ale może zginąć książeczka. Albo pan moze zapomnieć, ze zabieramy psa, wyjść na cały dzień zamykając go w kojcu. Albo coś w tym stylu. Pewno nic takiego nie nastąpi, ale taką mam schizę. Aramisek powinien być czyściutką przytulanką do trzymania na kolanach. Takim pieseczkiem do spania na fotelu. A nie psem do budy.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Jak pies pójdzie do domu po 15...:) rozmarzylam się. Dobrze, tak będę płacić :)[/QUOTE]

oj tak, oj tak :-)

[quote name='obiezyswiat75']Wiem, że panikuję pewno, ale może zginąć książeczka. Albo pan moze zapomnieć, ze zabieramy psa, wyjść na cały dzień zamykając go w kojcu. Albo coś w tym stylu. Pewno nic takiego nie nastąpi, ale taką mam schizę. Aramisek powinien być czyściutką przytulanką do trzymania na kolanach. Takim pieseczkiem do spania na fotelu. A nie psem do budy.[/QUOTE]

ale czy wy sie przypadkiem nie umawiałyście, że odbierasz aramisa od sylwiaso? czyli, ze ona by go wzieła do siebie przed twoim przyjazdem na kilka godzin, czy ile tam trzeba?

dajcie może znać sylwiaso (ostatnio jej nie było na wątku, a pewnie macie telefon), żeby jus teraz książeczkę wzięła i po sprawie, a nawet, jak się okaże, że gdzieś się zapodziała, to bedzie czas na wyrobienie duplikatu u weta, przeciez i tak chodzi głównie o wścieklicę

Posted

[quote name='Olena84']Nowe konto dla Aramiska udostępniłą Obieżyświat, za co bardzo dziękuje![/QUOTE]
Ja tez dziekuję i się cieszę że koniec z p.Gabrysiem(to znaczy z jego rachunkami,bo poza tym to nic do niego nie mam).
Obieżyświat,rzuć do mnie kontem

Posted

dziewczyny, zdzwońcie się z syliwaso, bo tak najlepiej omówicie. czy p. gabryś już wie?
ja tam jestem wdzięczna, uratował psa, jak nie było kompletnie gdzie go umieścić (i nie tylko jego), znosił nasze długi - może będzie skłonny jeszcze kiedyś do tymczasowania?

Posted

Pan Gabryś wie, powiedział, że albo Sylwii da, albo będzie tata i go przekaże, ma mi dać znać jak w koncu będzie. Ale ja i tak zadzwonie jakos ok czwartku i piatku - to za tydzień juz!!!

Posted

[quote name='obiezyswiat75']A ja nie mogę się do banku dostać, bo internet nie działa. Jak tylko
zacznie, to zaraz konto wyślę. Kocham neostradę...
Ale za to jaka piękna burza u nas :)[/QUOTE]

Gdzie ta burza jest? Bo ja mam trzy psy szalejące w trakcie burzy i na samą myśl mi się nie dobrze robi.

Doczytam że chyba w Warszawie, na szczęście daleko.

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Konto rozesłane do wszystkich oprócz winter7 - zapchana skrzynka.

Olena - możesz podesłać moje konto
Pani z FB?

Tak juz wysylam, bo potem zapomne, nie bylo mnie dobe, a mam juz 5 zaproszen na nowe watki i powoli nie wyrabiam z tymi na ktorych jestem ;)