Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='saJo']Czy do ewentualnych zerowek beda dopuszczone psy mlodsze niz 18 miesiecy? Wiem, ze w Łacku nie bylo takiej mozliwosci, ale...moze cos sie da zrobic? Chociaz ja pewnie i tak nie pojade :([/quote] Mlodsze psy nie beda dopuszczone do startu.
W dniu zawodow musza miec ukonczone 18 miesiecy.

• Replies 318
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MAMY ZGODE NA ZEROWKI :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
tak wiec podaje juz oficjalnei wszystkie informacje

[CENTER][B]OTWARTE MISTRZOSTWA POLSKI AGILITY 2006[/B]
[/CENTER]
[B]Organizator: ZKwP o/Wrocław; KSK ARTEMIS, Extreme Dog
Termin: 23.09.2006[/B] (sobota podczas Międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych)
[B]Sędzia: Danilo Giorgio (I)[/B]
[B]Miejsce: Wrocław, Stadion Olimpijski, Al. Paderewskiego [/B]
[B]Opłata stratowa:[/B] pierwszy pies 40 zł
następny pies 35 zł
klasa 0 - 25 zł
[B]Termin zgłoszeń:[/B] 15.09.2006

zgłoszenia proszę nadsyłać na adres: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

wpłaty można dokonywac na konto oddzialu
Związek Kynologiczny w Polsce O/Wrocław
ul. Leszczyńskiego 7
50-078 Wrocław
34 1020 5242 0000 2602 0019 8408

lub na miejscu w sekretariacie wystawy

[COLOR=Red]UWAGA!!!!!!!
Zgłoszenie psa na zawody jest równoznaczne z koniecznością opłacenia startowego
Wszystkie psy zgłoszone na zawody muszą mieć w dniuz awodów ukończone 18 miesięcy
[/COLOR]

Posted

[quote name='ARTEMIS1']innego miejsca na pewno sienei da zalatwic bo oddzial sie na to nie zgodzi.
.[/quote]

Miejsce powinno być to samo, bo wiele osób jednocześnie wystawia i startuje. Może tych ze stzrelnicy zaprosimy do nas - niech nam kibicują w ramach swojego treningu :cool3:

Posted

[QUOTE]Paula, ja juz żyje z przekonaniem, że się zobaczymy :smile:[/QUOTE]
A ju tu intensywnie myślę skąd pieniążki wytrzepać:eviltong:

[QUOTE]Znowu? :cool3: ;-) Zaklepanko na wyścigi? :evil_lol: Pytałam Asti i coś tam przez sen mruknęła (padnięta po wieczornym treningu :evil_lol: ), że może być, jak już tak są nakręceni na to agility, to niech już jadą. :eviltong:
[/QUOTE]
No to podziękuj Asti, że tak wspaniałomyślnie się zgodziła i powiedz jej, że jak jednak pojedziemy to ma zaklepane miejsce na moich kolankach :eviltong: :eviltong:

[QUOTE]Może jakaś praca? ;-) :eviltong:[/QUOTE]
Bardzo chętnie tylko od 1. września zaczyna się szkoła i jak ja mam to pogodzić ?:shake: Zostają soboty i niedziele, ale gdzie ?:angryy:

Mimo wszytsko bądźmy dobrej myśli :p I grzej nam siedzonko w autku :evil_lol:

a no i wyczytałam, że dla zerówek stratowe mniejsze :multi:
A czy dla tych którzy w jednym przebiegu stuprocentowo będa mieć detke jeszce obniżą ?:cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Paskuda_Bandzior']
A czy dla tych którzy w jednym przebiegu stuprocentowo będa mieć detke jeszce obniżą ?:cool3: :evil_lol:[/quote]

takiej opcji organizatorzy nie przewiduja :diabloti:

Posted

[quote name='Oliwia']Wow...No to wspaniale sie szykuje wrzesien...:)) Może też się wybierzemy...:) Tylko obawiam się że brak treningu może zaowocować;P[/quote]
A czy Ty może jesteś z Poznania? :roll: A toć przecież poznaniacy w przyszły weekend jadą na seminarium do Bydgoszczy, więc w sam raz trening przed zawodami. :evil_lol:

[quote name='Paskuda_Bandzior'] No to podziękuj Asti, że tak wspaniałomyślnie się zgodziła i powiedz jej, że jak jednak pojedziemy to ma zaklepane miejsce na moich kolankach :eviltong: :eviltong: [/quote]
No ta mała, to zawsze się zakręci, żeby dupkę dobrze usadzić albo pychola na smaczki nadstawić. :cool3: A tak dobrze, to nie ma, najpierw niech ładnie pobiega na zawodach, to może w drodze powrotnej... :eviltong:

[quote name='Paskuda_Bandzior'] I grzej nam siedzonko w autku :evil_lol: [/quote]
Coś mi się zdaje, że to się jakimś abonamentem skończy. :lol:

[quote name='Paskuda_Bandzior'] a no i wyczytałam, że dla zerówek stratowe mniejsze :multi: [/quote]
No właśnie, właśnie i 15 zł za startowe w kieszeni. :bigcool:

Posted

[quote name='Oliwia']Wow...No to wspaniale sie szykuje wrzesien...:)) Może też się wybierzemy...:) Tylko obawiam się że brak treningu może zaowocować;P[/quote]

czesc Oliwia :multi:
przeciez wiesz ze zawsze mozesz do nas na trening przyjechac kiedy tylko chcesz :)
a na zawody juz cie wpisuje i bez marudzenia bo wiesz :mad:

Posted

[quote name='"ARTEMIS1"']a na zawody juz cie wpisuje i bez marudzenia bo wiesz :mad:[/quote]
widzisz Oliwia, nie masz wyjścia :cool3:, tym bardziej, że Pikuś pytał o Daisy :p

Posted

[quote name='ARTEMIS1']takiej opcji organizatorzy nie przewiduja :diabloti:[/QUOTE]
Och to zadowolimy się w razie czego tą już ogłoszoną obniżką :lol:

[QUOTE]A czy Ty może jesteś z Poznania? :roll: A toć przecież poznaniacy w przyszły weekend jadą na seminarium do Bydgoszczy, więc w sam raz trening przed zawodami. :evil_lol: [/QUOTE]
No właśnie to już w przyszły weekend :loveu: :multi:

[QUOTE]No ta mała, to zawsze się zakręci, żeby dupkę dobrze usadzić albo pychola na smaczki nadstawić. :cool3: A tak dobrze, to nie ma, najpierw niech ładnie pobiega na zawodach, to może w drodze powrotnej... :eviltong:
[/QUOTE]
Widzisz da sobie radę w życiu :evil_lol: Ja tam nie mam nic przeciwko :p

[QUOTE]Coś mi się zdaje, że to się jakimś abonamentem skończy. :lol: [/QUOTE]
A jak abonament to zniżki :cool3: :evil_lol:
[SIZE=1]Albo w naszym przyapdku podwyżki za obślinione siedzenia i marudę po prawej stronie:evil_lol: [/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[QUOTE] tym bardziej, że Pikuś pytał o Daisy :p[/QUOTE]
]Widzę, że tu się jakieś ciekawe dilaogi nawiązują :eviltong: Ania pyta Asti okogo biorą do auta, Pikuś pyta o Daisy...:razz:
[SIZE=1][/SIZE]

Posted

[quote name='ARTEMIS1']czesc Oliwia :multi:
przeciez wiesz ze zawsze mozesz do nas na trening przyjechac kiedy tylko chcesz :)
a na zawody juz cie wpisuje i bez marudzenia bo wiesz :mad:[/quote]

Hehe...NO to się bardzo cieszymy...:) I napewno wpadniemy:) A z tym treningiem to troche daleko mamy, ale w Poznaniu się coś zaczyna ruszać;) (nareszcie)

Posted

Cytat:
[quote name='2Monika2']widzisz Oliwia, nie masz wyjścia :cool3:, tym bardziej, że Pikuś pytał o Daisy :p[/quote]

mmm...no tak pewnie się już za nią stęsknił;) Zresztą ona za nim też;) A ty też jedziesz na te zawody?:lol:

Cytat:
Napisał(a) [B]AniaP[/B]
A czy Ty może jesteś z Poznania? :roll: A toć przecież poznaniacy w przyszły weekend jadą na seminarium do Bydgoszczy, więc w sam raz trening przed zawodami. :evil_lol:

Heh...No tak z Poznania jestem,ale nic o żadnym seminarium nie wiem:P Tzn teraz już tak:) a ty jedziesz?

Posted

[quote name='Oliwia']A z tym treningiem to troche daleko mamy [/quote]
Daleko? :crazyeye: Do Bydgoszczy daleko? :crazyeye: Żartujesz chyba? :eviltong: Znam takie szalone co to, żeby choć parę godzin pobiegać na profesjonalnych torkach i podłapać trochę fachowej wiedzy, jeżdżą na treningi do Włocławka, na IAL do Szczecina, na PPA do Łącka... :evil_lol: , bo:

[quote name='Oliwia'] w Poznaniu się coś zaczyna ruszać;-) (nareszcie) [/quote]
Yhm , dużo szumu, a jak przychodzi co do czego, to na "treningach" na palcach jednej ręki chętnych można policzyć, a o rozkręceniu, to... :flop: chyba już nie w tym roku. :lookarou:

[quote name='Oliwia'] No tak z Poznania jestem,ale nic o żadnym seminarium nie wiem:P [/quote]
No wiesz, to takie atrakcje tak blisko Poznania, to się od razu łapie :multi: , jaki czas temu już się info na ten temat ukazało? :roll:

[quote name='Oliwia']Tzn teraz już tak:smile: a ty jedziesz? [/quote]
No jasne, że jadę. :bigcool: Byłam na seminarium w Bydgoszczy w ub. roku i teraz takiej okazji też nie przepuszczę. :nono: I jeszcze kilkoro Poznaniaków też jedzie :multi: , jestem ciekawa właśnie ilu w końcu. :roll: I nie wiem czy są jeszcze wolne miejsca? :eviltong: Może trza się spieszyć?

No dobra, dosyć, bo temat jest o Mistrzostwach Polski, a nie o lokalnych problemach :oops: , za chwilę tu oberwę od moda. :sad:

Posted

[quote name='AniaP']Daleko? :crazyeye: Do Bydgoszczy daleko? :crazyeye: Żartujesz chyba? :eviltong: Znam takie szalone co to, żeby choć parę godzin pobiegać na profesjonalnych torkach i podłapać trochę fachowej wiedzy, jeżdżą na treningi do Włocławka, na IAL do Szczecina, na PPA do Łącka... :evil_lol: , bo:
Ja nie mówiłam o Bydgoszczy tylko o Wrocławiu! Przecież wiem że Bydgoszcz jest blisko:)

Cytat:
Yhm , dużo szumu, a jak przychodzi co do czego, to na "treningach" na palcach jednej ręki chętnych można policzyć, a o rozkręceniu, to... :flop: chyba już nie w tym roku. :lookarou:

Nie wiem bo jeszcze nie byłam...

Cytat:
No wiesz, to takie atrakcje tak blisko Poznania, to się od razu łapie :multi: , jaki czas temu już się info na ten temat ukazało? :roll:

Już wiem właśnie przeczytałam:)

Cytat:
No jasne, że jadę. :bigcool: Byłam na seminarium w Bydgoszczy w ub. roku i teraz takiej okazji też nie przepuszczę. :nono: I jeszcze kilkoro Poznaniaków też jedzie :multi: , jestem ciekawa właśnie ilu w końcu. :roll: I nie wiem czy są jeszcze wolne miejsca? :eviltong: Może trza się spieszyć?

Ja jeszcze nie wiem...Muszę się rodziców zapytać...

Posted

[quote name='Oliwia'][quote name='AniaP']Daleko? :crazyeye: Do Bydgoszczy daleko? :crazyeye: Żartujesz chyba? :eviltong: Znam takie szalone co to, żeby choć parę godzin pobiegać na profesjonalnych torkach i podłapać trochę fachowej wiedzy, jeżdżą na treningi do Włocławka, na IAL do Szczecina, na PPA do Łącka... :evil_lol: [/quote]
Ja nie mówiłam o Bydgoszczy tylko o Wrocławiu! [/quote]
Upsss, sorki, że coś nie doczytałam :oops: . Chyba pora już iść spać. :evil_lol:

[quote name='Oliwia']Przecież wiem że Bydgoszcz jest blisko:) [/quote]
No to Wrocław tylko ;) 50-60 km dalej niz Bydgoszcz. :evil_lol:

[quote name='Oliwia'] [quote name='AniaP'] Yhm , dużo szumu, a jak przychodzi co do czego, to na "treningach" na palcach jednej ręki chętnych można policzyć, a o rozkręceniu, to... :flop: chyba już nie w tym roku. :lookarou: [/quote]
Nie wiem bo jeszcze nie byłam... [/quote]
No, ja w soboty jakoś też raczej nie :oops: , ale tutaj [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12399&page=28"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12399&page=28[/URL] się dziewczyny zawsze na soboty umawiają, a potem :flop:

Posted

[quote name='ARTEMIS1'][COLOR=red]UWAGA!!!!!!!
Zgłoszenie psa na zawody jest równoznaczne z koniecznością opłacenia startowego
[/COLOR][/quote]
No pięknie, zawody zaczynają coraz bardziej przypominać wystawy. A fe! :mad:

Posted

[quote name='"Oliwia"']mmm...no tak pewnie się już za nią stęsknił;-) Zresztą ona za nim też;-) A ty też jedziesz na te zawody?:lol:[/quote]
jadę, już się doczekać nie mogę... :loveu:

Posted

[quote name='Ania']Znam takie szalone co to, żeby choć parę godzin pobiegać na profesjonalnych torkach i podłapać trochę fachowej wiedzy, jeżdżą na treningi do Włocławka, na IAL do Szczecina,[/QUOTE]
Hmmm.... Chyba wiem o kim mowa :evil_lol:

[quote name='Ania']No, ja w soboty jakoś też raczej nie :oops: , ale tutaj [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=12399&page=28"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...=12399&page=28[/URL] się dziewczyny zawsze na soboty umawiają, a potem :flop:[/QUOTE]
No właśnie tak wszyscy narzekali, że co to się u nas dzieję, że nic nie ma, nigdzie poskakac nie można, że wszędzie daleko itp., a teraz można sobie podjechać, pohopsać i zaledwie kilka osób :crazyeye:

Posted

[quote name='Paskuda_Bandzior']
No właśnie tak wszyscy narzekali, że co to się u nas dzieję, że nic nie ma, nigdzie poskakac nie można, że wszędzie daleko itp., a teraz można sobie podjechać, pohopsać i zaledwie kilka osób :crazyeye:[/quote]

No tak, ale musisz zrozumiec,że teraz są wakacje...I prawie wszyscy powyjeżdżali(tak było ze mną) i nie mogą się wybrać na trening...Ale ja od początku roku będę chodzić...:)

Posted

[quote name='Oliwia']No tak, ale musisz zrozumiec,że teraz są wakacje...I prawie wszyscy powyjeżdżali(tak było ze mną) i nie mogą się wybrać na trening...Ale ja od początku roku będę chodzić...:)[/quote]
Rozumiem, rozumiem, ale tu nie chodzi tylko o Ciebie:evil_lol: Mam na myśli jeszce kilka osób:mad:

Posted

[quote name='OlaAB']Wiesz tamer
w końcu organizatorzy zawodów też w jakiś sposób przygotowują się na taką a nie inną liczbę zawodników...[/quote]

To dlaczego do tej pory tak nie było? :cool3: A przynajmniej ja nie miałam okazji spotkać się z taką sytuacją.

Posted

[quote name='tamer']To dlaczego do tej pory tak nie było? :cool3: A przynajmniej ja nie miałam okazji spotkać się z taką sytuacją.[/quote]
A to na zawodach agility tak do tej pory nie było? :roll: (Sorki, ale na razie tylko raz byłam na oficjalnych zawodach, więc ja nie wiedzieć. :oops: ) A przy zgłoszeniach na obedience chyba za każdym razem jest takie ostrzeżenie. :razz:

Posted

[quote name='tamer']To dlaczego do tej pory tak nie było? :cool3: A przynajmniej ja nie miałam okazji spotkać się z taką sytuacją.[/quote]

Tamer nie interesuje mnie jak jest na innych zawodach agilitowych, tak jest na tych i jesli sie to komus nie podoba to przeciez przymusu zglaszanie sienie ma prawda? :)
Ola napisala swiete slowa. moim zdaniem nie wplacenie startowego to brak szacunku wobec organizatorow ktorzy sie szykuja ponosza koszty, staja na glowie zeby bylo dobrze.
I tyle.