Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='matrix.....']pewnie większość korzystała dzisiaj z uroków jesiennego słońca... myśmy przed chwilą wrócili z psami, teraz odpoczywają, szkoda, że dzień jest coraz krótszy ... nie mogę doczekać się ... wiosny :)[/quote]Oj ja też cały rok czekam na wiosnę. Zawsze myślę, że biedni są ludzie w tych krajach, gdzie nie ma wiosny

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matrix.....']dla mnie wiosna stanowczo trwa za krótko, nie cierpię zimy i chętnie zamieniłbym ją właśnie na wiosnę trwającą 6 miesięcy w roku :)[/quote]Popieram w pełni, ale cóż z tego , jeśli jest to całkowicie nierealne

Posted

[quote name='matrix.....']dla mnie wiosna stanowczo trwa za krótko, nie cierpię zimy i chętnie zamieniłbym ją właśnie na wiosnę trwającą 6 miesięcy w roku :)[/quote]
Ja uwielbiam wiosnę i jesień(jak jest złota :wink: )też.Niecierpię upałów.Zima może być.Wolę zmarznąć niż się spocić :wink: :D :D :D .

Posted

ja nienawidze zimy bo tojac na dworzu 5minut robie sie momentalnie jak sopelek :D za to lubie lato, wiosne i lagodną jesień!upałow też nie lubię, a bardziej ludzi w autobusch którzy się nie myją...

Posted

chciałam sie pochwalic, że dziś oficjalnie zostałam studentka 2roku, bo zaliczyłam ta straszna chemię organiczna!!! :D

chciałam sie pochwalic, że dziś oficjalnie zostałam studentka 2roku, bo zaliczyłam ta straszna chemię organiczna!!! :D

Posted

[quote name='_beatka_']chciałam sie pochwalic, że dziś oficjalnie zostałam studentka 2roku, bo zaliczyłam ta straszna chemię organiczna!!! :D[/quote]

gratuluję i powodzenia na dalszych latach studiów :)

Posted

ATS , gdybyś jeszcze kiedyś wybierała się na randkę do Torunia , to po drodze zapraszam do siebie , a nieco dalej jest przepiękna miejscowość uzdrowiskowa Ciechocinek . Miasteczko jak z bajki ( no może to nienajszczęśliwsze słowo w moim przypadku ) Tężnie , grzybek , moc cudownych kawiarenek . Ma się wrażenie , że w tym miasteczku o każdej porze roku trwają wakacje . Ludzie są mili , uśmiechnięci , zadowoleni.

Posted

O Ciechocinek. Nigdy nie bylam ale sie wybieram. Pod warunkiem ze mi przyznaja miejsce w sanatorium.

Wybiore sie pewnie tez i sama z siebie z Klarcia kiedys ;]

Jak juz bede miec wiecej czasu.

Posted

Ja tam wysłałam dzieciątko , na turnus odchudzający , ale leczą tam z powodzeniem wiele innych schorzeń.
Sunia byłaby zachwycona. Wiele osób przyjeżdża z różnych miast pod tężnie Ludzie wdychają jod , psy baraszkują.
VIRIS , masz tak blisko , skocz choć na kilka godzin. Poezja!
Ciechocinek , to jest to.
Może uda mi się tam kiedyś zamieszkać. Zupełnie inne życie , mistyczny świat .
Wszystko wydaje się lepsze , mądrzejsze , ładniejsze.
A może faktycznie takie jest ?

Posted

teznie cudowne i pod nimi bazarek z plastikowa szmira wszedzie emeryci nie koniecznie pozytywnie nastawieni do zycia zreszta sie im nie dziwie ... pozdr.

przeszkadzaja im psy i dzieci bylismy na wycieczce dlaczego komus zawadza przeszkadza grzywaczyk na smyczce tam przyjezdzaja tylko specyficzni emeryci ... duza kasa i frustracja ... pozdr.

Posted

Ja i tak tam pojade z Klarcia. A niech ktos mi powie ze ma cos do tego ze ide z psiakiem ( a nie bedzie zakazu) to moze mnie pocalowac w nos. I Klare tez.
Jak bedzie jakis zakaz to sie dostosuje. Ale nikt mi nie powie ze nie moge chodzic z psiakiem tam gdzie nie widnieje stosowny zakaz.
Nie wiem w czym problem jesli psiak bedzie na smyczy a kupki jesli narobi beda sprzatniete.

Posted

Okropnie jstem tym zdziwiona , ale moderator przysłał mi pv, że mam usunąć swójpodpis, który b. się wszyskim podobał. Jak widać go usunęłam. Inni mają wększe podpisy i to nikoo nie razi. Dziwi mnie to bardzo. Jak myślicie dlaczego?

Posted

[quote name='Draczyn'] Jak myślicie dlaczego?[/quote]

Moze z racji [b][url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=14665]REGULAMINU[/url][/b] ,ktorego 11 punkt mowi :
[quote name='Regulamin']11. Podpisy – niewątpliwie urokliwe – nie mogą być większe niż 500x100 pikseli (użytkowniku - przyrównaj podpis do grafiki o takich wymiarach) oraz objętości 60KB. Szanuj czas i nerwy modemowców. Dodatkowo przy zbyt wielkim podpisie bardzo ciężko wyłuskać właściwą treść postu. [b]To samo dotyczy podpisów ruchomych / animowanych, które znacznie utrudniają innym czytanie forum – zabraniamy ich więc jako podpisów, które odciągają uwagę od treści postu.[/b] [WYJAŚNIENIE: Pod pojęciem podpisów animowanych rozumiane są te zawierające animowane gif'y lub pliki flash, których animacja trwa dłużej niż 3 sekundy lub/i jest zapętlona; grafika z drobnym animowanym elementem, jak np. machający ogonek, może być jeszcze tolerowana - zależy to od oceny moderatora lub admina] [/quote]

Posted

Powodzenia :>

[quote name='Draczyn'][quote name='Viris']Draczyn nie obrazaj sie za kazda nawet drobna krytyke. Przyznaj po prostu ze zapomnialas o tym punkcie regulaminu. Jak chcesz mozemy Ci zrobic przeciez ladny niemrygajacy podpis.[/quote]Dziękuję Ci Viris, chyba wystarczająco mi już pomogłaś[/quote]

Jesli wiem ze moge pomoc ponownie to pomoc proponuje. Dla mnie nie ma czegos "wystarczajaco".
Od tego jest forum zeby dzielic sie swoimi umiejetnosciami, doswiadczeniem itp.
Za Twoje rady dla innych uzytkownikow ktos moze pomoc z podpisem czy wklejeniem zdjec. ja to tak rozumiem.
Mimo tego ze w niektorych kwestiach sie nie zgadzamy to mimo wszystko forum tworza uzytkownicy. A bez wspolpracy to nawet nie wiem jak sprytny uzytkownik nic sam jeden na forum nie wskora.

Posted

misiaczkua jak Twoje identyfikatorki?misia i soto juz są "podpisani"?ciekawa jestem jak wyglada taki przeroczysty na buldozku, jakbys miała chcwilę to wklej proszę zdjecia swojej parki w obróżkach dobrze?

Posted

[quote name='misiaczek'][quote name='Hebulka']Ale "sympacztynie" zaczyna się tu robić... :x

Tak z ciekawości czy ktoś się orientuje gdzie podział się np temat "GIFY" ??[/quote]
Hebólka...tak się namenczyliśmy,rzeby wkleić te códaki.A temat ósóniento.
Hyba hodziło o to wyksztaucenie,rze my tempi i zle wkleialismy.Bo miały byc linki(co to?) a były te głowy wybóhowe.[/quote]

:D :D :D :D :D :D

Jezdem hyba baaardzo tempa :)

Nie kapuje zupełnie czemu ktoś zamyka lub usuwa takie tematy..nie zebym życ bez gifów nie mogla,ale chodzi o sam fakt ! Draczyn naszukała się sporo żeby powklejac te psiaczki,wielu osobom sie to bardzo podobało,więc nie ROZUMIEM !! Bardziej mi to wyglada na usuniecie tematu ze względu na autora niz na jego treśc.. :-? a to już bardzo mi się nie podoba !
To chyba miało byc miejsce gdzie spotykaja sie ludzie aby porozmawiac o swoich psach - i nie tylko,zeby powymieniac sie doswiadczeniami - jednym slowem zeby bylo fajnie i przyjemnie. Te przepychanki są żałosne.
A tak przy okazji to nie tylko Draczyn miała w swoim podpisie coś "ruszającego sie" tylko dziwnie u niej to drażniło.
Co jest grane bo nie nadązam... :o

[quote name='Viris']Jak tam podkradanie gifow? :>[/quote]

A bardzo dobrze.. :wink: Twoje nauki nie poszły w las :D