trabeska Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Ooo, widać nawet obroże Leny :lol: Biedrony Lupine? :cool3: Fifka coraz bardziej mi się podoba :) Świetna ekipa spacerowa, moje niestety muszą się zadowolić sobą nawzajem lub głupim Hektorem :lol: Quote
Kasi i Lena Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='Molowe'][URL]https://lh6.googleusercontent.com/-R06XHD_0pn0/UT3hFOAUeUI/AAAAAAAACUo/LoLfEGwO6oM/s640/SN851307.JPG[/URL] damulki :) fajne Fifka ma te szelki :D[/QUOTE] Fajne i chyba bardzo wygodne, bo miękkie i super lekkie. [quote name='trabeska']Ooo, widać nawet obroże Leny :lol: Biedrony Lupine? :cool3: Fifka coraz bardziej mi się podoba :) Świetna ekipa spacerowa, moje niestety muszą się zadowolić sobą nawzajem lub głupim Hektorem :lol:[/QUOTE] Tak biedrony :) Ekipa nie jest cała, znamy jeszcze kilka psów z którymi moje się lubią i akceptują. Quote
Molowe Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 no wyglądają na mega wygodne i na pewno nie będą obcierały,Fifka będzie zadowolona :) Quote
rashelek Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 kurde blaszka, właśnie przejrzałam ich stronę i niektóre wzory tych szelek są po prostu za-je-bi-ste!!! Tylko nigdzie ich nie mogę znaleźć, sprzedają je w PL w ogóle? :hmmmm: Quote
trabeska Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='Kasi i Lena']Tak biedrony :) Ekipa nie jest cała, znamy jeszcze kilka psów z którymi moje się lubią i akceptują.[/QUOTE] Jeju, ja już na prawdę mam hopla na punkcie obroży...:evil_lol: Zazdroszczę, że macie z kim spacerować. Z resztą nie tylko Wy, ale i większość dogomaniaków. Ja niestety nie mam za bardzo z kim... :( Quote
Kasi i Lena Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 Nie przejmuj się ja też :evil_lol: Urok mieszkania w mieście, nie ma co zazdrościć. Wymieniłabym spacerowych psich kolegów na ciszę i spokój na wsi. Quote
trabeska Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Jak większość stałych bywalców na obrożowym... :evil_lol: W sumie też racja, ale fajnie by było raz na jakiś czas iść sobie z kimś na spacer :) Quote
Kasi i Lena Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='Molowe']no wyglądają na mega wygodne i na pewno nie będą obcierały,Fifka będzie zadowolona :)[/QUOTE] Mam nadzieje, miały być dla Leny bo jej zwykłe szelki kołtunią włos (dlatego lupinowe szelki leżą i się kurzą:shake:) ale okazały się za szerokie na przedniej nieregulowanej obręczy. Ona taka płaska niewymiarowa na klacie jest:roll: [quote name='rashelek']kurde blaszka, właśnie przejrzałam ich stronę i niektóre wzory tych szelek są po prostu za-je-bi-ste!!! Tylko nigdzie ich nie mogę znaleźć, sprzedają je w PL w ogóle? :hmmmm:[/QUOTE] Nie wiem chyba nie ma, na dogo ktoś kiedyś sprzedawał podobne niebieskie. Quote
Kasi i Lena Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 [quote name='unikatowydiament']witamy się,miłego weekendu:)[/QUOTE] Dziękujemy, nawzajem :) U Was też taka epoka lodowcowa nastała? My mamy tyle śniegu że zaspy miejscami większe od moich psów:shake:. Biedne na spacerach skaczą jak króliki :) I pomyśleć że za 6 dni pierwszy dzień wiosny, jest uroczo:shake: Quote
Ty$ka Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Oj tak, u nas epoka też jest. Psa już dawno nie widać, zaspy takie jak ludzie :P Quote
phase Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [url]https://lh6.googleusercontent.com/-R06XHD_0pn0/UT3hFOAUeUI/AAAAAAAACUo/LoLfEGwO6oM/s640/SN851307.JPG[/url] bardzo ładne szele. :) Będziemy do Was wpadać. :) Quote
trabeska Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 A Was gdzie wywiało dziewczyny? :) Może jakieś nowe zdjęcia... :cool3: Quote
Klaudia&Aza Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='trabeska']Może jakieś nowe zdjęcia... :cool3:[/QUOTE] Jestem za!;) Quote
Oscar Patric Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 hej?) też chętnie zobaczylibyśmy nowe foteczki Laseczek:) Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 zamówiłam w końcu na allegro tą piłkę Konga, więzłam M-ke bo taki rozmiar był najmniejszy. Czekam niestety od ponad tygodnia na wysyłkę bo okazało się, że nagle im się skończyły, pomimo, ze na aukcji są :evil_lol: Quote
phase Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Marta_Ares']zamówiłam w końcu na allegro tą piłkę Konga, więzłam M-ke bo taki rozmiar był najmniejszy. Czekam niestety od ponad tygodnia na wysyłkę bo [B]okazało się, że nagle im się skończyły, pomimo, ze na aukcji są [/B]:evil_lol:[/QUOTE] ciekawie. :evil_lol: Powinni przyznać jakiś rabacik. :cool3: A swoją drogą działa Ci normalnie allegro, bo mi od kilku dni szwankuje.. Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 na szczęście działa normalnie, choć od 2 dni rzadko wchodziłam, bo chora w łóżku leżę ;/ ale Tzt mówił, że rozmiawiał z klientami przez telefon i tez wspominali, że nie mogą się zalogować na swoje konta. Pewnie znowu jakieś wspaniałe zmiany.... Quote
majusa Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 Wlazłam zeby zobaczyć ufryzowaną Lenkę a tu nic:) Masz foto ? Quote
Kasi i Lena Posted May 20, 2013 Author Posted May 20, 2013 Jakieś mam :) Trochę krzywo mi wyszło ale pierwszy raz w życiu cięłam psa. Wcześniej tylko ludzi i to też bez rewelacji;) Jeszcze będę ją poprawiać jak trochę odrośnie. [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-QVnsmsE3ZYM/UZoRrI1O2pI/AAAAAAAACag/3vK_yUuX1ss/s640/SN851379.JPG[/IMG] Quote
A&L Posted May 21, 2013 Posted May 21, 2013 Ja już pisałam na fb, ale powtórzę - dla mnie bomba :) Ale ja i tak bym ją wytrymowała :siara: Quote
Recommended Posts