Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anita_happy']to mysl - pogadam...ale boje sie, ze tym popieprz...m sąsiadom przeszkadza FAKT PSA!
ze szczylami to babeczka nie wychodzi na podworko...a z PEPE wychodziła - I to pewnie jest tez problem...
a że to mieszkanie spółdzielniane - to kobita sie wystrachała jak ja ludzie postraszyli.ot

ja tam leje na wszystkich bo mam własnosciowe mi sąsiadka moze gromami sypac...ale!!!!!!!sprawdzam ogródek jaki mam przy chacie!!!czy mi czasem czego nie podrzucaja!!!
trzeba byc czujnym[/QUOTE]

Mysle, ze warto pogadac...nie zaszkodzi...czy ta kobitka ma te szcyle u siebie???

• Replies 394
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zależy jakie bloki są...u mnie na przykład jak moj 3 miesieczny piszczał i szczekał to ja słyszałam stojąc pod blokiem (mieszkam na 2 pietrze) i wyszscy sąsiedzi w mojej klatki i klatki obok słyszeli (dostałam pare ostrzeżeń od sąsiadów z sąsiedniej klatki)...
szkoda że tak to się potoczyło ehhh...a on był w tym dt sam czy z jakimis szczeniakami? bo ja sie juz troszke pogubiłam myślicie ze jakby byl z innymi psami to by nie szczeka?

Posted

[quote name='martka1982']psiutek mimo zabiedzenia jest bardzo ładny. kilka dobrych fotek i naprawdę ma szanse z ogłoszeniami[/QUOTE]

Ja tez tak uwazam ze ma duze szanse na adopcje i fajny domek po jakims czasie jak doprowadzony bedzie do porzadku teraz tylko ten DT i bedzie OK!!!!

Posted

[quote name='Equus']te ceny dt mnie powalają :( to konia wyżywieniem da się wstawić do stajni pod Warszawą za niewiele więcej...[/QUOTE]

Masz racje okropnosc, a te poudle to niewiele jedza czy male kurdupeli...brak BDT!!!!!

Posted

zaglądam do Pepe, ale pomóc raczej nie mogę... to już mój 5 nowy wątek w ciągu 3dni... przykro mi coronaaj, bo to Ty mnie zaprosiłaś. Ty mi pomogłaś(Abi), a ja nie. Chociaż może ogłoszenia porobię jak ogłoszę inne 2 szczeniaki i Abisiowi też trzeba będzie...

Posted

Jessu, on jest identyczny z Fifkiem, którego kiedyś chciałam wyciągać z Azylu na tymczas :( Nie udało się, Fifek odszedł za TM :( Przysiądę sobie tutaj i będę trzymać kciuki, żeby Pepe się udało!

Posted

[quote name='Estrella']zaglądam do Pepe, ale pomóc raczej nie mogę... to już mój 5 nowy wątek w ciągu 3dni... przykro mi coronaaj, bo to Ty mnie zaprosiłaś. Ty mi pomogłaś(Abi), a ja nie. Chociaż może ogłoszenia porobię jak ogłoszę inne 2 szczeniaki i Abisiowi też trzeba będzie...[/QUOTE]

To super jak pomozesz z ogloszeniami, napewno beda nowe zdjecia z DT....

Posted

ano..PePe DT NADAJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

................
Hej,

mały śpi koło ciepłego pieca. Zjadł troszeczkę makaronu z mięsem, ale średnio mu to szło. Bardziej mu pasuje kocie:roll: Jutro kąpiel i przystrzyżenie futerka. Mały ma jedno oczko paskudnie zaropiałe. jutro, kiedy przystrzygę, to zakroplę. Mały to skóra i kości. Masakra.

Posted

[quote name='anita_happy']ano..PePe DT NADAJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

................
Hej,

mały śpi koło ciepłego pieca. Zjadł troszeczkę makaronu z mięsem, ale średnio mu to szło. Bardziej mu pasuje kocie:roll: Jutro kąpiel i przystrzyżenie futerka. Mały ma jedno oczko paskudnie zaropiałe. jutro, kiedy przystrzygę, to zakroplę. Mały to skóra i kości. Masakra.[/QUOTE]

To ze kocie lubi to nie dzwie sie wcale..rano jak wypuszczam moje kurduple na dwor to wszystkie trzy szoruja do kocich misek ...Borrego najlepiej lubi to kocie ale nie daje bo nieraz sa problemy z zolodkiem.
Bidny PePe chudZiutki ale odkarmimy , byl zaniedbany...moze DT jakie foty by nadalo...

Posted

[quote name='coronaaj']To ze kocie lubi to nie dzwie sie wcale..rano jak wypuszczam moje kurduple na dwor to wszystkie trzy szoruja do kocich misek ...Borrego najlepiej lubi to kocie ale nie daje bo nieraz sa problemy z zolodkiem.
Bidny PePe chudZiutki ale odkarmimy , byl zaniedbany...moze DT jakie foty by nadalo...[/QUOTE]

zamówiłam juz - dopiero przyjechali z trasy..PePe dzis zwiedził Pomorskie jak wyjechał z Radomia:)
heh
i potem WAWA

Posted

[quote name='anita_happy']zamówiłam juz - dopiero przyjechali z trasy..PePe dzis zwiedził Pomorskie jak wyjechał z Radomia:)
heh
i potem WAWA[/QUOTE]

To sie napodrozowal i pewnie jakis kumpli poznal...