Jump to content
Dogomania

Figa W Afrykańskim Klimacie - JUZ SZCZESLIWA W SWOIM DOMKU!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnie Koty']
Kara---> my jesteśmy zbzikowani na jej punkcie. A moja siostra wręcz oszalała....[/quote]
Skąd ja to znam:cool3:Mój TZ przez całe życie uznawał tylko foksteriery i o żadnym innym nie chciał słyszeć.Przez przypadek;)mamy Yorka i spróbuj przy nim go skrytykować:crazyeye:Nawet sąsiedzi się nauczyli trzymać język za zębami chociaż potforek rozpuszczony do granic możliwości i robi co chce:evil_lol:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jedzenie kupuję ja i moja siostra i nic nie uszczknęłam na to z pieniędzy suni. Bo...gość w dom, Bóg w dom. Zresztą, jedzenie nie jest kosztowne. Mam jeszcze 62 zł od Was, będzie na I dawkę szczepień, drugie funduje przyjaciółka. Szamponu nie kupowałam bo użyczyła mi go druga przyjaciółka. Ot, co. Jakoś ciągniemy. Pozostaje jeszcze wścieklizna ale to nie będzie chyba duży wydatek. Pewnie, że kasy nigdy dość ale podejrzewam, że są bardziej potrzebujący. Aha, Figa nauczyła się dziś wskakiwać na moje łóżko. Strasznie ją to bawi.....

Posted

podziwiamy :lol:

[IMG]http://i9.photobucket.com/albums/a98/viva21/figazielona.jpg[/IMG]

[IMG]http://i9.photobucket.com/albums/a98/viva21/figaniebieska.jpg[/IMG]

Posted

ona jest booooska :D A porównanie ze zdjeciami z pierwszej strony wypada powalająco..
Angie- nie dziwie się, ze będziesz płakac, moje dziecko od dawno mialo zakaz przynoszenia do domu znalezionych zwierzaczkow, bo zawsze ktores zostawalo. PO 1,2 dniach czlowiek wpada na calego. Teraz stracilam czujnosc i pozwolilam na tymczas- no i co? i jestem na dogomanii :D.
Trzymamy z Gangsterem kciuki za malenstwo

Posted

Byłam dziś z Figunią u p.Magdy bo ten kaszel mnie osłabiał. Ja juz sama wolałabym kaszleć, naprawdę. Figa dostała zastrzyk na wyksztuszanie i coś jeszcze ale już nie pytałam bo nie było czasu. Potraktowane byłyśmy ulgowo, to chyba przez tego rudego półpersa, w którym już się zakochała moja przyjaciółka, :evil_lol: .

Posted

Dzisiaj tak ją przejrzałam i sierść jej się wzmocniła i jakby zagęściła .
Największego kręćka dostaje wieczorem jak wszyscy /no prawie wszyscy/ są już w domu. Skacze, galopuje, rzuca się na Ninkę i prowokuje do zabawy. Wczoraj cały dzień tak pięknie paskudziła w łazience a dziś zapomniała o wszystkim. Myślę, że jak zaczniemy wychodzić na dwór to wszystko się z materiami fekalnymi ułoży.
Rano przed lecznicą zaczeła warczeć i szczekać na młodego goldena, niech ciotki nie myślą, ze ona jest taka łagodna jak owieczka,:evil_lol:
Jowita---> nie wiem czemu ale wątpię zeby ktoś się odezwał. wszyscy moi znajomi prorokują, że ona u mnie zostanie ale to NIE-MO-ŻLI-WE

Posted

Angie- fajnie, że dajesz rade na razie z finansowaniem suni, ale jakby co- pamietaj, ze parę groszy w razie jakichs niespodziewanych wydatków zawsze mogę podesłać.
A w ogole uwazam to za nietakt :( takie pikny piesio i nie ma zgłoszeń po domki wrrr. Ona jest przecież urzekająca :)

Posted

Tak, myślę, że zostanie. Ania się zakochała w persie, półpersie, Anticus się teraz nazywa. Jest kochany, przeuroczy. I od razu zaakceptował nową pańcię.Gorzej z kocicą ale powoli zakopują topór wojenny. Tzn. kocica powoli się uspokaja bo on jest łagodny, tylko michy pilnuje. Ania nie chce go oddać! I pewnie zostanie. cholera, jak ona gdzieś wyjeżdża to ja karmię kocicę, teraz dojdzie mi drugi. Ale zawsze dostaję pamiątkę z podróży! Za sprzątanie kuwety, :evil_lol:

Posted

oj ciotki, czekajcie na nowe alegro ze zdjeciem na niebieskiej poscielce- jest tak urocza ze jeszcze domki sie beda o nia bily- ja Wam mowie - za miesiac bedziemy sie i cieszyc i plakac ze od Agnie wyjezdza- wspomnicie moje slowa ;)

Posted

loozerka, to doprawdy gruby nietakt. ale gdzieś jest ktoś kto się po nią zgłosi. to będzie jak grom z jasnego nieba. Ale gdyby źle trafiła, to :mad: .
Wiesz, kobiety "prawie" 40 letnie są nieobliczalne. i dobrze.
Jak nie dam rady finansowo to powiem, ot, co.

Posted

[quote name='Agnie Koty']wcale nie szykowałam się, że Figaro tak szybko pójdzie do adopcji. dlatego jeszcze :lol:się nie niepokoję,:lol:[/quote]

uff to dobrze