ARTEMIS1 Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='saJo']Czy do ewentualnych zerowek beda dopuszczone psy mlodsze niz 18 miesiecy? Wiem, ze w Łacku nie bylo takiej mozliwosci, ale...moze cos sie da zrobic? Chociaz ja pewnie i tak nie pojade :([/quote] Mlodsze psy nie beda dopuszczone do startu. W dniu zawodow musza miec ukonczone 18 miesiecy. Quote
ARTEMIS1 Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 MAMY ZGODE NA ZEROWKI :multi::multi::multi::multi::multi::multi: tak wiec podaje juz oficjalnei wszystkie informacje [CENTER][B]OTWARTE MISTRZOSTWA POLSKI AGILITY 2006[/B] [/CENTER] [B]Organizator: ZKwP o/Wrocław; KSK ARTEMIS, Extreme Dog Termin: 23.09.2006[/B] (sobota podczas Międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych) [B]Sędzia: Danilo Giorgio (I)[/B] [B]Miejsce: Wrocław, Stadion Olimpijski, Al. Paderewskiego [/B] [B]Opłata stratowa:[/B] pierwszy pies 40 zł następny pies 35 zł klasa 0 - 25 zł [B]Termin zgłoszeń:[/B] 15.09.2006 zgłoszenia proszę nadsyłać na adres: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] wpłaty można dokonywac na konto oddzialu Związek Kynologiczny w Polsce O/Wrocław ul. Leszczyńskiego 7 50-078 Wrocław 34 1020 5242 0000 2602 0019 8408 lub na miejscu w sekretariacie wystawy [COLOR=Red]UWAGA!!!!!!! Zgłoszenie psa na zawody jest równoznaczne z koniecznością opłacenia startowego Wszystkie psy zgłoszone na zawody muszą mieć w dniuz awodów ukończone 18 miesięcy [/COLOR] Quote
PARSONRK Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='ARTEMIS1']innego miejsca na pewno sienei da zalatwic bo oddzial sie na to nie zgodzi. .[/quote] Miejsce powinno być to samo, bo wiele osób jednocześnie wystawia i startuje. Może tych ze stzrelnicy zaprosimy do nas - niech nam kibicują w ramach swojego treningu :cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [QUOTE]Paula, ja juz żyje z przekonaniem, że się zobaczymy :smile:[/QUOTE] A ju tu intensywnie myślę skąd pieniążki wytrzepać:eviltong: [QUOTE]Znowu? :cool3: ;-) Zaklepanko na wyścigi? :evil_lol: Pytałam Asti i coś tam przez sen mruknęła (padnięta po wieczornym treningu :evil_lol: ), że może być, jak już tak są nakręceni na to agility, to niech już jadą. :eviltong: [/QUOTE] No to podziękuj Asti, że tak wspaniałomyślnie się zgodziła i powiedz jej, że jak jednak pojedziemy to ma zaklepane miejsce na moich kolankach :eviltong: :eviltong: [QUOTE]Może jakaś praca? ;-) :eviltong:[/QUOTE] Bardzo chętnie tylko od 1. września zaczyna się szkoła i jak ja mam to pogodzić ?:shake: Zostają soboty i niedziele, ale gdzie ?:angryy: Mimo wszytsko bądźmy dobrej myśli :p I grzej nam siedzonko w autku :evil_lol: a no i wyczytałam, że dla zerówek stratowe mniejsze :multi: A czy dla tych którzy w jednym przebiegu stuprocentowo będa mieć detke jeszce obniżą ?:cool3: :evil_lol: Quote
ARTEMIS1 Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='Paskuda_Bandzior'] A czy dla tych którzy w jednym przebiegu stuprocentowo będa mieć detke jeszce obniżą ?:cool3: :evil_lol:[/quote] takiej opcji organizatorzy nie przewiduja :diabloti: Quote
Oliwia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Wow...No to wspaniale sie szykuje wrzesien...:)) Może też się wybierzemy...:) Tylko obawiam się że brak treningu może zaowocować;P Quote
AniaP Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='Oliwia']Wow...No to wspaniale sie szykuje wrzesien...:)) Może też się wybierzemy...:) Tylko obawiam się że brak treningu może zaowocować;P[/quote] A czy Ty może jesteś z Poznania? :roll: A toć przecież poznaniacy w przyszły weekend jadą na seminarium do Bydgoszczy, więc w sam raz trening przed zawodami. :evil_lol: [quote name='Paskuda_Bandzior'] No to podziękuj Asti, że tak wspaniałomyślnie się zgodziła i powiedz jej, że jak jednak pojedziemy to ma zaklepane miejsce na moich kolankach :eviltong: :eviltong: [/quote] No ta mała, to zawsze się zakręci, żeby dupkę dobrze usadzić albo pychola na smaczki nadstawić. :cool3: A tak dobrze, to nie ma, najpierw niech ładnie pobiega na zawodach, to może w drodze powrotnej... :eviltong: [quote name='Paskuda_Bandzior'] I grzej nam siedzonko w autku :evil_lol: [/quote] Coś mi się zdaje, że to się jakimś abonamentem skończy. :lol: [quote name='Paskuda_Bandzior'] a no i wyczytałam, że dla zerówek stratowe mniejsze :multi: [/quote] No właśnie, właśnie i 15 zł za startowe w kieszeni. :bigcool: Quote
ARTEMIS1 Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='Oliwia']Wow...No to wspaniale sie szykuje wrzesien...:)) Może też się wybierzemy...:) Tylko obawiam się że brak treningu może zaowocować;P[/quote] czesc Oliwia :multi: przeciez wiesz ze zawsze mozesz do nas na trening przyjechac kiedy tylko chcesz :) a na zawody juz cie wpisuje i bez marudzenia bo wiesz :mad: Quote
2Monika2 Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='"ARTEMIS1"']a na zawody juz cie wpisuje i bez marudzenia bo wiesz :mad:[/quote] widzisz Oliwia, nie masz wyjścia :cool3:, tym bardziej, że Pikuś pytał o Daisy :p Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='ARTEMIS1']takiej opcji organizatorzy nie przewiduja :diabloti:[/QUOTE] Och to zadowolimy się w razie czego tą już ogłoszoną obniżką :lol: [QUOTE]A czy Ty może jesteś z Poznania? :roll: A toć przecież poznaniacy w przyszły weekend jadą na seminarium do Bydgoszczy, więc w sam raz trening przed zawodami. :evil_lol: [/QUOTE] No właśnie to już w przyszły weekend :loveu: :multi: [QUOTE]No ta mała, to zawsze się zakręci, żeby dupkę dobrze usadzić albo pychola na smaczki nadstawić. :cool3: A tak dobrze, to nie ma, najpierw niech ładnie pobiega na zawodach, to może w drodze powrotnej... :eviltong: [/QUOTE] Widzisz da sobie radę w życiu :evil_lol: Ja tam nie mam nic przeciwko :p [QUOTE]Coś mi się zdaje, że to się jakimś abonamentem skończy. :lol: [/QUOTE] A jak abonament to zniżki :cool3: :evil_lol: [SIZE=1]Albo w naszym przyapdku podwyżki za obślinione siedzenia i marudę po prawej stronie:evil_lol: [/SIZE] [SIZE=1][/SIZE] [QUOTE] tym bardziej, że Pikuś pytał o Daisy :p[/QUOTE] ]Widzę, że tu się jakieś ciekawe dilaogi nawiązują :eviltong: Ania pyta Asti okogo biorą do auta, Pikuś pyta o Daisy...:razz: [SIZE=1][/SIZE] Quote
Oliwia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='ARTEMIS1']czesc Oliwia :multi: przeciez wiesz ze zawsze mozesz do nas na trening przyjechac kiedy tylko chcesz :) a na zawody juz cie wpisuje i bez marudzenia bo wiesz :mad:[/quote] Hehe...NO to się bardzo cieszymy...:) I napewno wpadniemy:) A z tym treningiem to troche daleko mamy, ale w Poznaniu się coś zaczyna ruszać;) (nareszcie) Quote
Oliwia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Cytat: [quote name='2Monika2']widzisz Oliwia, nie masz wyjścia :cool3:, tym bardziej, że Pikuś pytał o Daisy :p[/quote] mmm...no tak pewnie się już za nią stęsknił;) Zresztą ona za nim też;) A ty też jedziesz na te zawody?:lol: Cytat: Napisał(a) [B]AniaP[/B] A czy Ty może jesteś z Poznania? :roll: A toć przecież poznaniacy w przyszły weekend jadą na seminarium do Bydgoszczy, więc w sam raz trening przed zawodami. :evil_lol: Heh...No tak z Poznania jestem,ale nic o żadnym seminarium nie wiem:P Tzn teraz już tak:) a ty jedziesz? Quote
AniaP Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Oliwia']A z tym treningiem to troche daleko mamy [/quote] Daleko? :crazyeye: Do Bydgoszczy daleko? :crazyeye: Żartujesz chyba? :eviltong: Znam takie szalone co to, żeby choć parę godzin pobiegać na profesjonalnych torkach i podłapać trochę fachowej wiedzy, jeżdżą na treningi do Włocławka, na IAL do Szczecina, na PPA do Łącka... :evil_lol: , bo: [quote name='Oliwia'] w Poznaniu się coś zaczyna ruszać;-) (nareszcie) [/quote] Yhm , dużo szumu, a jak przychodzi co do czego, to na "treningach" na palcach jednej ręki chętnych można policzyć, a o rozkręceniu, to... :flop: chyba już nie w tym roku. :lookarou: [quote name='Oliwia'] No tak z Poznania jestem,ale nic o żadnym seminarium nie wiem:P [/quote] No wiesz, to takie atrakcje tak blisko Poznania, to się od razu łapie :multi: , jaki czas temu już się info na ten temat ukazało? :roll: [quote name='Oliwia']Tzn teraz już tak:smile: a ty jedziesz? [/quote] No jasne, że jadę. :bigcool: Byłam na seminarium w Bydgoszczy w ub. roku i teraz takiej okazji też nie przepuszczę. :nono: I jeszcze kilkoro Poznaniaków też jedzie :multi: , jestem ciekawa właśnie ilu w końcu. :roll: I nie wiem czy są jeszcze wolne miejsca? :eviltong: Może trza się spieszyć? No dobra, dosyć, bo temat jest o Mistrzostwach Polski, a nie o lokalnych problemach :oops: , za chwilę tu oberwę od moda. :sad: Quote
Oliwia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='AniaP']Daleko? :crazyeye: Do Bydgoszczy daleko? :crazyeye: Żartujesz chyba? :eviltong: Znam takie szalone co to, żeby choć parę godzin pobiegać na profesjonalnych torkach i podłapać trochę fachowej wiedzy, jeżdżą na treningi do Włocławka, na IAL do Szczecina, na PPA do Łącka... :evil_lol: , bo: Ja nie mówiłam o Bydgoszczy tylko o Wrocławiu! Przecież wiem że Bydgoszcz jest blisko:) Cytat: Yhm , dużo szumu, a jak przychodzi co do czego, to na "treningach" na palcach jednej ręki chętnych można policzyć, a o rozkręceniu, to... :flop: chyba już nie w tym roku. :lookarou: Nie wiem bo jeszcze nie byłam... Cytat: No wiesz, to takie atrakcje tak blisko Poznania, to się od razu łapie :multi: , jaki czas temu już się info na ten temat ukazało? :roll: Już wiem właśnie przeczytałam:) Cytat: No jasne, że jadę. :bigcool: Byłam na seminarium w Bydgoszczy w ub. roku i teraz takiej okazji też nie przepuszczę. :nono: I jeszcze kilkoro Poznaniaków też jedzie :multi: , jestem ciekawa właśnie ilu w końcu. :roll: I nie wiem czy są jeszcze wolne miejsca? :eviltong: Może trza się spieszyć? Ja jeszcze nie wiem...Muszę się rodziców zapytać... Quote
AniaP Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='Oliwia'][quote name='AniaP']Daleko? :crazyeye: Do Bydgoszczy daleko? :crazyeye: Żartujesz chyba? :eviltong: Znam takie szalone co to, żeby choć parę godzin pobiegać na profesjonalnych torkach i podłapać trochę fachowej wiedzy, jeżdżą na treningi do Włocławka, na IAL do Szczecina, na PPA do Łącka... :evil_lol: [/quote] Ja nie mówiłam o Bydgoszczy tylko o Wrocławiu! [/quote] Upsss, sorki, że coś nie doczytałam :oops: . Chyba pora już iść spać. :evil_lol: [quote name='Oliwia']Przecież wiem że Bydgoszcz jest blisko:) [/quote] No to Wrocław tylko ;) 50-60 km dalej niz Bydgoszcz. :evil_lol: [quote name='Oliwia'] [quote name='AniaP'] Yhm , dużo szumu, a jak przychodzi co do czego, to na "treningach" na palcach jednej ręki chętnych można policzyć, a o rozkręceniu, to... :flop: chyba już nie w tym roku. :lookarou: [/quote] Nie wiem bo jeszcze nie byłam... [/quote] No, ja w soboty jakoś też raczej nie :oops: , ale tutaj [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12399&page=28"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12399&page=28[/URL] się dziewczyny zawsze na soboty umawiają, a potem :flop: Quote
tamer Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='ARTEMIS1'][COLOR=red]UWAGA!!!!!!! Zgłoszenie psa na zawody jest równoznaczne z koniecznością opłacenia startowego [/COLOR][/quote] No pięknie, zawody zaczynają coraz bardziej przypominać wystawy. A fe! :mad: Quote
2Monika2 Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='"Oliwia"']mmm...no tak pewnie się już za nią stęsknił;-) Zresztą ona za nim też;-) A ty też jedziesz na te zawody?:lol:[/quote] jadę, już się doczekać nie mogę... :loveu: Quote
OlaAB Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Wiesz tamer w końcu organizatorzy zawodów też w jakiś sposób przygotowują się na taką a nie inną liczbę zawodników... Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Ania']Znam takie szalone co to, żeby choć parę godzin pobiegać na profesjonalnych torkach i podłapać trochę fachowej wiedzy, jeżdżą na treningi do Włocławka, na IAL do Szczecina,[/QUOTE] Hmmm.... Chyba wiem o kim mowa :evil_lol: [quote name='Ania']No, ja w soboty jakoś też raczej nie :oops: , ale tutaj [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12399&page=28"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...=12399&page=28[/URL] się dziewczyny zawsze na soboty umawiają, a potem :flop:[/QUOTE] No właśnie tak wszyscy narzekali, że co to się u nas dzieję, że nic nie ma, nigdzie poskakac nie można, że wszędzie daleko itp., a teraz można sobie podjechać, pohopsać i zaledwie kilka osób :crazyeye: Quote
Oliwia Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Paskuda_Bandzior'] No właśnie tak wszyscy narzekali, że co to się u nas dzieję, że nic nie ma, nigdzie poskakac nie można, że wszędzie daleko itp., a teraz można sobie podjechać, pohopsać i zaledwie kilka osób :crazyeye:[/quote] No tak, ale musisz zrozumiec,że teraz są wakacje...I prawie wszyscy powyjeżdżali(tak było ze mną) i nie mogą się wybrać na trening...Ale ja od początku roku będę chodzić...:) Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='Oliwia']No tak, ale musisz zrozumiec,że teraz są wakacje...I prawie wszyscy powyjeżdżali(tak było ze mną) i nie mogą się wybrać na trening...Ale ja od początku roku będę chodzić...:)[/quote] Rozumiem, rozumiem, ale tu nie chodzi tylko o Ciebie:evil_lol: Mam na myśli jeszce kilka osób:mad: Quote
tamer Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='OlaAB']Wiesz tamer w końcu organizatorzy zawodów też w jakiś sposób przygotowują się na taką a nie inną liczbę zawodników...[/quote] To dlaczego do tej pory tak nie było? :cool3: A przynajmniej ja nie miałam okazji spotkać się z taką sytuacją. Quote
AniaP Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 [quote name='tamer']To dlaczego do tej pory tak nie było? :cool3: A przynajmniej ja nie miałam okazji spotkać się z taką sytuacją.[/quote] A to na zawodach agility tak do tej pory nie było? :roll: (Sorki, ale na razie tylko raz byłam na oficjalnych zawodach, więc ja nie wiedzieć. :oops: ) A przy zgłoszeniach na obedience chyba za każdym razem jest takie ostrzeżenie. :razz: Quote
tamer Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Ja do tej pory znałam to tylko i wyłącznie z wystaw. Ale jak widać na MPA też tak jest i w sumie nie ma co nad tym dłużej debatować ;) Quote
ARTEMIS1 Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 [quote name='tamer']To dlaczego do tej pory tak nie było? :cool3: A przynajmniej ja nie miałam okazji spotkać się z taką sytuacją.[/quote] Tamer nie interesuje mnie jak jest na innych zawodach agilitowych, tak jest na tych i jesli sie to komus nie podoba to przeciez przymusu zglaszanie sienie ma prawda? :) Ola napisala swiete slowa. moim zdaniem nie wplacenie startowego to brak szacunku wobec organizatorow ktorzy sie szykuja ponosza koszty, staja na glowie zeby bylo dobrze. I tyle. Quote
Recommended Posts