Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='netti1']

[img]http://images1.fotosik.pl/276/286ff6b56ca95f9d.jpg[/img]

[COLOR=Red][SIZE=3]nie pozwólmy zmarnowac pracy którą DT włozył w doprowadzenie Oskara do takiego stanu w jakim jest dzis!!!jesli nie mozesz pomóc dając mu dom lub tymczas,prosze wpłac choc złotówkę aby mógł zamieszkac w hoteliku dla psów!!Każdy grosz jest na wagę złota,jednak psiakowi najbardziej potrzebny jest dom!!!

[/SIZE][/COLOR][B]
FUNDACJA NIECHCIANE I ZAPOMNIANE - SOS DLA ZWIERZĄT
BANK PKO BP
Nr. konta: 22102034080000490201742246
[COLOR=Sienna]na to konto mozna dokonywac wpłat z dopiskiem "na Oskara",

wszyskim bardzo dziękujemy w jego imieniu
[/COLOR][/B][/QUOTE]

Oskar prosi o wpłaty na hotelik - to jego ostatnia szansa :roll:

Posted

[quote name='katya']Nie nazwałabym siebie nikim, no ale nieważne :([/QUOTE]

Chodziło mi o kogoś obcego, nie o dogomaniaków.:roll: O kogoś kto by go pokochał i zabrał do domu na zawsze.

Posted

moge zaspokoic twoją ciekawosc.jest załamany i przestraszony,bo odszedł z domu w ktorym był długo i pokochał wszystkich.pewno myslał ze juz tam zostanie.był tak zestresowany ze po drodze wymiotował.a pózniej było mu nawet obojetne ze nogi mu sie zaplatały w smycz i stał apatycznie

Katya sorry

Posted

Boże boję się, że tak będzie z Tajgą. trzymanie psow długo na tymczasie jest dla nich tragiczne. Oskar jest przykladem, ze jest bardzo trudno znaleźć dom dla starszego psa. Myslałam , że jezeli dogomaniacy sami nie mogą, to przecież są z całej polski i ich znajomi i przyjaciele a tu nic to brzmi jak wyrok dla pozostałych. Jest mi bardzo przykro.

Posted

Oskarek się przypomnina i bardzo prosi o wpłaty...tylko one pozwolą nam przetrzymać Oskara w hotelu....

[B] FUNDACJA NIECHCIANE I ZAPOMNIANE - SOS DLA ZWIERZĄT
BANK PKO BP
Nr. konta: 22102034080000490201742246
[COLOR=Sienna]na to konto mozna dokonywac wpłat z dopiskiem "na Oskara[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Moriaaa']Ulaa dziękujemy:)
A z jedzeniem, pewnie cioteczko że można:)[/quote]

A co Oskar lubi?
Może dostanie jakąś paczkę świąteczną.

Nie mogę zapomnieć tych jego oczek, już to pisałam kilka razy, ale ZADEN nie ma takich oczu... kolor, spojrzenie... Niesamowite, w połączeniu z tą jego delikatnością :loveu:

Posted

Katyu szalenie Ci współczuję,nie tak miało to być.Poraża mnie moja własna bezsilność,jutro wpłacę 200,00zł na konto fundacji dla Oskara i 100,00zł miesięcznie.To i tak pewnie nie wystarczy........Ale los Oskara nie jest jeszcze przesądzony.Tak dużo potrzebujących psów a tak mało domów...:-(
Wiem,że jesteś rozgoryczona ale zrobiłaś ogromnie dużo i wszystko co mogłaś.Nie traćmy nadziei ,bo przestaniemy pomagać zwierzętom.Mnie jest też podle na duszy, bo niemal nic nie mogłam zdziałać.

Posted

[B][SIZE=3]Dziewczyny...bardzo dziękuję w imieniu Oskara za oferowaną pomoc...to dla nas naprawdę baaaardzo dużo...:)

[/SIZE][/B]Oskar w hoteliku oczywiście nie ma tak jak u Kasi...ale tam również są domowe warunki...może nie w pościelach...ale również nie w boksie (tylko na noc psiaki zamykane są w boksach..ale takich w budynku...ciepłych)
Teraz naprawdę stajemy na rzęsach (łacznie z tym że nasza Hania wydzwania po wszystkich leśniczówkach w Polsce ;) )
Oskar musi znaleźć najlepszy domek...poprostu musi...

Posted

Czy mogę prosić o adres hoteliku na priv? Albo kogoś do kogo mogłabym wysłać karmę...
A czy ktoś poza Katyą wie może co Oskar lubi? Może jakieś gryzaczki, kości np wędzone, żeby choć troszke przyjemniej spędzał czas...

Posted

ja mysle ,ze czas to on spędzac będzie tamw miare przyjemnie jak tylko sie troche zaaklimatyzuje,tam jest pole do biegania,patyki do gryzienia..swoboda,jak to na wsi.z tego co mówiła mi kiedys katya to oskar chyba jadł domowe jedzenie bo miał karmę suchą ,ale mu nie smakowała,bo kasia zrezygnowała z kupowania karmy.szkoda tego psa ,naprawde