Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Widzisz Misiaczku , więc jednak to co dzieje się na Forum jest dla Ciebie bardzo ważne , dla mnie także , stąd tyle emocji.
Cenimy te same wartości ( w każdym razie każda z nas tak twierdzi ) a nie możemy się dogadać , powiem więcej, chyba teraz nawet już nie chcemy.
Próbowałam kilka razy przyjaźnie do Ciebie zagadać , ale chyba tego nie zauważyłaś . Wykorzystałam nawet moment zakupu przez Ciebie nowego pieska , ale chyba mi nie wyszło.
To smutne , ale jeszcze nie koniec świata.
Każda ma swoje życie i swoich przyjaciół.
No trudno.

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzisz Elżbieta,pewnych spraw się nie da odkręcić.Zanim coś się powie lub napisze trzeba się głęboko zastanowić,bo nie da sie tego cofnąć.Krzywdzi się po drodze kupę ludzi.To mi się wydawało,że ja próbowałam parę razy przyjażnie do Ciebie zagadać,ale odzywki typu,bo wam nakopię do dupy i jeszcze parę takich, mnie zraziły tu na forum.Bo gdybyś mnie znała w realu i tak do mnie się zwracała,nie byloby problemu.Ale na forum od obcej osoby tak słyszeć,to dziwnie się czułam.

Posted

Misiaczek , ja nie używam tego rodzaju słów .
Mam nadzieję , że to jakaś przenośnia. Jeśli nie, to proszę napisz w którym momencie tak się zbłaźniłam.
Jeśli tak będzie , to z pewnością przeproszę , wszystkie osoby , które obraziłam.
I juz w tym momencie nie chodzi nawet o relacje z Tobą , ale o pewne zasady , którym hołduję.

Ze słowem dokopię ( nie miało to niczego wspólnego z dokopaniem do dupy) kojarzę tylko jedną sytuację , gdy droczyłam się z Draczynem, że moja suka PIRANIA Draczyn dokopie jej suce PACYNCE Draczyn na wystawie tzn. w języku wystawców , że z nią wygra.
Zaznaczałam także, że wcześniej to nie miało miejsca , bo Pacyna zawsze z nią wygrywała. Więc to były takie strachy na lachy.
Czyżby ten moment zaważył tak bardzo na naszych relacjach?

Posted

No nie Elżbieta,parę głupot popełnionych w życiu można mi zarzucić...ale,żebym tak zupełnie pusto w głowie miała i psuła sobie relacje z drugą osobą za taki bzdet jak przekomarzanie się dwóch hodowczyń...przykro,ale nie trafiłaś.
Zresztą tego to ja nawet nie pamiętam.Z tym nakopaniem to było wtedy,jak [b]kłóciłyśmy[/b] się o psy bez papierów,czy to kundelki czy rasowe.I Ty wtedy napisałaś coś w tym stylu:odczepcie się od Viris,bo Wam dokopię(może i tam dupy nie było).Niestety nie pamietam dokładnie,ale nie bedę się przedzierała przez offa(pewnie zrobią to inni),żeby to znaleźć.Bo czy była dupa,to juz nie istotne.Istotne było wtedy odczepcie się i dokopię.Poczułam się jak dziewczynka z podstawówki,którą karcisz.Jeszcze było parę tego typu odzywek,teraz nie jestem w stanie tego sobie przypomnieć,ale w danym momencie mnie raziły.A sama piszesz parę postów wyżej,że każdy ma prawo do swoich poglądów i do ich obrony.
JA LUBIĘ SŁUCHAĆ MĄDRYCH LUDZI I OD NICH SIĘ UCZYĆ,BO CZŁOWIEK UCZY SIĘ CAŁE ŻYCIE.ALE NIENAWIDZĘ JAK KTOŚ MI NA SIŁĘ PRÓBUJE NARZUCIĆ SWOJE POGLĄDY.
Ja je mogę zmienić jeśli ktoś przytacza rzeczowe argumenty i ja je uznam za słuszne.Ale jestem krnąbrną dziewczynką i ze mną nic na siłę.

Posted

[quote name='Minimolos']
Hebulka bo to było do Viris i elzbietarusos ale już wszystko wyjaśniłem z Draczynem :lol: :lol: :lol:[/quote]

Domyslam sie do nich skoro Viris tak zareagowała,stad moje zdziwienie ze nie poruszyła tego nam gdzie to znalazła tylko tu.Ale mniejsze z tym.
Bardzo się ciesze ze z Draczyn sobie wszystko wyjasniliscie i jest OK - (zreszta jak z Tobą [b]MINIMOLOLS[/b] mogłoby byc inaczej :wink:) ,zbyt powazne sprawy ma teraz na glowie zeby jeszcze dobijac ją tymi dyskusjami i jakimis niedomowieniami. :(

A co do serwisu to jestes bardzo miły,ale grubo przesadziles:) To Twoja zasluga i tylko Twoja i nie badz taki skromny:):)
Pozdrawiam.

Posted

Już pocieszałem Draczyna, napewno będzie dobrze :thumbs:

Nie lubię niedomówień i ogólnie nie lubię się kłócić, chyba, że ktoś mnie wkurzy :boom: to zastrzelę :evil_lol:

To ty Hebulka jesteś skromna, ale w porządku :beerchug:

Buziaki dla MOPSICY :calus:

Spadam idę przeszukać inne fora i rasy :user:

Posted

Szukałam 3 godziny dowodów na dokopywanie lub nie ,i nie znalazłam.
Szukać dalej nie będę . Jeśli mi coś zarzucasz to dokumentuj to cytatem , albo i nie dokumentuj , jak wolisz.
Straciłam cierpliwość i moja dobra wola w tym temacie się wyczerpała.

Posted

Eh a wy nadal swoje, ah te kobitki ;)

A tak poza tym to witam wszystkich ;) malutki był wczoraj na spacerku po drodze spotkaliśmy się z sąsiadką (ma sunie kundelke) a mały uwielbia jej futerko :evil_lol: ma takie mieciutkie :lol: ale sobie troche poganiały i wrócił do domu umordowany ze przespał dobre kilkanaście godzin ;D

Posted

Hehe :) No ja tez dzisiaj zaliczylam maly spacerek :> Dwie kupki i dluuugie siusiu po calonocnym, trzymaniu :> Zadnego namawiania, blagania i proszenia. A dzisiaj pojedziemy chyba na wycieczke :D

Posted

BULDOZKOWCY CZY NIE MACIE ZNAJOMYCH W TROJMIESCIE TAM NIEMCOM SKRADZIONO SAMOCHOD Z @ BULDOZKAMI WCZORAJ PRZECZYTALAM TEN TEMAT TEMAT SPADL BO TYLKO DWA POSTY ZAMIAST ROZWIKLYWAC SPORY MOZE KTOS SIE TA SPRAWA ZAINTERESUJE :( :( :( :( :( :( :( :(

Posted

[quote name='elżbietarusos']Szukałam 3 godziny dowodów na dokopywanie lub nie ,i nie znalazłam.
Szukać dalej nie będę . Jeśli mi coś zarzucasz to dokumentuj to cytatem , albo i nie dokumentuj , jak wolisz.
Straciłam cierpliwość i moja dobra wola w tym temacie się wyczerpała.[/quote]
Mówiłam,że inni znajdą...
quote="elżbietarusos"]
Varis wnosi w nasze Forum wiele nowych spostrzeżeń , więc nie wypłoszcie jej, bo Wam niecenzuralnie dokopię[/quote]
To właśnie mnie troszkę rozdrażniło.Zachowałaś się jak włascicielka forum,która,aby nie wypłoszyć jednej uczestniczki,chciała dokopać innym za to,że maja inne poglądy.A to natomiast kłoci się z tym co pisałaś w innych postach.Chociażby kilka wyżej.
[quote name='elżbietarusos']
Każdy ma prawo do własnego zdania , a przede wszystkim do obrony swojej racji.[/quote]
Ten cytat,ktoś mi znalazł...reszty nie bedę szukać,poniewaz do niczego to mi nie jest potrzebne.I skończmy już tę bezsensowną dyskusję,bo oprócz nas,piszą tu inni,których nie obchodzi,jakimi uczuciami,my pałamy do siebie.

Posted

[quote name='Agama']BULDOZKOWCY CZY NIE MACIE ZNAJOMYCH W TROJMIESCIE TAM NIEMCOM SKRADZIONO SAMOCHOD Z @ BULDOZKAMI WCZORAJ PRZECZYTALAM TEN TEMAT TEMAT SPADL BO TYLKO DWA POSTY ZAMIAST ROZWIKLYWAC SPORY MOZE KTOS SIE TA SPRAWA ZAINTERESUJE :( :( :( :( :( :( :( :([/quote]

Temat jest tu na forum zalozony. Wiec po co pisac o tym w offie?

Jest temat wlasnie odnosnie tego przypadku.

Posted

Na tym forum zaczęło się źle i chyba skończy się źle.
W offie o ile mi wiadomo,moze pisać każdy i co chce.
Nierozumiem dlaczego starasz się wypłoszyć tę resztkę uczestników,ktorzy pozostali?O co Tobie jeszcze chodzi?Nowy watek do kłotni potrzebny,czy co?Ja juz nic nie kapuję.

Posted

widze ze sa prawdziwi milosnicy psow a NIE TYLKO WPATRZENI WE WLASNA PACIECHE ja mam 8 pieseczkow i umialam sie ,,podzielic,, miloscia iczasem kiedy na wycieraczce lezal zmarzniety sznaucerek ttzy dni i znalazl sie wlasciciel lzy mu kapaly ze szczescia TO sa chwile ktorych sie nie zapomina dziekoje wszystkim ktorzy mnie wspierali dogomaniacy wtedy nie zawiedli :D :D :D :D :D :D :D

Posted

[quote name='elżbietarusos']Poza tym dajcie spokój Varis. To bardzo miła dziewczyna. Miałam okazję poznać ją w realu.
Prawdopodobnie też nie było by mi miło , gdyby ktoś negował wprost lub nie zasadność istnienia mojego ukochanego pieska.
Nie popieram hodowli niezrzeszonych z wielu powodów
- finansowych . Ich istnienie poddaje w wątpliwość zasadność istnienia mojej hodowli
-moralnych . Najczęściej ( choć nie zawsze ) suki są w tych hodowlach wykorzystywane do granic możliwości.
Varis wnosi w nasze Forum wiele nowych spostrzeżeń , więc nie wypłoszcie jej, bo Wam niecenzuralnie dokopię[/quote]

Nie lubię zbiorowych linczów , razi mnie wszelka forma agresji .
Wypowiedzi części użytkowniczek odebrałam jako atak na Viris , zupełnie zresztą nie zasłużony.
Ostatnie zdanie miało rozładowac napiętą dosyć sytuację . To był taki żart . Nie używam ikonek , gdyż wydaje mi się , iż odpowiednio dobrze operuję słowem. To znaczy tak mi się wydawało dokąd nie weszłm na to forum .

Posted

Nie dogadujemy się na forum , bo się nie znamy w realu.
Viris jest osobą uporządkowaną , chciała by tematy były czytelne. Nie było jej intencją zaszkodzenie pieskom.
Ten zlot buldożkarzy może wiele wnieść w poprawę stosunków panujących na forum, byleśmy się tylko do tego czasu nie znienawidzili .

Posted

A ja uważam,że co niektóre osoby juz tak nienawidzą,że nawet nie starają się tego ukryć.Viris jest osoba uporządkowaną dla wybranych.Komu się chce to sprawdzać,wystarczy cofnąć się wstecz.
I wiecie co sobie jeszcze pomyslałam?Że współczuję osobom z tego forum,ktore spotkają się na zlocie.Po tym co tu zostało powiedziane,trzeba mieć wiele odwagi,by spojrzeć w twarz drugiej osobie. Zostało powiedziane tyle niepotrzebnych słów i co gorsza nie widać końca tym złośliwościom.Ale Viris napisała tu na forum,ze jest mściwa.Oby Cię to nie zaślepiło.

Acha,wszyscy z drugiego forum wiemy,kto jest osobą o nicku abc.
Ta osoba musi strasznie nie lubić piesków,natomiast wydaje jej się,że jest dobrą aktorką.Ale na szczęście niewiele osób dało się nabrać.Mam nadzieję abc czy jak tam,ze jest Ci choć troszkę głupio.

Posted

Nie zachodzę na drugie forum , wystarczają miinformacje czasami przekazywane przez innych , nie wiem więc co pisze ABC, ale z pewnością są to bardzo istotne informacje, skoro budzą tyle emocji.
Jeśli ktoś nie podał nicka pod którym go znamy , to jak myślisz Misiaczku , czego się obawiał ? Chyba nie grupy wspaniałych przyjaciół ?