AngelOfDeath Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='Draczyn']. Angela odblokowali, więc i ja wróciłam[/quote] :lilangel: :calus: :sweetCyb: :ylsuper: Quote
misiaczek Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Angel,fajnie że jesteś znowu :D . Jak to jest, jak się wraca z wygnania? :wink: :D Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='misiaczek']Angel,fajnie że jesteś znowu :D . Jak to jest, jak się wraca z wygnania? :wink: :D[/quote]Wszystko wraca do normy. I o to chodzi. Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='marzena&pako'][quote name='Draczyn'][b]marzena&pako napisał:[/b] Eh a wy nadal swoje, ah te kobitki A tak poza tym to witam wszystkich malutki był wczoraj na spacerku po drodze spotkaliśmy się z sąsiadką (ma sunie kundelke) a mały uwielbia jej futerko ma takie mieciutkie ale sobie troche poganiały i wrócił do domu umordowany ze przespał dobre kilkanaście godzin ;D A jak uszka u pieseczka?[/quote] Więc tak, było tak że nawet dwa mu oklapły i wygladał naprawde komicznie ;) 3 dni temu wstaje rano z łzka a małemu jedno uszko stanęło :lol: więc sobie postanowiłam że poczekam jeszcze może drugie samo stanie ;)[/quote]Nic się nie martw, jak wyjdą stałe zęby to i drugie stanie ne bank Quote
AngelOfDeath Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='misiaczek']Angel,fajnie że jesteś znowu :D . Jak to jest, jak się wraca z wygnania? :wink: :D[/quote] cudasnie czuje sie jak..........nie powiem jak :lol: :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='AngelOfDeath'][quote name='misiaczek']Angel,fajnie że jesteś znowu :D . Jak to jest, jak się wraca z wygnania? :wink: :D[/quote] cudasnie czuje sie jak..........nie powiem jak :lol: :lol: :lol:[/quote]Najważniejsze, że w końcu już jesteś z nami Quote
AngelOfDeath Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='AngelOfDeath'][quote name='misiaczek']Angel,fajnie że jesteś znowu :D . Jak to jest, jak się wraca z wygnania? :wink: :D[/quote] cudasnie czuje sie jak..........nie powiem jak :lol: :lol: :lol:[/quote]Najważniejsze, że w końcu już jesteś z nami[/quote] Draczyn nawet nie wiesz jak ja sie ciesze :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='AngelOfDeath'][quote name='Draczyn'][quote name='AngelOfDeath'][quote name='misiaczek']Angel,fajnie że jesteś znowu :D . Jak to jest, jak się wraca z wygnania? :wink: :D[/quote] cudasnie czuje sie jak..........nie powiem jak :lol: :lol: :lol:[/quote]Najważniejsze, że w końcu już jesteś z nami[/quote] Draczyn nawet nie wiesz jak ja sie ciesze :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:[/quote]A TY nie wiesz jak ja???????????????????????? Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Może pomożecie mi wymyślić jakieś imię na literę c dla buldożki Quote
AngelOfDeath Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 moze Cerutti albo Celina :lol: :lol: Quote
AngelOfDeath Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 tu masz tyle imion na "c" ze szok [url]http://www.dogomania.pl/imiona/a-z/c.php[/url] Quote
Viris Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Celina fajne. Calineczka mi sie podoba ale chyba za dlugie. Quote
Viris Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Mi sie z jakims horrorem kojarzy. Chyba ksiazka Kinga :> Quote
_beatka_ Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 calineczka chyba za długie, bo jakbys na nia wolala skrótem?cerutti brzmi fajnie :D Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Wiem Aniołku, że tam jest dużo imion, ale ciekawa jestem opinii Was wszzystkich, co pasuję do małej buldożki Quote
_beatka_ Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 do małej, rozlazłej tłusciutkiej buldozki pasuje jak ulał..... CIAPA :D Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='_beatka_']do małej, rozlazłej tłusciutkiej buldozki pasuje jak ulał..... CIAPA :D[/quote]Ona nie jest mała i tłusta - to pajączek Quote
elżbietarusos Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Znowu niczego nie zrozumiałaś Misiaczku , trudno. Pewnie już nie będę Ci niczego tłumaczyć , bo to strata czasu. Quote
mazika Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 Witam wszystkich ;) właśnie wróciłam ze spacerku, poszłam z Jockerem na spacer i po drodze spotkałam moja sąsiadke i razem poszłyśmy na spacerek. Moja sąsiadka ma suczke Lotke rasy welsh corgi pembroke ma 5 latek ale ducha szczeniaczka ;) no i jeszcze kundelek Max też starszy psiak, i w trójke ganiały po łące, wychasały się to maluch teraz odpoczywa, bo sie zziajał i to nieźle :lol: Pozdrawiam ;) PS. co do imion dla małej buldożki (gratulacjie po pierwsze ;) ) to może Ciara, Cimi, Carmi, ;) Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='marzena&pako']Witam wszystkich ;) właśnie wróciłam ze spacerku, poszłam z Jockerem na spacer i po drodze spotkałam moja sąsiadke i razem poszłyśmy na spacerek. Moja sąsiadka ma suczke Lotke rasy welsh corgi pembroke ma 5 latek ale ducha szczeniaczka ;) no i jeszcze kundelek Max też starszy psiak, i w trójke ganiały po łące, wychasały się to maluch teraz odpoczywa, bo sie zziajał i to nieźle :lol: Pozdrawiam ;) PS. co do imion dla małej buldożki (gratulacjie po pierwsze ;) ) to może Ciara, Cimi, Carmi, ;)[/quote]Tak pogoda na takie spacery idealna. Imiona - to jeszcze nie to. Pomyślcie jeszcze Quote
_beatka_ Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 a moze celta albo elegancka carmen skoro sunia nie just tłuscioszkiem tylko pajaczkeim? Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='_beatka_']a moze celta albo elegancka carmen skoro sunia nie just tłuscioszkiem tylko pajaczkeim?[/quote]Ja jestem przesądna, a podobno psom nie powinno si,e dawać ludzkich imion, bo to im przynosi pecha Quote
_beatka_ Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 hmmm...ale to nie polskie imię...to tez przynosi pecha? :roll: moze zagraniczne sie nie liczą? Quote
Draczyn Posted October 7, 2005 Posted October 7, 2005 [quote name='_beatka_']hmmm...ale to nie polskie imię...to tez przynosi pecha? :roll: moze zagraniczne sie nie liczą?[/quote]Może i tak . sama nie wiem, bo Carmen to faktycznie Ladne imię Quote
Recommended Posts