Jump to content
Dogomania

Figa W Afrykańskim Klimacie - JUZ SZCZESLIWA W SWOIM DOMKU!!!

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja własnie nie wiem co sie dzieje, ale od kilku dni nic mi na maila nie przychodzi :roll: :cool1:

A poza offem to GDZIE JEST IMIE DLA MAŁEJ???

Ja proponuje Figa. Proszę o dalsze propozycję.

Posted

no, no, no, podoba nam się Figa. I pasuje do niej. Zatem, zrobiłyśmy Fidze kilka zdjęć, jutro po południu wyślę je Lulce, ona je sprytnie tu zamieści i będzie można kontemplować paniusię. Lulka, może zmienisz jej zdjęcie na allegro, hm? Bo na starych wygląda jak z psiego obozu koncentracyjnego. Zresztą, zadecydujesz.
Figa zaczyna zachowywać się jak normalny zdrowy szczeniak Gryzie nas w nogi, zaczepia, tarmosi kapcie. Siostra jest nią zachwycona. Na szczęście oprócz tego kupiła jej puszeczki dla szczeniaków. Koty nadal obrażone.

Posted

koty ucałowane, siedzą na biurku przy kompie, każde z jednej
strony.
Loozerka, dzięki za instrukcje jak wstawiać zdjęcia! Jak sobie nie poradzę to Lulkę wezwę.
Figa w nocy śpi, wstaje tylko żeby nam popodlewać podłogę. Dzisiaj rano Ninka nie mogła zjeść spokojnie swoich płatków na mleku /je siedząc na podłodze przy małym stoliku do szachów, taki bzik/ bo Figa skakała jej na plecy ze szczęścia. Idę z nią później do wetki, jak dziś będzie w miarę ciepło to pozwoliła mi ją wynieść na taras. Tata mówi, że piesiulek się już zaokrąglił. Je często ale w małych ilościach. I przerabia, i przerabia. Na szczęście, paskudzi w łazience. A z sikaniem jest róznie, :evil_lol:

Posted

przykro mi że Cię zawiodłam Loozerka. Ale trochę techniki i czlowiek się gubi... Lulka wstawi zdjęcia jak do niej doszły. Aha, kaska dla Figi też doszła. Dzięki. Jeszcze dwa zastrzyki zostały psince /jak wszystko będzie jak do tej pory/, potem kąpiel . Wyglaskaliśmy już ten schroniskowy zapaszek ale skórę trzeba wyszorować i od razu będzie lepiej. Sierść ma mizerną, nic dziwnego. Myślę ze wkrótce zacznie narastać nowa. Lulka, jest jakis odzew z Allegro? Jutro zapytam kiedy się szczepimy.
Aha, zdjęcia na białym futrzaku chyba wyszły najlepiej /gryzła go potem/ bo Figa ma kolory maskujące. Zdjęcie z dziewczynkami musiałam umieścić bo mnie prosiły , ta jasna to moja Nina, ta ciemna jej psiapsiółka. Mama tej dziewczynki będzie kąpać Figę, już się nie może doczekać, khe, khe, khe.
Czekajcie cierpliwie.

Posted

Figa nie umie chodzić po schach, no bo i gdzie miała się nauczyć. Ale dzisiaj weszła po dwóch schodkach i jest to wielki sukces. Ona na nich po prostu zastygała, jutro już będzie lepiej. Aha, zaczęla nas podgryzać, taka prowokacja do zabawy. Ukochanym zajęciem jest wynoszenie butów mojej Ninki do legowiska. W legowisku jest też swińskie ucho, p. Magda jej pozwoliła.

Posted

Angie, straszliwie poważnie to zabrzmiało :D. To o tym zawodzie, rzecz jasna... Jakos nie czuje się zawiedziona, jedynie korci mnie okrutnie, by malenką zobaczyć jak najszybciej.
A tak na marginesie- jesli chodzi o wstawianie zdjec, to ja w komputerach, jak na humanistę i zdecydowanie starsze pokolenie, które nie tylko informatyki nie miało w szkole,ale i nawet na atari w latach młodzieńczych się nie załapało, znam się bardzo dobrze. I niestety zapominam, że jeszcze 3 lata temu nie wiedzialam o tym nic i wszystko wydawało mi się straszliwie skomplikowane. Także sorry, że Cie probowałam, Angie, "zmusić" do obslugi tego sprzętu ;).
To teraz molestowanie Lulki- Lulka :>...wstawisz zdjecia, bardzo ciekawa jestem maleńkiej po 2 dniach uzdrowiska ;)

Posted

nie no słuchajcie CZAD, CZAD, CZAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie sposób sie nie zakochać :loveu: :loveu: :loveu:

[IMG]http://i9.photobucket.com/albums/a98/viva21/figa1a.jpg[/IMG]

Posted

loozerka, wysłalam Ci priva ale to juz chyba nieaktualne... Lulka, a czy to zdjęcie nie jest za duże? Figa zaczyna świrować. Ostatni bzik to wynoszenie samochodów resoraczków z pokoju mojego syna, nastoletniego chmurnego młodziana...
Rzeczywiście, ona ten pysiol ma niesamowity.... Ale nie dajcie się zwieść tej niewinności.....
Loozerka, ja to wstawianie zdjęć rozgryzę, :oops: .