Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja w czasie deszczu też się nudzę i w tym czasie uwielbiam SPAĆ!!! Przytulona do kotów i psów, pod ciepłym kocykiem...

Pzdr.[/quote]
No wlasnie :D wtulona w dwa psy i pod kolderka :evil_lol:

Posted

Również życzę miłego dnia :).
U mnie dla odmiany na razie jest słońce. Ciekawe co będzie później.
Oby było ładnie bo dzisiaj Sułtana wieczorem czeka kąpiel :cool3:.
Kciuki przydadzą się w piątek i w niedzielę :cool3:.
Jutro wieczorem przyjeżdża część ekipy a reszta w piątek rano i wyruszamy do Senec :cool3:.

Posted

[quote name='Błyskotka']Również życzę miłego dnia :).
U mnie dla odmiany na razie jest słońce. Ciekawe co będzie później.
Oby było ładnie bo dzisiaj Sułtana wieczorem czeka kąpiel :cool3:.
Kciuki przydadzą się w piątek i w niedzielę :cool3:.
Jutro wieczorem przyjeżdża część ekipy a reszta w piątek rano i wyruszamy do Senec :cool3:.[/quote]

Ooo, to będziemy trzymać :lol:

A.

Posted

[COLOR=Blue][SIZE=4]SUŁTAN [COLOR=Black][SIZE=3]w Senec:[COLOR=Red][SIZE=4]Dosk.I,CWC,NDPwR,BOB.

[COLOR=Green]Gratuluję bardzo serdecznie i czekamy na fotki.:loveu:[/COLOR]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR]

Posted

[quote name='J.G'][COLOR=blue][SIZE=4]SUŁTAN [COLOR=black][SIZE=3]w Senec:[COLOR=red][SIZE=4]Dosk.I,CWC,NDPwR,BOB.[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote]

[B][SIZE=3][COLOR=purple][SIZE=5]GRATULACJE!!!!!!!![/SIZE]:multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE]
A.

Posted

[quote name='J.G'][COLOR=Blue][SIZE=4]SUŁTAN [COLOR=Black][SIZE=3]w Senec:[COLOR=Red][SIZE=4]Dosk.I,CWC,NDPwR,BOB.

[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote]
O, pewnie, że gratulujemy!

Pzdr.

Posted

[quote name='J.G'][COLOR=Blue][SIZE=4]SUŁTAN [COLOR=Black][SIZE=3]w Senec:[COLOR=Red][SIZE=4]Dosk.I,CWC,NDPwR,BOB.

[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/quote]

Dziękuję Jacku za przekazanie informacji :buzi:. Jak dzwoniłeś do Beaty byliśmy jeszcze w drodze do domu na Słowacji :).

Dziękujemy wszystkim za gratulacje :) :multi::multi::multi:.

Kciuki jeszcze się przydadzą bo jutro nad ranem jedziemy na Nitre :cool3:.
Jak wstawię foteczki to będą od razu z obu wystaw.

Posted

Wystawa na bardzo ładnym, dużym terenie :). Nie wiem tylko dlaczego nikt nie sprawdzał paszportów ze szczepieniami :roll:. Wstęp na wystawę był chyba wliczony razem z parkingiem :roll:.
Pozostała ekipa:
Pusio ( pomek ) - BOB :multi:
Cherry ( sunia owczarek szetlandzki ) - CAC :multi:

Pewnie jeszcze do Senec zawitam ;).

Na finałach Sułtan i Pusio nie zostali docenieni ale były bardzo fajne pucharki za rasę ;).
Doceniony został za to Siberian Darka :cool3:.
Jego James [B][SIZE=3][COLOR=Red]Best In Show wystawy [/COLOR][/SIZE][/B]:loveu:.

Dzisiaj wieczorem przyjedzie ekipa na Nitre. Troszkę w innym składzie.
Trzymajcie kciuki za :terazpol::terazpol::terazpol:

Posted

[SIZE=5][COLOR=Red][I]GRATULACJE [SIZE=3][COLOR=Black]za jedną wystawę i czekamy na wieści z drugiej, no i oczywiście fotki, fotki,fotki ......[/COLOR][/SIZE][/I][/COLOR][/SIZE]

Posted

W Nitrze tym razem [SIZE=4][COLOR=Red]CAC i res CACIB[/COLOR] [/SIZE]:). Nie do końca o to nam chodziło no ale patrząc na te sędziowanie to lepszy już rydz niż nic :roll: :evil_lol:.

Na Senec i Nitrę zmienili nam sędziów :mad:. W Senec wyszło nam to na dobre a w Nitrze wręcz przeciwnie.
Pan Siejkowski nie pozwalał wygrywać reprezentantom z Polski. Mało kto wygrał z konkurencją :mad:.
Na początku pomyślałam że trudno ale słysząc co sędzia robi z polakami zmieniłam zdanie. Argumentacje jego były bez sensu. Musiał jednak coś mówić. Okulary miał chyba nie do końca czyste po tym co czytam w opisie swojego psa :lol:.

Miło mi było poznać forumowych Loczków. Oni też w Nitrze poszkodowani :shake:.
Biedny Pusio też nie najlepiej wypadł. Podengo Dudek BOB i skończony Interchampionat :). Był jedynem reprezentantem w swojej rasie.
Więcej do pana S. nie pojadę i chyba nie tylko ja.

A z dobrych stron tej oceny to to, że mamy 4 wnioski na Championa Slowacji :multi:. W przyszłym roku postaramy się go skończyć :cool3:.
Res Caciba jeszcze nie mieliśmy :cool3:. Fajne rozetki za tytuły a za rasę na grupach było piwo :lol:.

W hali strasznie głośno i duszno. Dla porównania w drugiej hali spokojnie.
Siedzieliśmy na dworze bo wejście było blisko ringu a na hali zwyczajnie nie było gdzie się usadowić.
Ktoś z wystawców zostawił w przyczepce psy cane corso ( albo inna podoba rasa ). Psy strasznie agresywne :shake:. Gdy ktoś przechodził psy chciały rozwalić przyczepkę z wściekłości. Psy się przez nie bały :shake:.
Chodziła jakaś natarczywa cyganka i sprzedawała zegarki :evil_lol:.

Nasza ekipa wyjazd zakończyła w słowackim KFC na giga kubełku kurczaków :lol:.

Obiecuję że jutro będą zdjęcia z obu wystaw. Jak dostanę widokowe zdjęcia z Bańskiej Bystricy to też wstawię ;).

Sułtan ma małą przerwę i próbujemy szczęścia gdzieś indziej ;).

Posted

[quote name='Błyskotka']W Nitrze tym razem [SIZE=4][COLOR=red]CAC i res CACIB[/COLOR] [/SIZE]:). Nie do końca o to nam chodziło no ale patrząc na te sędziowanie to lepszy już rydz niż nic :roll: :evil_lol:.

[/quote]

Też ładnie ;), zważywszy na okoliczności - GRATULACJE. :lol:
Pzdr