Mania&Dolly&MuSan Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 w czasie deszczu chowki się nudzą;) [B][U]Oj święta[/U][U] prawda :evil_lol:[/U][/B] Quote
Asiaczek Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Ja w czasie deszczu też się nudzę i w tym czasie uwielbiam SPAĆ!!! Przytulona do kotów i psów, pod ciepłym kocykiem... Pzdr. Quote
taxelina Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Asiaczek']Ja w czasie deszczu też się nudzę i w tym czasie uwielbiam SPAĆ!!! Przytulona do kotów i psów, pod ciepłym kocykiem... Pzdr.[/quote] No wlasnie :D wtulona w dwa psy i pod kolderka :evil_lol: Quote
Błyskotka Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Również życzę miłego dnia :). U mnie dla odmiany na razie jest słońce. Ciekawe co będzie później. Oby było ładnie bo dzisiaj Sułtana wieczorem czeka kąpiel :cool3:. Kciuki przydadzą się w piątek i w niedzielę :cool3:. Jutro wieczorem przyjeżdża część ekipy a reszta w piątek rano i wyruszamy do Senec :cool3:. Quote
M&S Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Błyskotka']Również życzę miłego dnia :). U mnie dla odmiany na razie jest słońce. Ciekawe co będzie później. Oby było ładnie bo dzisiaj Sułtana wieczorem czeka kąpiel :cool3:. Kciuki przydadzą się w piątek i w niedzielę :cool3:. Jutro wieczorem przyjeżdża część ekipy a reszta w piątek rano i wyruszamy do Senec :cool3:.[/quote] Ooo, to będziemy trzymać :lol: A. Quote
Asiaczek Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ja byłam w ub.r. w Senec - oj, jak miło ja wspominam...:lol: OK, to będziemy trzymac kciuki. Pzdr. Quote
taxelina Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 [quote name='Błyskotka'] Jutro wieczorem przyjeżdża część ekipy a reszta w piątek rano i wyruszamy do Senec :cool3:.[/quote] No to trzymac bedziemy!! Quote
jamnicze Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Może znudzony ale nadal śliczny :cool3: [url]http://img269.imageshack.us/img269/8416/dscn5231.jpg[/url] Quote
J.G Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [COLOR=Blue][SIZE=4]SUŁTAN [COLOR=Black][SIZE=3]w Senec:[COLOR=Red][SIZE=4]Dosk.I,CWC,NDPwR,BOB. [COLOR=Green]Gratuluję bardzo serdecznie i czekamy na fotki.:loveu:[/COLOR] [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR] Quote
M&S Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='J.G'][COLOR=blue][SIZE=4]SUŁTAN [COLOR=black][SIZE=3]w Senec:[COLOR=red][SIZE=4]Dosk.I,CWC,NDPwR,BOB.[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote] [B][SIZE=3][COLOR=purple][SIZE=5]GRATULACJE!!!!!!!![/SIZE]:multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE] A. Quote
Asiaczek Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='J.G'][COLOR=Blue][SIZE=4]SUŁTAN [COLOR=Black][SIZE=3]w Senec:[COLOR=Red][SIZE=4]Dosk.I,CWC,NDPwR,BOB. [COLOR=Green]Gratuluję bardzo serdecznie i czekamy na fotki.:loveu:[/COLOR] [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote] O, pewnie, że gratulujemy! Pzdr. Quote
Błyskotka Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 [quote name='J.G'][COLOR=Blue][SIZE=4]SUŁTAN [COLOR=Black][SIZE=3]w Senec:[COLOR=Red][SIZE=4]Dosk.I,CWC,NDPwR,BOB. [COLOR=Green]Gratuluję bardzo serdecznie i czekamy na fotki.:loveu:[/COLOR] [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote] Dziękuję Jacku za przekazanie informacji :buzi:. Jak dzwoniłeś do Beaty byliśmy jeszcze w drodze do domu na Słowacji :). Dziękujemy wszystkim za gratulacje :) :multi::multi::multi:. Kciuki jeszcze się przydadzą bo jutro nad ranem jedziemy na Nitre :cool3:. Jak wstawię foteczki to będą od razu z obu wystaw. Quote
Asiaczek Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Jak masz chwilę czasu, to wstaw swoje wrażenia z wystawy... Pzdr. Quote
Błyskotka Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Wystawa na bardzo ładnym, dużym terenie :). Nie wiem tylko dlaczego nikt nie sprawdzał paszportów ze szczepieniami :roll:. Wstęp na wystawę był chyba wliczony razem z parkingiem :roll:. Pozostała ekipa: Pusio ( pomek ) - BOB :multi: Cherry ( sunia owczarek szetlandzki ) - CAC :multi: Pewnie jeszcze do Senec zawitam ;). Na finałach Sułtan i Pusio nie zostali docenieni ale były bardzo fajne pucharki za rasę ;). Doceniony został za to Siberian Darka :cool3:. Jego James [B][SIZE=3][COLOR=Red]Best In Show wystawy [/COLOR][/SIZE][/B]:loveu:. Dzisiaj wieczorem przyjedzie ekipa na Nitre. Troszkę w innym składzie. Trzymajcie kciuki za :terazpol::terazpol::terazpol: Quote
Asiaczek Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Mnie też podobało się w Senec. Szkoda tylko, że z W-wy to tak daleko... Gratulacje! jeszcze raz.:lol: Pzdr. Quote
Mania&Dolly&MuSan Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 :bigcool::bigcool::bigcool: Gratulujemy ogromnie Sułtanowi i oczywiście całej Ekipie :terazpol: Aniu na nasze kciuki zawsze możecie liczyć ;) Quote
Patisa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Granuluję i ja! Ile sukcesów...ale tam wymietliście konkurencję! :multi::lol: Quote
Izabela124. Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Witam się Spóźnione gratualcje :multi::multi::multi: Quote
bety Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 [B][I][SIZE=4][COLOR=blue]GRATULACJE[/COLOR][/SIZE][/I][/B] Pzdr Quote
jamnicze Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [SIZE=5][COLOR=Red][I]GRATULACJE [SIZE=3][COLOR=Black]za jedną wystawę i czekamy na wieści z drugiej, no i oczywiście fotki, fotki,fotki ......[/COLOR][/SIZE][/I][/COLOR][/SIZE] Quote
Błyskotka Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 W Nitrze tym razem [SIZE=4][COLOR=Red]CAC i res CACIB[/COLOR] [/SIZE]:). Nie do końca o to nam chodziło no ale patrząc na te sędziowanie to lepszy już rydz niż nic :roll: :evil_lol:. Na Senec i Nitrę zmienili nam sędziów :mad:. W Senec wyszło nam to na dobre a w Nitrze wręcz przeciwnie. Pan Siejkowski nie pozwalał wygrywać reprezentantom z Polski. Mało kto wygrał z konkurencją :mad:. Na początku pomyślałam że trudno ale słysząc co sędzia robi z polakami zmieniłam zdanie. Argumentacje jego były bez sensu. Musiał jednak coś mówić. Okulary miał chyba nie do końca czyste po tym co czytam w opisie swojego psa :lol:. Miło mi było poznać forumowych Loczków. Oni też w Nitrze poszkodowani :shake:. Biedny Pusio też nie najlepiej wypadł. Podengo Dudek BOB i skończony Interchampionat :). Był jedynem reprezentantem w swojej rasie. Więcej do pana S. nie pojadę i chyba nie tylko ja. A z dobrych stron tej oceny to to, że mamy 4 wnioski na Championa Slowacji :multi:. W przyszłym roku postaramy się go skończyć :cool3:. Res Caciba jeszcze nie mieliśmy :cool3:. Fajne rozetki za tytuły a za rasę na grupach było piwo :lol:. W hali strasznie głośno i duszno. Dla porównania w drugiej hali spokojnie. Siedzieliśmy na dworze bo wejście było blisko ringu a na hali zwyczajnie nie było gdzie się usadowić. Ktoś z wystawców zostawił w przyczepce psy cane corso ( albo inna podoba rasa ). Psy strasznie agresywne :shake:. Gdy ktoś przechodził psy chciały rozwalić przyczepkę z wściekłości. Psy się przez nie bały :shake:. Chodziła jakaś natarczywa cyganka i sprzedawała zegarki :evil_lol:. Nasza ekipa wyjazd zakończyła w słowackim KFC na giga kubełku kurczaków :lol:. Obiecuję że jutro będą zdjęcia z obu wystaw. Jak dostanę widokowe zdjęcia z Bańskiej Bystricy to też wstawię ;). Sułtan ma małą przerwę i próbujemy szczęścia gdzieś indziej ;). Quote
bety Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Błyskotka']W Nitrze tym razem [SIZE=4][COLOR=red]CAC i res CACIB[/COLOR] [/SIZE]:). Nie do końca o to nam chodziło no ale patrząc na te sędziowanie to lepszy już rydz niż nic :roll: :evil_lol:. [/quote] Też ładnie ;), zważywszy na okoliczności - GRATULACJE. :lol: Pzdr Quote
M&S Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 My też [B][SIZE=3][COLOR=darkgreen]GRATULUJEMY!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:[/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=black][/COLOR] A. Quote
Recommended Posts