FredziaFredzia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Delikatnie z TZtami się nie da. Nie dociera i już. :lol: Tu trzeba łopatologicznie. :lol: Quote
darii_iia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Witanko. :) Śliczne Sunie. :loveu: Czekamy na nowe zdjątka. ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Fredzia łopatologia wskazana :diabloti: jak normalnie nie dociera:evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 A czyli należy złapać za łepetynę , zaprowadzić do sklepu i wskazać palcem albo i całą dłonią co się chcę?:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 W zasadzie czasami nawet i tak trzeba :D hehehe ja po prawie 6 latach już sobie wyćwiczyłam;) Quote
Marta_Ares Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Kasi i Lena']A czyli należy złapać za łepetynę , zaprowadzić do sklepu i wskazać palcem albo i całą dłonią co się chcę?:)[/QUOTE] czasem nawet i to nie pomaga....... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']W zasadzie czasami nawet i tak trzeba :D hehehe ja po prawie 6 latach już sobie wyćwiczyłam;)[/QUOTE] ja po prawie 5 jeszcze sie do tego nie przyzwyczaiłam :D Quote
Kasi i Lena Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']W zasadzie czasami nawet i tak trzeba :D hehehe ja po prawie 6 latach już sobie wyćwiczyłam;)[/QUOTE] To jesteś lepsza ode mnie, mój jakiś niereformowalny choć potrafi mnie czasem mile zaskoczyć i kupić coś ekstra:). [quote name='Marta_Ares']czasem nawet i to nie pomaga....... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] Dlatego ja w tym roku byłam praktyczna i sama sobie kupiłam:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Hehehehe, no cóż... ponoć obsługa faceta jest prosta - jak się człowiek do pewnych rzeczy przyzwyczai;) a ja zawsze chciałam być psychologiem:diabloti: to ćwiczę na Tz-cie:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 ostatnio powiedziałam ze może mi kupić jakiś łańcuszek na gwiazdkę, to się pyta dokładnie jaki chce :d najlepiej, żebym poszła z nim kupić chociaż nie powiem wczoraj miło mnie zaskoczył zabierając do kina ;d Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Mój zna gust, bo na zakupki nie chodzę z koleżankami tylko z TZ-tem :D a on to lubi;) Quote
Kasi i Lena Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='Marta_Ares']ostatnio powiedziałam ze może mi kupić jakiś łańcuszek na gwiazdkę, to się pyta dokładnie jaki chce :d najlepiej, żebym poszła z nim kupić chociaż nie powiem wczoraj miło mnie zaskoczył zabierając do kina ;d[/QUOTE] To najlepiej idź, żeby Ci nie kupił jakiegoś okropnego:evil_lol: Na czym byliście w kinie? [quote name='Chiquita&DeeDee']Mój zna gust, bo na zakupki nie chodzę z koleżankami tylko z TZ-tem :D a on to lubi;)[/QUOTE] Weź go sklonuj i mi wyślij:D Mój nie znosi zakupów, zwłaszcza ubraniowych i mojego niezdecydowania i mierzenia całej góry ubrań;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Mój to idzie ze mną, mówi co kupić co nie, w czym dobrze wyglądam;) lepiej niż koleżanka:evil_lol: tylko ja nie chodzę często i nie lubię dużo chodzić;) Quote
taxelina Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Ja jestem ciekawa co dostane pod choinka i tydzien pozniej 1.01.2012 na urodziny :loveu::diabloti: Quote
taxelina Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Dokladnie tak :diabloti: bardzo fajna data, nie? :razz: Quote
FredziaFredzia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 A mój kolega też ma w Nowy Rok! :) Fajna, fajna, jest co świętować - podwójnie! :diabloti: A mama w Walentynki, więc tato ma dwa święta za jednym zamachem :lol: Quote
taxelina Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Mojej mamy sie pytali czy ma byc 31.12 czy 01.01 :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Lepiej 01.01 bo młodsza jesteś ;) Quote
taxelina Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Mam kuzynke z tego samego roku ale 30.12 :diabloti: Quote
taxelina Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ale celujecie;) hehehe[/QUOTE] Ja tam wole moja date :diabloti: Quote
FredziaFredzia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Ja wolałabym 01.01 bo do urodzin nie trzeba czekać cały rok. ;) Ja mam 22.01 Quote
Recommended Posts