Draczyn Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 [quote name='Viris'][quote]To może faktycznie być bardzo ciekawe. Ja też bardzo nteresuję się starymi zamkami.Nielubię tylko poezji, którą widziałam na twojej stronie, ale to tylko ja nie lubę.. Inni napewno chętnie poczytają[/quote] Poezja na mojej stronie? Chodzi Ci chyba o dzial wiersze? :) Nie ma tam nic przeciez. Dzialy sa robione na probe tak zeby menu nie bylo puste. W zasadzie polowe tych dzialow zostanie zastapione innymi :)[/quote]A ty lubisz poezję? Quote
Viris Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Kiedys jak bylam strasznie rozczarowana miloscia pisalam wiersze. A dzisiaj z tych moich wypocin sie smieje :) Nie czytuje poezji ( raz w zyciu spodobal mi sie jakis wiersz). A w ogole chciala sie pochwalic. Wygralam lodowke samochodowa! Quote
Draczyn Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 [quote name='Viris']Kiedys jak bylam strasznie rozczarowana miloscia pisalam wiersze. A dzisiaj z tych moich wypocin sie smieje :) Nie czytuje poezji ( raz w zyciu spodobal mi sie jakis wiersz). A w ogole chciala sie pochwalic. Wygralam lodowke samochodowa![/quote]Gratulacje, a gdzie ją wygrałaś. Macie samochód? Quote
Viris Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 W konkursie radiowym. Byly pytania z przepisow drogowych itp. tak mamy samochodzik. Quote
misiaczek Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Viris,obejrzałam Twoją stronkę :D .Fajne fotki :wink: :D Quote
Viris Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Dziekuje dziekuje :) Ona byla robiona pod w sumie waskie grono naszych znajomych ale mysle ze z czasem bedzie tam np duzo zdjatek Klary i na pewno ze zlotow buldozkowych! Wiec bedziecie tam mialy na co popatrzec :) Quote
anutka Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Wiris, ja troche nie na temat, ale pytałaś mnie kiedyś o ten program do robienia gifów. właśnie go odnalazłam. To Jasc Animation Shop :) Jest prosty w obsłudze. Właśnie próbowałam jego działania: [img]http://img40.imageshack.us/img40/3206/buldog075hi.gif[/img] Mysle, że jakby to troche dopracować to wyjdzie piękny pręgowany buldożek :) Quote
Draczyn Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 [quote name='Viris']W konkursie radiowym. Byly pytania z przepisow drogowych itp. tak mamy samochodzik.[/quote]No to na piknikach będą teraz drinki z lodem Quote
Viris Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 [quote name='anutka']Wiris, ja troche nie na temat, ale pytałaś mnie kiedyś o ten program do robienia gifów. właśnie go odnalazłam. To Jasc Animation Shop :) Jest prosty w obsłudze. Właśnie próbowałam jego działania: [IMG]http://img40.imageshack.us/img40/3206/buldog075hi.gif[/IMG] Mysle, że jakby to troche dopracować to wyjdzie piękny pręgowany buldożek :)[/quote] O dzieki :) Postaram sie skolowac sobie i moze cosik porobie :) [quote name='Draczyn'][quote name='Viris']W konkursie radiowym. Byly pytania z przepisow drogowych itp. tak mamy samochodzik.[/quote]No to na piknikach będą teraz drinki z lodem[/quote] Moze nie z lodem ale schlodzone :) szczegolnie w lato sie przyda :) No i jeszcze lepsza opcja. Mozna w niej podgrzewac :) Czyli np kawka nie tylko w termosie :) hrhr Quote
Draczyn Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 [quote name='Viris'][quote name='anutka']Wiris, ja troche nie na temat, ale pytałaś mnie kiedyś o ten program do robienia gifów. właśnie go odnalazłam. To Jasc Animation Shop :) Jest prosty w obsłudze. Właśnie próbowałam jego działania: [img]http://img40.imageshack.us/img40/3206/buldog075hi.gif[/img] Mysle, że jakby to troche dopracować to wyjdzie piękny pręgowany buldożek :)[/quote] O dzieki :) Postaram sie skolowac sobie i moze cosik porobie :)[/quote]Ekstra ten buldożek. Zróbcie mu prążżki i będzie fantastyczny Quote
anutka Posted September 23, 2005 Author Posted September 23, 2005 Prążki postaram się zrobić- najpierw muszę ten program do końca opanować. Quote
elżbietarusos Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Gratuluję lodóweczki. Ja bardzo lubię poezje , z niecierpliwością czekam więc , na otwarcie działu poezja na stronce VIRIS. Mój mąż także pisze . Są to teksty piosenek . Następna książka jaką wydamy to nie będą niestety bajki o buldożkach ( jak planowaliśmy ) ale zbiór piosenek przeplatanych zdjęciami rzeźb dłuta mojego męża. Quote
Draczyn Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 [quote name='anutka']Prążki postaram się zrobić- najpierw muszę ten program do końca opanować.[/quote]Jak będzie taki w prążki to zamięnię w podpisie te dwa czarnuszki na niego, jeśli pozwolisz Quote
Viris Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 [quote name='elżbietarusos']Gratuluję lodóweczki. Ja bardzo lubię poezje , z niecierpliwością czekam więc , na otwarcie działu poezja na stronce VIRIS. Mój mąż także pisze . Są to teksty piosenek . Następna książka jaką wydamy to nie będą niestety bajki o buldożkach ( jak planowaliśmy ) ale zbiór piosenek przeplatanych zdjęciami rzeźb dłuta mojego męża.[/quote] Ojc ale bajeczek tez sie doczekamy? :D No i zapomnialam jak bylam u Was zapytac o te rzezby! Gapa jestem. Mam nadzieje ze nastepnym razem cos zaprezentujecie :) Niestety nie wiem czy dzial wiersze bedziemy uzupelniac. Ja swoich wypocin pokazywac nie bede. Sa dziecinne (bo gdy je pisalam bylam dzieckiem) ale moj Arek cos kiedys pisal. Moze on sie odwazy swoje wiersze zaprezentowac. W odpowiedzi na Twoja notke ze Twoj maz widzial Klercie pytalam czy przekazal tez pozdrowienia :) I chyba nie napisalas. Ale wieze ze tak :) Quote
Draczyn Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Pytałaś się Viris co ja robię. Nie umiem wstawiać nowych zdjęć, więć ściągam stare, aby byla to galeria , anie gadanie Quote
Viris Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Nie mowilam przeciez ze nie na temat. Ale przez uzycie guote niczego sie nie nauczysz. Nawet nie Ty zamieszczasz tez zdjecia tylko ktos inny. Mam propozycje. Jak chcesz moge postarac sie wytlumaczyc teraz (w pomocy technicznej) jak wkleic zdjecie zamieszczone np wczesniej w temacie galeria:) To powinno wyjsc Ci szybko bo chyba juz kiedys z tego co pamietam Ci wychodzilo :) Quote
Draczyn Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 [quote name='Viris']Nie mowilam przeciez ze nie na temat. Ale przez uzycie guote niczego sie nie nauczysz. Nawet nie Ty zamieszczasz tez zdjecia tylko ktos inny. Mam propozycje. Jak chcesz moge postarac sie wytlumaczyc teraz (w pomocy technicznej) jak wkleic zdjecie zamieszczone np wczesniej w temacie galeria:) To powinno wyjsc Ci szybko bo chyba juz kiedys z tego co pamietam Ci wychodzilo :)[/quote]To Viris pamiętam i wiem jak się to robi. Te zdjęcia przesunęłam, bo przychodzi tu trochę nowych, to jak zajrzą do galerii, to niech zobaczą, moim zdaniem ciekawe archiwalne zdjęcia, a nie nasze gatki, niezawsze najcikawsze. Galeria - to galeria. A TY Wielki bracie Pilnuj, aby nikt tam nie gadał Quote
elżbietarusos Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Piotrka rzeźby są teraz w więzieniu . Tam odbędzie się wkrótce jego spotkanie ze skazanymi . Można je jednak obejrzeć na stronie [url]www.q4.pl[/url] potem wejść na hasło po lewej stronie GAZETA WIĘZIENNA i kolejne hasło WYSTAWA RZEŹB PIOTRA RUSOSA Oczywiście pozdrowienia przekazał mi dopiero jak się o nie upomniałam. Wybaczam mu jednak . Najważniejsze przekazał , a mianowiecie ,że widział Klarcie. Bajki będą musiały poczekać , bo nie mam kasy na ich wydanie. ,Piotrek zaś nie popuści , raz bawię się ja ( Instrukcja obsługi buldożka francuskiego ) raz on ( tytułu jego tomiku nie podam bo to tajemnica ) Jeśli będziecie ciekawe zamieszczę dziś lub jutro na offie jedną z bajek . Quote
Viris Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Wydaje mi sie ze lepiej niz kopiowac tocka w tocke moglas wybrac zdjecia i wkleic takie wybrane skoro to pamietasz. Bo mi bardzo ciezko teraz np oglada sie galerie. Bardzo. Otwiera mi sie z 10 minut. a zdjecia obejrzalam. Mimo tego ze w galerii mialam go przejrzenia jakies 20 podstron to je obejrzalam. I przekopywalam sie przez gadki i nie gadki :) [quote name='elżbietarusos']Piotrka rzeźby są teraz w więzieniu . Tam odbędzie się wkrótce jego spotkanie ze skazanymi . Można je jednak obejrzeć na stronie [URL="http://www.q4.pl"]www.q4.pl[/URL] potem wejść na hasło po lewej stronie GAZETA WIĘZIENNA i kolejne hasło WYSTAWA RZEŹB PIOTRA RUSOSA Oczywiście pozdrowienia przekazał mi dopiero jak się o nie upomniałam. Wybaczam mu jednak . Najważniejsze przekazał , a mianowiecie ,że widział Klarcie. Bajki będą musiały poczekać , bo nie mam kasy na ich wydanie. ,Piotrek zaś nie popuści , raz bawię się ja ( Instrukcja obsługi buldożka francuskiego ) raz on ( tytułu jego tomiku nie podam bo to tajemnica ) Jeśli będziecie ciekawe zamieszczę dziś lub jutro na offie jedną z bajek .[/quote] Zaraz poszukam tych zdjec rzezb. Niestety nie orientuje sie jakie to kwoty jesli chodzi o wydanie ksiazeczki. Nie da sie zalatwic jakis sponsorow do pomocy finansowej w wydaniu? Bajeczki na pewno chcemy ale nie w Offie! Mysle ze Bajeczki zasluguja na osobny temat!!! Quote
_beatka_ Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 tez mi sie tak wydaje i czekam z niecierpliwoscią :D Quote
elżbietarusos Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Nie ma sensu otwierania nowego topiku dla bajeczek , bo dostałam zgodę na umieszczenie tylko jednej. Wydanie książki to kwota za 1000 sztuk około 10.000,- zł ( Wydawnictwu ) plus korekta , opłata plastyka. Na Instrukcje wzięliśmy pożyczkę , pozostały nam do płacenia rat jeszcze dwa lata. Więc chwilowo luzik z twórczością dla ogółu .Wszystko leży po szufladach. Quote
Viris Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Oj no skoro jedna to szkoda na prawde. Ale i tak mi sie wydaje ze nawet dla jednej warto zalozyc temacik! Przeciez w temacie mozna bedzie np wypowiedziec sie na temat tej bajeczki :) A off jest i tak pelen :] Quote
elżbietarusos Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 Mam teraz więcej czasu , gdyż wzięłam urlop wypoczynkowy z pracy na odchowanie szczeniąt FRYTKI ( właściwie urlop ten powinien się nazywać wychowawczy , albo opieka nad dziećmi ) Łażę więc sobie po dogomanii , i szukam ciekawych tematów. Na uwagę zasługuje topik w dziale SPECJALISTYCZNE- WETERYNARIA. Udzielane są tam fachowe rady , nie wiem czy przez hodowców czy weterynarzy , ale można się dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy . W zasadzie inne też zasługują na uwagę (ŻYWIENIE , HODOWLA ) Quote
Viris Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 elzbietarusos - Jak sie zdecydujesz pokazac nam bajeczke ma byc w osobnym temacie tak zeby w offie nie zaginela po kilku dniach rozmow :) Rzezby hmm nie da sie okreslic jednym przymiotnikiem kazda w zasadzie inna a jednak do pozostalych troche podobna :) Niesamowite :) Niestety musze Was teraz opuscic. Ide do lasku zakopac jednego z najmlodszych skoczkow ;( Mamusia go odrzucila i mimo naszych staran nie udalo sie go odratowac :puppydog: Quote
Draczyn Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 [quote name='Viris']Niestety musze Was teraz opuscic. Ide do lasku zakopac jednego z najmlodszych skoczkow ;( Mamusia go odrzucila i mimo naszych staran nie udalo sie go odratowac :puppydog:[/quote]to przykre, gdy taki mluch ginie, ale zwierzaki mają instykt niesamowityi przeważnie odrzucają dzieci które są w jakimś stopniu upośledzone fizycznie lub psychicznie Quote
Recommended Posts