tayga Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Santa ma tylko 6 miesięcy. Znaleziono ją w śnieznej zaspie. Nie dawała się dotknąć, złapać... Nie broniła się, próbowała uciekać. Na widok człowieka zachowywała się tak: Według weterynarza ma pół roku. Wyglada jak mix owczarka z husky, jednak nie będzie aż taka duża. Wyrośnie taka troszkę powyzej kolan. W tej chwili już cieszy się na widok ludzi. Zrozumiała, ze nadszedł kres cierpień, że teraz będzie już tylko lepiej... Ale lepiej to znaczy w domku, ze swoimi ludźmi... Santa przebywa w kojcu interwencyjnym urzędu miasta. Odmawia wejścia do budy. Nie wiem co będzie jak nadejdą mrozy... Teraz to pełna zycia, wesoła psinka. Puszczona ze smyczy nie oddala się. Uwielbia pieszczoty. Za dotknęcie ręki człowieka oddałaby wszystko. Proszę, pomóżcie mi znaleźć domek dla ślicznotki. Quote
tayga Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 [quote name='MartynaP']jestem z FB :) Witam Martynko :) Dziękuję za przybycie na wątek :) Wydarzenie na FB (są jeszcze tacy, co nie wiedzą o istnieniu portalu): http://www.facebook.com/event.php?eid=160394794008202 Quote
tayga Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Musi się zdarzyć cud... przeciez nie pozwolę na to, by ją wysłano do schronu :( Quote
Ulka18 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Tajga, a moze by ja pod owczarka zaklasyfikowac i do Anashara podeslac na portal onkow? Mozna tez jako husky 'reklamowac'. Wszystko dozwolone, zeby tylko dobry, odpowiedzialny dom znalazla sunia. Quote
tayga Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Martynko, nie ma ogłoszeń. Własnie miałam sie rozgladać za pakiecikiem na bazarku. Sama nie dam rady czasowo... Zrobię Allegro i Alegratkę. Tekstu nie ma :( Mózg mi dzisiaj wysiada, łeb boli od rana, prochy nie pomagają. Quote
Lucyna Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Tayguś, jak będzie tekst to zamówię ekspresowy bazarek - wiem do kogo uderzyć :razz: Quote
tayga Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Witaj Aguś :) Nie dość że cudna to jeszcze bardzo kochana. Taka przylepa... w co nawet mi samej trudno uwierzyć :) Tak strasznie bała się ludzi przez pierwsze dni, aż siusiała pod siebie. Nie ma juz sladu po tym strachu :) Quote
fiorsteinbock Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 A ja z FB zasuwam :) Mala jest cudna!!! Cioteczki, Kora78 spzredaje jeszcze 3 pakieciki na bazarku - jedyne 5zł. Zapraszam :) Quote
tayga Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='BUDRYSEK']podnosze slicznotke[/QUOTE] Łooo rany!!! Zapomniałam o wątku :) Dziękuję za wpisy - wskoczyło mi do góry. Santa (teraz Kora) zamieszkała pod Gubinem, w Bieżycach u wspaniałej Pani. Mieszka z dorosłą ONką, która miała depresję po stracie psiego przyjaciela. Dziewczyny dogadały się idealnie!!! Kora kocha koty!!! A Pani ma cztery swoje. Czasami odwiedzam Panią (jest samotna) i cały jej zwierzyniec. Korunia lepiej trafić nie mogła :) Lecę zmienić temat. Quote
Ulka18 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Super wiesci :D Tayga, moze jakies fotki wstawisz jak Santa teraz wyglada :fadein: Quote
tayga Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Jak tylko się wyrobię z czasem i podskoczę do Pani to zrobię foty :) Quote
Recommended Posts