ARTEMIS1 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [B]Organizator: ZKwP o/Wrocław; KSK ARTEMIS, Extreme Dog Termin: 23.09.2006[/B] (sobota podczas Międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych) [B]Sędzia: Danilo Giorgio (I)[/B] [B]Miejsce: Wrocław, Stadion Olimpijski, Al. Paderewskiego [/B] [B]Opłata stratowa:[/B] 40 zł [B]Termin zgłoszeń:[/B] 15.09.2006 zgłoszenia proszę nadsyłać na adres: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] wpłaty można dokonywac na konto oddzialu lub na miejscu w sekretariacie wystawy Quote
CHI Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ufff, ciśnienie mi podnieśliście, bo mam boksery zgłoszone na Wystawę, ale na szczęście II grupa idzie w niedzielę, a buli nie zgłaszałam..czyli my też gotowe :evil_lol: zgłoszenie poszło... czyli zawody w Łodzi nie dla nas... bo sie zrobiło za gęsto... a wrzesień miał być taki spokojny ;).... Quote
Magda i Saga Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Czy ja dobrze rozumiem, że Mistrzostwa Polski zostały przeniesione z Poznania do Wrocławia? hura!! jadymy Quote
CHI Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Magda i Saga']Czy ja dobrze rozumiem, że Mistrzostwa Polski zostały przeniesione z Poznania do Wrocławia? hura!! jadymy[/quote] No przecież "...mistrzostwa Polski wcale nie muszą być w Pozaniu" :angryy:":diabloti: a poza tym w który dzień w Poznaniu? i czy wyobrażasz sobie zadymę, jak trzeba będzie zwolnić ring?:razz: No i do Wrocławia mam blizej ;) pozdrawiam Chi & BBB Quote
Magda i Saga Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 No ja z wielu powodów wole Wrocław, bo i termin lepszy, w listopadzie prawdopodobnie Saga będzie w cieczce i we Wrocku mam koleżankę, którą przy okazji chętnie nawiedze [SIZE=1](przy okazji obalimy jakis doping wieczorkiem)[/SIZE] A w Poznaniu spokojnie Oxe sobie wystawię, o:p Quote
Sajko Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ja się cieszę, że nie w Poznaniu, a jednocześnie jest mi przykro, że o Mistrzostwach Polski informacja pojawia się na miesiąc przed zawodami. Nie wspominając o tym, że 2 tygodnie po zamknięciu zgłoszeń do Wrocławia:shake: Quote
ARTEMIS1 Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Ja wiem ze pozno no ale sama sie dowiedzialam dopiero wczoraj ze beda i ze je organizuje ;) wiec prosze nie bijcie :) i przyjezdzajcie:loveu: Quote
PARSONRK Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='ARTEMIS1']przyjezdzajcie:loveu:[/quote] A jakże przyjechać nie można na taką imprezę :cool3: . Obowiązkowo :mad:być trzeba ;) Muszę zebrać zgłoszonka od swojej brygady i już wysyłam :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Zielsko']Czy beda zerowki?[/quote] Własnie miałabym takie samo pytanie ;) Quote
ARTEMIS1 Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Wiecie co szczerze mówiąc nie przewidywałam zerówek ale może warto by było zrobić. Skontaktuje się z sędzia i ustalę czy może być jeśli on się zgodzi to ja na pewno nie mam nic przeciwko temu :) Podam dokładny program najpóźniej w poniedziałek. Quote
IraKa Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='ARTEMIS1'][B]Organizator: ZKwP o/Wrocław; KSK ARTEMIS, Extreme Dog Termin: 23.09.2006[/B] (sobota podczas Międzynarodowej Wystawy Psów Rasowych)[/QUOTE] :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Nie trzeba się będzie po obcych landach tułać:lol: Quote
acroba Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 O jak fajnie. :multi: A ja sie juz martwilam ze rok musze czekac zeby znowu sobie pobiegac :cool3: No to musze sie wziasc do roboty i jakies przeszkody wyprodukowac zeby chociaz przed Wroclawiem sobie porzadny trening zrobic :p Czy ten sam Pan sedzia co juz byl juz kiedys we Wroclawiu ? (ten od cygara ) Quote
IraKa Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='acroba'] Czy ten sam Pan sedzia co juz byl juz kiedys we Wroclawiu ? (ten od cygara )[/QUOTE] Ten sam:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
acroba Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 No to fajnie :lol: :lol: ... Szkoda ze akurat psa bede wystawiac..ehh Quote
2Monika2 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 jejku, żeby byly zerówki..... :loveu: Paula, może byśmy się wreszcie spotkały? Quote
CHI Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='acroba']No to fajnie :lol: :lol: ... Szkoda ze akurat psa bede wystawiac..ehh[/quote] Acroba - dasz radę... Ja wyciełam sobie taki numer w Poznaniu... Startowałam z Fufakiem, wystawiałam Diuka i Fufaka i to wszystko w odległych halach... Czujesz blusa?;) :diabloti: Najwyżej polecisz poza swoją kolejnością na agility, (jak znam organizatorów to sie zgodzą) wystawisz zwirza i wrócisz na zawody...:evil_lol: Pozdrawiam CHi Quote
Mokka Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Ja też mam pytanie - czy znów zostaniemy ostrzelani? :evil_lol: Quote
Magda i Saga Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 No myślę, ze jak wystawa będzie to strzelcy będą mieli zakaz strzelania pod groźbą odstrzału:lol: Quote
Ania i Salma Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 I nas tam nie może zabraknąć :loveu: Po tak długiej przerwie zobaczymy co Salma wykombinuje :mad: Quote
ARTEMIS1 Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='acroba'] Czy ten sam Pan sedzia co juz byl juz kiedys we Wroclawiu ? (ten od cygara )[/quote] Tak dokladnie ten tylko biecal ze skoro Mistrzostwa Polski to bedzie surowy :) Quote
ARTEMIS1 Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='acroba']No to fajnie :lol: :lol: ... Szkoda ze akurat psa bede wystawiac..ehh[/quote] Damy rade spoko, przeciez nie bedziesz tam siedziala cala wiecznosc na tym ringu wystawowym no chyba ze wszystko zgarniesz :D ale na pewno sie to uda jakos pogodzic :) Quote
acroba Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [B]CHI [/B]napisala: [QUOTE] Acroba - dasz radę... Ja wyciełam sobie taki numer w Poznaniu... Startowałam z Fufakiem, wystawiałam Diuka i Fufaka i to wszystko w odległych halach... Czujesz blusa?;-) :diabloti: [/QUOTE] Oj czuje czuje. Juz mi sie kilka razy tak udalo. W Legnicy tez ;-) .Ale w Poznaniu mialam pecha i mi przebieg uciekl...:placz: [QUOTE]Najwyżej polecisz poza swoją kolejnością na agility, (jak znam organizatorów to sie zgodzą) wystawisz zwirza i wrócisz na zawody...:evil_lol:[/QUOTE] No ja mam nadzieje ze sie uda :loveu: A teraz trzeba sobie raz dwa zrobic hustaweczke ,co by piesek znowu nie fruwal jak na nia wpadnie. :evil_lol: Quote
ARTEMIS1 Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='2Monika2']jejku, żeby byly zerówki..... :loveu: [/quote] walcze o nie robie co moge :mad: Quote
Recommended Posts