Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiamy, cicho tu coś... :evil_lol:[/FONT][/B]
[/CENTER]
[/QUOTE]
Również pozdrawiam i witam wszystkich :).
Cicho jakoś bo za bardzo nic się nie dzieje.

Pogoda okropna. Prawie cały czas pada. Wczoraj Sułtan był smutny no bo jak wyjść na podwórko gdy ciągle leje :placz:.
Wasima dzięki pani doktor w ciągu kilku dni przestała kuleć :multi:.
Fjona stwierdziła że teraz nie będzie mamą :-( i oszukała wszystkich, nawet panią doktor. Święta Bożego Narodzenia mogły być bardzo wesołe no ale raz na wozie a innym razem pod wozem. W wypadku Fjony to więcej pod :diabloti:. No cóż może przyjdzie mi niańczyć maluchy w przyszłym roku.
Chyba że usg kłamie i jakiś bąbel schował się bardzo umiejętnie :evil_lol:.
Teraz to czekam na początek roku bo wystawy się zaczną no i czas przeleci ..........

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']No to trzymamy kciuki ze jednak sie chowa jakis![/QUOTE]

Jeśli nawet nie to co się odwlecze to nie uciecze ( mam nadzieję ):p.

[quote name='jamnicze']miłego wieczoru :)[/QUOTE]
Dziękuję i wzajemnie :).

Posted

[quote name='Błyskotka']Witam :).
U mnie dzisiaj również prawie wiosna.
Ale te nowe Dogo dziwne. Nie mogę pisać w przeglądarce Mozilla a tylko w IE które chodzi jak wół :(.
Masakra jakaś.[/QUOTE]

Ja też mam Mozillę i jakoś nie mam problemów, mam nawet subskrypcje, multicytat i emotki, tylko w subskrypcjach nie działa mi odsyłacz do pierwszego nieprzeczytanego posta.

Posted

[quote name='Błyskotka']Ale te nowe Dogo dziwne. Nie mogę pisać w przeglądarce Mozilla a tylko w IE które chodzi jak wół :(.
Masakra jakaś.[/QUOTE]
Strasznie brzydka się zrobiła ta Dogomania :shake: ... U mnie w Mozilli działa ale tylko częściowo.
No nic, pozostaje życzyć Wam miłego weekendu :) .

Posted

Sułtan zgłoszony na Trencin. Będzie co będzie. Wasima prawdopodobnie jedzie na Brno ale na sobotę, Rzeszów i może Jarosław. Sułtan skończy Championat Czech troszkę później. Może pojedzie do Ostravy.

Posted

[quote name='Błyskotka']Sułtan zgłoszony na Trencin. Będzie co będzie. Wasima prawdopodobnie jedzie na Brno ale na sobotę, Rzeszów i może Jarosław. Sułtan skończy Championat Czech troszkę później. Może pojedzie do Ostravy.[/QUOTE]
No ale powazne plany wystawowe!

Posted

[quote name='deer_1987']No ale powazne plany wystawowe![/QUOTE]
Hi Hi nie aż takie poważne. Trzeba skończyć co się zaczęło.
Rano była u mnie straszna ulewa ale teraz wychodzi słońce :).

Posted

[quote name='Asiaczek']Się meldujemy, że jesteśmy![/quote]
Super :).

[quote name='Asiaczek']A z ta ciążą, to może jednak jakiś maluszek się tam w zakamarkach brzuszka schował...?:lol:

pzdr.[/QUOTE]
Raczej nic się nie schowało i panna mnie w balona ładuje. Cóż czekamy na cieczkę/ cieczki ;).