Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='westie_justa']Tak:D
a wracając do szelek to my mamy 2 sztuki szelek i są to szorki guardów nie miała jeszcze Dotka, może kupię... kiedyś :evil_lol:
U mnie czarnuchy w zimę to maja normalnie lepiej niż Dotka, codziennie gotowane: zazwyczaj korpus z indyka, makaron, jakies warzywa:D zadnych puszek nie jedzą, ale teraz jak już cieplej się robi to suche kupimy..... tylko... niestety zawsze mieli Pufi:oops:, chcę żeby rodzice kupili coś lepszego bo to jest straszny syf! myślałam nad Dog Chow wiem że nie jest on super ale chyba lepszy od Pufi a nie jest taki drogi... bo na razie nie mozemy sobie pozwolić finansowo na droższą karmę, przynajmniej dla podwórkowców..:/[/QUOTE]
Dog Chow jest bardzo porównywalny do Pedigree, więc nie polecam. Poczytaj o bricie.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Lucky.']Dog Chow jest bardzo porównywalny do Pedigree, więc nie polecam. Poczytaj o bricie.[/QUOTE]

Z tym się zgodzę ale nie do końca. Nie wszystkim psom podchodzi Brit - szczegolnie ta tansza wersja, często psy maja problem z wyproznieniem, wymioty. Na pewno na początek nie kupowalabym od razu 10 czy 15kg - co potem Kasi zrobi jak psy jesc tego nie beda chcialy? a 100zł na chodniku nie lezy ;) Mojej suce np Brit kompletnie nie podszedł - ale oddać 1kg komus innemu a 15 to roznica i cenowa i wielkosciowa ;)

Posted

[quote name='chi23']Lenka jest chuda, myslę że nie ma żadnego powodu żeby twierdzić że jesy gruba i ma za dużą głowę:diabloti:[/QUOTE]

Ja to wiem ale głupiej kobiecie nie da się przetłumaczyć. Ogólnie nie ma się co przejmować bo kobieta mimo swojego wieku jest niepoważna, nazwała swojego psa też Lena i jak się spotykamy przypadkiem na psim spacerniaku to się drze na swoją bo nieposłuszna jest a moja biedna myśli że to do niej bo ona też Lena.
[quote name='Coffee&Nera']Z tym się zgodzę ale nie do końca. Nie wszystkim psom podchodzi Brit - szczegolnie ta tansza wersja, często psy maja problem z wyproznieniem, wymioty. Na pewno na początek nie kupowalabym od razu 10 czy 15kg - co potem Kasi zrobi jak psy jesc tego nie beda chcialy? a 100zł na chodniku nie lezy ;) Mojej suce np Brit kompletnie nie podszedł - ale oddać 1kg komus innemu a 15 to roznica i cenowa i wielkosciowa ;)[/QUOTE]

Spokojnie ja to nie ja się zastanawiam nad britem tylko westie_justa. Moja Fifka je brita ale wersję dla szczeniaków. Lenie on nie służy i je acane.
Justa purina dog chow to taki niemalże taki sam syf jak pedigrre czy chapi.

Posted

No to dobrze Kasi myslalam że ty. Ja już połowe karm na tym rynku przerobilam i cenowo i smakowo żeby psu podeszło - nie mam czasu na gotowanie. W koncu po probach gdy Nera byla mala wybralysmy Hillsa - w sumie dla nas najlepszy z tych wszystkich suchych karm a z mokrych to kupujemy Animonde po 12 albo 24 puszki i mamy na kilka miesiecy ;)

Posted

Moje jeden posiłek jedzą gotowany drugi suchy. Jak nie mam czasu ugotować albo gdzieś wyjeżdżamy to też kupujemy puszki Animondy które są dobre jakościowo bo zawierają prawie 100% mięsa.

Posted

[quote name='Lucky.']a tą gdzie kupowałaś ?
I jaka ta rozmiarówka ? My mamy do 35 cm i jak dla nas w sam raz :P[/QUOTE]

W miejscowym zoologu o dziwo były ale bardzo kiepski wybór. Nasza jest 36-50.

Posted

[quote name='Agnieszkaa']Witamy Was dziewczyny :D
[url]http://img811.imageshack.us/img811/428/sn851908.jpg[/url]
Piękna i Fifcia i obroża, masz dobry gust :]
pzdr.[/QUOTE]
Dziękuję ogólnie nie lubie różu w połączeniu z brązowym ale ta obroża mi się podoba.
[quote name='Guptasek']Obroża jest super :)[/QUOTE]
Dzięki

Posted

[quote name='Collie']Pasuje Fifi ta obróżka , pięknie ;)[/QUOTE]
Dzięki

[quote name='Lucky.']Fotki nowe by się przydały :))[/QUOTE]
Nowe fotki będą ale za kilka dni, Lena łapkę rozcięła i na razie nie chodzimy na dłuższe spacery na które zabieram aparat.

[quote name='westie_justa']Fajnie jak w miejscowym zoologi Lupiny:D u mnie jest słaby wybór większość to Chaby.... albo jakieś tam inne dingo, uchma,itp..[/QUOTE]
U nas też nie ma tego wiele, obroże kupiłam tylko Fifce bo na Lene nie było.

Posted

w Kakadu niby jest sporo tego ale nie stać mnie na np: Woze.... chyba że sie czasem zatrzymam przy Petsi one są tanie;) ale teraz musże coś kupić bo czuje jakiś niedobór:diabloti: