taxelina Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']I nie zajrzała...:mad:[/QUOTE] Zajrzy jak tylko bedzie miala czas i chec :) Quote
Kasi i Lena Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='unikatowydiament']całuski zasyłam pięknym Dziewczynką:) :)[/QUOTE] Dziękujemy i na wzajem od dziewczynek:) [quote name='westie_justa']jakoś wszędzie obrozowo :P[/QUOTE] Tak się jakoś złożyło:) [quote name='Chiquita&DeeDee']Hmm... co tu tak cicho?;)[/QUOTE] [quote name='deer_1987']Juz troche glosniej na gg to pewnie i tu zajrzy niedlugo :loveu:[/QUOTE] [quote name='Chiquita&DeeDee']I nie zajrzała...:mad:[/QUOTE] [quote name='deer_1987']Zajrzy jak tylko bedzie miala czas i chec :smile:[/QUOTE] Jakoś tak czasu i chęci nie miałam , jakaś depresja jesienna taka;) [quote name='Joann'];] No ja bym chętnie jakieś nowe zdjęcia zobaczyła;][/QUOTE] Nie mam nowych fotek. Jakieś marne w kompie znalazłam z jednego z ostatnich spacerków [IMG]http://img683.imageshack.us/img683/6829/sn853097kopia.jpg[/IMG] [IMG]http://img690.imageshack.us/img690/7366/sn853098.jpg[/IMG] [IMG]http://img265.imageshack.us/img265/3447/sn853100kopia.jpg[/IMG] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Zdjęcia super:loveu::loveu::loveu: Tylko chyba nas już nie lubisz...??:roll: przepraszam, że się dobijałam:Rose::calus: teskno mi było... Quote
Kasi i Lena Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Zdjęcia super:loveu::loveu::loveu: Tylko chyba nas już nie lubisz...??:roll: przepraszam, że się dobijałam:Rose::calus: teskno mi było...[/QUOTE] Ależ oczywiście że lubię:loveu: Ja też się stęskniłam i postanowiłam wrócić do Was:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 No to bardzo się cieszymy:multi: Pośród tylu nieszczęść takie wątki to skarb:loveu: A poza tym, moja mała ma w piątek operację i muszę czymś myśli zająć:roll: Quote
Kasi i Lena Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Wiem czytałam u Was. Trzymam mocno kciuki a raczej będę trzymać w piątek żeby wszystko dobrze poszło. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Dziękujemy:loveu: Może jakieś domowe foto?:cool3: Quote
Kasi i Lena Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Dziękujemy:loveu: Może jakieś domowe foto?:cool3:[/QUOTE] Zaraz poszukam w kompie, może coś znajdę. Nowych nie popstrykam bo dziewczynki o dziwo już śpią. Znalazłam jakieś takie na łóżeczku;) [IMG]http://img832.imageshack.us/img832/1391/sn852511.jpg[/IMG] [IMG]http://img824.imageshack.us/img824/5803/sn853082.jpg[/IMG] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 To na spaniu też można piękne foty walnąć - może będzie jakaś ciekawa pozycja ;) Quote
Kasi i Lena Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']To na spaniu też można piękne foty walnąć - może będzie jakaś ciekawa pozycja ;)[/QUOTE] Nie mogę, bo śpią z TZ moim a on prosił żeby jego fotek nie publikować w necie;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Aaaa, to zmienia postać rzeczy, ja mojego publikuję tylko od tyłu;P hehehe tak jak na ost fotkach z Zakopca, ale twarzy i intymnych momentów (czyt. spanie) nie ma opcji ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Teraz dopiero zauważyłam, że u góry coś jest...:P Super, jakie z nich słodziaki:D Ale w ogóle to strasznie się im sierść błyszczy super :) Quote
rashelek Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Księżniczki :loveu: Cudne jak zwykle :D Quote
FredziaFredzia Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Tak się przez chwilę zastanawiałam, jak Fifi leży, w sensie w jakiej pozycji :lol: Quote
Kasi i Lena Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 [quote name='deer_1987']Jakie cudne :loveu:[/QUOTE] [quote name='Chiquita&DeeDee']Teraz dopiero zauważyłam, że u góry coś jest...:P Super, jakie z nich słodziaki:D Ale w ogóle to strasznie się im sierść błyszczy super :)[/QUOTE] [quote name='lawendowa']dziewczynki są świetne :)[/QUOTE] [quote name='rashelek']Księżniczki :loveu: Cudne jak zwykle :D[/QUOTE] Napiszę nieskromnie, wiem:) [quote name='FredziaFredzia']Tak się przez chwilę zastanawiałam, jak Fifi leży, w sensie w jakiej pozycji :lol:[/QUOTE] Jak w to w jakiej w najwygodniejszej:D nie wiem jak można spać w takiej pozycji ale ona tak lubi:D Quote
omry Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Witamy :) Ale piękne dziewczyny :loveu: Cudownie się je ogląda. Będziemy zaglądać! :) Quote
Kasi i Lena Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 [quote name='omry']Witamy :) Ale piękne dziewczyny :loveu: Cudownie się je ogląda. Będziemy zaglądać! :)[/QUOTE] Dziękujemy za odwiedziny, już idę do Was z rewizytą. Quote
FredziaFredzia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Pozwól, że zareklamuję bazarek, może ktoś się skusi? [B][COLOR=red][url=http://www.dogomania.pl/threads/218751-Psie-rzeczy!-Kubki-rasowe!-Idealne-na-prezent-na-Czan%C4%99-i-Lal%C4%99.-Do-10.12.2011-do-20!]RASOWY BAZAR![/url][/COLOR][/B] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Wiem, że wiesz - w końcu to Twoja zasługa, nie ma tu miejsca na skromność..;) :D Quote
A&L Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Fifka ma super sierść - taką błyszczącą :) Pozycja super :D Quote
Oscar Patric Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 a dziewczynki piękniutkie:) spokojnego weekendu:) Quote
Kasi i Lena Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Wiem, że wiesz - w końcu to Twoja zasługa, nie ma tu miejsca na skromność..;) :D[/QUOTE] Jaka tam moja, one tak same z siebie:) [quote name='A&L']Fifka ma super sierść - taką błyszczącą :) Pozycja super :D[/QUOTE] Fifka zawsze się błyszczy jak nawoskowana i wypolerowana. Lena też ale na jej szorstkich kłakach mniej widać. [quote name='unikatowydiament']a dziewczynki piękniutkie:) spokojnego weekendu:)[/QUOTE] Dziękujemy i nawzajem:) Quote
Recommended Posts