Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marzena&pako'][quote name='Draczyn'][b]marzena&pako napisał:[/b]
Eh a wy nadal swoje, ah te kobitki

A tak poza tym to witam wszystkich malutki był wczoraj na spacerku po drodze spotkaliśmy się z sąsiadką (ma sunie kundelke) a mały uwielbia jej futerko ma takie mieciutkie ale sobie troche poganiały i wrócił do domu umordowany ze przespał dobre kilkanaście godzin ;D
A jak uszka u pieseczka?[/quote]

Więc tak, było tak że nawet dwa mu oklapły i wygladał naprawde komicznie ;) 3 dni temu wstaje rano z łzka a małemu jedno uszko stanęło :lol: więc sobie postanowiłam że poczekam jeszcze może drugie samo stanie ;)[/quote]Nic się nie martw, jak wyjdą stałe zęby to i drugie stanie ne bank

Posted

[quote name='AngelOfDeath'][quote name='misiaczek']Angel,fajnie że jesteś znowu :D .
Jak to jest, jak się wraca z wygnania? :wink: :D[/quote]

cudasnie czuje sie jak..........nie powiem jak :lol: :lol: :lol:[/quote]Najważniejsze, że w końcu już jesteś z nami

Posted

[quote name='Draczyn'][quote name='AngelOfDeath'][quote name='misiaczek']Angel,fajnie że jesteś znowu :D .

cudasnie czuje sie jak..........nie powiem jak :lol: :lol: :lol:[/quote]Najważniejsze, że w końcu już jesteś z nami[/quote]

Draczyn nawet nie wiesz jak ja sie ciesze :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

Posted

[quote name='AngelOfDeath'][quote name='Draczyn'][quote name='AngelOfDeath'][quote name='misiaczek']Angel,fajnie że jesteś znowu :D .

cudasnie czuje sie jak..........nie powiem jak :lol: :lol: :lol:[/quote]Najważniejsze, że w końcu już jesteś z nami[/quote]

Draczyn nawet nie wiesz jak ja sie ciesze :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:[/quote]A TY nie wiesz jak ja????????????????????????

Posted

Witam wszystkich ;) właśnie wróciłam ze spacerku, poszłam z Jockerem na spacer i po drodze spotkałam moja sąsiadke i razem poszłyśmy na spacerek. Moja sąsiadka ma suczke Lotke rasy welsh corgi pembroke ma 5 latek ale ducha szczeniaczka ;) no i jeszcze kundelek Max też starszy psiak, i w trójke ganiały po łące, wychasały się to maluch teraz odpoczywa, bo sie zziajał i to nieźle :lol:

Pozdrawiam ;)

PS. co do imion dla małej buldożki (gratulacjie po pierwsze ;) ) to może Ciara, Cimi, Carmi, ;)

Posted

[quote name='marzena&pako']Witam wszystkich ;) właśnie wróciłam ze spacerku, poszłam z Jockerem na spacer i po drodze spotkałam moja sąsiadke i razem poszłyśmy na spacerek. Moja sąsiadka ma suczke Lotke rasy welsh corgi pembroke ma 5 latek ale ducha szczeniaczka ;) no i jeszcze kundelek Max też starszy psiak, i w trójke ganiały po łące, wychasały się to maluch teraz odpoczywa, bo sie zziajał i to nieźle :lol:

Pozdrawiam ;)

PS. co do imion dla małej buldożki (gratulacjie po pierwsze ;) ) to może Ciara, Cimi, Carmi, ;)[/quote]Tak pogoda na takie spacery idealna. Imiona - to jeszcze nie to. Pomyślcie jeszcze

Posted

[quote name='_beatka_']a moze celta albo elegancka carmen skoro sunia nie just tłuscioszkiem tylko pajaczkeim?[/quote]Ja jestem przesądna, a podobno psom nie powinno si,e dawać ludzkich imion, bo to im przynosi pecha

Posted

[quote name='_beatka_']hmmm...ale to nie polskie imię...to tez przynosi pecha? :roll: moze zagraniczne sie nie liczą?[/quote]Może i tak . sama nie wiem, bo Carmen to faktycznie Ladne imię