Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nici z portosowego tymczasu... A ja teraz muszę zapłacić i za kastrację i za hotel. Super.

Kolejny problem jest z Oskarkiem, psiakiem, który pojechał na DT. Prawdopodobnie zostaje tam na stałe, ale jego opiekunka na przełomie czerwca i lipca wyjeżdża do sanatorium - potrzebny jest "tymczasowy tymczas" na jakieś dwa tygodnie dla niego albo małej suczki. Oba psiaki są ok. do ludzi, psów i kotów, grzeczne, nieduże.

Posted

Nikt już nie zagląda do muszkieterów :(
Portos i Aramis przeprowadzają się za płot, do sąsiada Sylwii. Będzie trochę taniej,350 zł+karma. Ale na razie trzeba się rozliczyć z Sylwią, a na kocie muszkieterów braki :(

Na ich miejsce trafi sunia z Otwocka: http://www.dogomania.pl/threads/207274, która też pilnie potrzebuje wsparcia finansowego.

A Oskarek jednak nie zostaje na stałe :( Jego opiekunka jest starszą osobą, a on jest żywiołowy - nie radzi sobie z nim. Szukamy DS, albo nawet innego DT...

Posted

Widziałam dziś Portosika,tego małego brązowego,był ze swoim opiekunem chyba na rybach...spotkaliśmy się przed domem Sylwii...była moja Romka i Feliks,mały czarny piesek,odebrany z adopcji...niunio bardzo przywiązany do swojego opiekuna,super łagodny piesek,cudny i delikatny...

Posted

Romka napisał(a):
Widziałam dziś Portosika,tego małego brązowego,był ze swoim opiekunem chyba na rybach...spotkaliśmy się przed domem Sylwii...była moja Romka i Feliks,mały czarny piesek,odebrany z adopcji...niunio bardzo przywiązany do swojego opiekuna,super łagodny piesek,cudny i delikatny...

I ja też to widziałam, fajnie razem wyglądali :-) Pies i Pan :-)

Posted

A opłacisz mu hotel albo znajdziesz tymczas? Zostałam z Portosem i Aramisem praktycznie sama, nie ma żadnych deklaracji, co miesiąc muszę kombinować kasę, wyprzedaję resztki bazarkowych fantów, żeby mieć na hotel dla nich i dla pozostałych moich psów, ślęczę przed komputerem godzinami, żeby robić ogłoszenia z bazarku i zebrać trochę grosza. Sorry, ale mam naście lat, nie mam natomiast pracy, a moje konto świeci pustkami i po prostu nie mam możliwości wziąć kolejnego psa, do póki nie unormuje mi się z tymi, które już mam (nie na własne życzenie), nie spłacę długów za hotele i nie wyadoptuję chociaż części.
Szkoda mi Atosa, szkoda mi też kilku innych psów, którym póki co nie mogę pomóc, bo są pilniejsze przypadki. Ale po prostu nie dam rady wziąć na siebie więcej.

Posted

koosiek, ale ja nie mam pretensji typu: "no wiecie, mogłybyście, ale macie w doopie". nie jestem początkująca, wiem, jak jest.

ja mam pretensje moralne (i nie, ze do was, ale do "nas" - nie mówicie, ze nie czujecie czegos takiego conajmniej kilka razy na tydzień...), bardziej podchodzące pod wyrzuty sumienia. o tym mówię.

Posted

dzięki za zaproszenie
mogę dorzucić tylko 10 zł - proszę o numer konta
i jak ktoś będzie przygotowywał następny bazarek to piszcie do mnie , mam kilka fantów

Posted

Ogłoszenia bardzo, bardzo się przydadzą! Ja nie mam na to czasu :oops:
Tu allegro Portosa: http://allegro.pl/show_item.php?item=1635991380
I Aramisa: http://allegro.pl/show_item.php?item=1635991205

Bardzo dziekuję za wpłaty, zaraz podeślę nr konta!
Za fanty na bazarek też będę bardzo wdzięczna :)

Zrobiłam też Portosowi plakat, będę bardzo wdzięczna za rozwieszanie - po kliknięciu otwiera się w pełnym rozmiarze: