Aimez_moi Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 O Boziu.......:( Morus....wracaj ...... Quote
ihabe Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 powiadomiłam schron w Gliwicach, że jesli beda dzwonic z tamtych okolic to maja nam dać znać. Och Morusku, czy ja mam mało zmarwtien na głowie;-(? To takie niesprawiedliwe piesku, tak bardzo chciałam abys miał spokojne miejsce, Asia pokochała Cie od piwrewszego wejrzenia, chciała Ci gwiazdke z nieba podarowac a Ty wziąłeś i uciekłeś:-( Quote
ihabe Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Wróciłam wczoraj z poszukiwań do domu zalamana:-( liczyłam chyba na cud, na to, że Morusek sie ukaże a ja go zawołam i on podejdzie i pojedziemy do domu:-( Zabralismy ze soba nawet naszą najspokojniejszą na świecie sunię jako wabik dla Moruska. Ale nic, ani śladu. Dziś znów bedę szukać a nóż..... rozwiesiliśmy plakaty, Ewa i Iza z Gliwic nam pomogły, za co bardzo bardzo dziękuję. Myslę , że warto też powiadomić schronisko w Rudzie Śląskiej i Zabrzu...... gdzie jeszcze? macie może jakies pomysły? A i ogłosiłam w Internecie zaginięcie Moruska na : http://zaginionepsy.pl/obiekt,8886,Zaginiony,Smolnica,Morus.html http://www.szarik.pl/zaginione_psy.php?id=1414 Quote
Lenurek Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ale mi przykro:-( Trzymam kciuki za powrót Moruska do domku! Quote
ihabe Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 telefony milczą jak zaklete. Asia ciągle chodzi do lasu,zapuscza sie nawet w gląb ale ani śladu:-(. Gdzie on jest, co robi? Takie mrozy:-( ja oszaleję, o niczym innym nie myślę, tylko o Morusku, diopadła mnie jesczez goraczka po ostatnich poszukiwaniach przewiało starsza panią i dupa:-( Ja już sie chyba do niczego nadaję:-( Czy ktoś ma może jakis kontakr z Zerduszkiem z Rybnika? Dzwoniłam tam do schronu ale podobno zerduszko zna ten schron. Prosze dajcie jej znać. Quote
ihabe Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Morusku szukamy Cię:-( W Rudzie w schronie go nie ma, Pianka sprawdzila:-( Quote
BUDRYSEK Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 biedactwo :( znowu sa mrozy :( Quote
ihabe Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 czy mozna by go tez ogłosić na stronie radia Bielsko?, ogłaszam jego zaginięcie wszedzie gdzie sie da:-) Ja oszaleję, dlaczego on to zrobił?;-( Quote
BUDRYSEK Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 [quote name='ihabe']czy mozna by go tez ogłosić na stronie radia Bielsko?, ogłaszam jego zaginięcie wszedzie gdzie sie da:-) Ja oszaleję, dlaczego on to zrobił?;-( dobry pomysł wyslij @ na ten adres [email protected] mi bardzo zle chodzi net w pracy **** prosze o pomoc dla niewidomego Bunia!!! http://www.dogomania.pl/threads/202665-Niewidomy-staruszek-Bunio-zupe%C5%82nie-bezradny-i-samiute%C5%84ki...prosze-o-pomoc Quote
Aimez_moi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Caly czas mysle jak On daje sobie teraz rade...... Quote
ona03 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Morusku, idą duże mrozy wracaj do cieplego domku. Quote
Lenurek Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Morusku bardzo się martwimy o Ciebie...gdzie jesteś? Quote
ihabe Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 ciągłe pytanie: Gdzie jesteś Morusku?:-( Quote
ona03 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Morusku takie straszne mrozy wracaj ... Quote
ihabe Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 moje zapłakane oczy i zranione serce odbiera mi skutecznie siłę walki. :-( Tyle pytań przewija sie przez moja głowę, dlaczego uciekłeś? Quote
Recommended Posts