Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ooo, widać nawet obroże Leny :lol: Biedrony Lupine? :cool3:
Fifka coraz bardziej mi się podoba :) Świetna ekipa spacerowa, moje niestety muszą się zadowolić sobą nawzajem lub głupim Hektorem :lol:

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Molowe'][URL]https://lh6.googleusercontent.com/-R06XHD_0pn0/UT3hFOAUeUI/AAAAAAAACUo/LoLfEGwO6oM/s640/SN851307.JPG[/URL] damulki :)

fajne Fifka ma te szelki :D[/QUOTE]
Fajne i chyba bardzo wygodne, bo miękkie i super lekkie.

[quote name='trabeska']Ooo, widać nawet obroże Leny :lol: Biedrony Lupine? :cool3:
Fifka coraz bardziej mi się podoba :) Świetna ekipa spacerowa, moje niestety muszą się zadowolić sobą nawzajem lub głupim Hektorem :lol:[/QUOTE]
Tak biedrony :)
Ekipa nie jest cała, znamy jeszcze kilka psów z którymi moje się lubią i akceptują.

Posted

kurde blaszka, właśnie przejrzałam ich stronę i niektóre wzory tych szelek są po prostu za-je-bi-ste!!! Tylko nigdzie ich nie mogę znaleźć, sprzedają je w PL w ogóle? :hmmmm:

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Tak biedrony :)
Ekipa nie jest cała, znamy jeszcze kilka psów z którymi moje się lubią i akceptują.[/QUOTE]

Jeju, ja już na prawdę mam hopla na punkcie obroży...:evil_lol:
Zazdroszczę, że macie z kim spacerować. Z resztą nie tylko Wy, ale i większość dogomaniaków. Ja niestety nie mam za bardzo z kim... :(

Posted

[quote name='Molowe']no wyglądają na mega wygodne i na pewno nie będą obcierały,Fifka będzie zadowolona :)[/QUOTE]
Mam nadzieje, miały być dla Leny bo jej zwykłe szelki kołtunią włos (dlatego lupinowe szelki leżą i się kurzą:shake:) ale okazały się za szerokie na przedniej nieregulowanej obręczy. Ona taka płaska niewymiarowa na klacie jest:roll:
[quote name='rashelek']kurde blaszka, właśnie przejrzałam ich stronę i niektóre wzory tych szelek są po prostu za-je-bi-ste!!! Tylko nigdzie ich nie mogę znaleźć, sprzedają je w PL w ogóle? :hmmmm:[/QUOTE]

Nie wiem chyba nie ma, na dogo ktoś kiedyś sprzedawał podobne niebieskie.

Posted

[quote name='unikatowydiament']witamy się,miłego weekendu:)[/QUOTE]

Dziękujemy, nawzajem :)

U Was też taka epoka lodowcowa nastała?
My mamy tyle śniegu że zaspy miejscami większe od moich psów:shake:. Biedne na spacerach skaczą jak króliki :) I pomyśleć że za 6 dni pierwszy dzień wiosny, jest uroczo:shake:

• 2 weeks later...
Posted

[url]https://lh6.googleusercontent.com/-R06XHD_0pn0/UT3hFOAUeUI/AAAAAAAACUo/LoLfEGwO6oM/s640/SN851307.JPG[/url] bardzo ładne szele. :)

Będziemy do Was wpadać. :)

Posted

zamówiłam w końcu na allegro tą piłkę Konga, więzłam M-ke bo taki rozmiar był najmniejszy. Czekam niestety od ponad tygodnia na wysyłkę bo okazało się, że nagle im się skończyły, pomimo, ze na aukcji są :evil_lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']zamówiłam w końcu na allegro tą piłkę Konga, więzłam M-ke bo taki rozmiar był najmniejszy. Czekam niestety od ponad tygodnia na wysyłkę bo [B]okazało się, że nagle im się skończyły, pomimo, ze na aukcji są [/B]:evil_lol:[/QUOTE]

ciekawie. :evil_lol: Powinni przyznać jakiś rabacik. :cool3:
A swoją drogą działa Ci normalnie allegro, bo mi od kilku dni szwankuje..

Posted

na szczęście działa normalnie, choć od 2 dni rzadko wchodziłam, bo chora w łóżku leżę ;/
ale Tzt mówił, że rozmiawiał z klientami przez telefon i tez wspominali, że nie mogą się zalogować na swoje konta.
Pewnie znowu jakieś wspaniałe zmiany....

• 1 month later...
Posted

Jakieś mam :) Trochę krzywo mi wyszło ale pierwszy raz w życiu cięłam psa. Wcześniej tylko ludzi i to też bez rewelacji;)
Jeszcze będę ją poprawiać jak trochę odrośnie.

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-QVnsmsE3ZYM/UZoRrI1O2pI/AAAAAAAACag/3vK_yUuX1ss/s640/SN851379.JPG[/IMG]