Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='elżbietarusos']Draczyn , ja mam pewną straszna wadę , jestem świetna we wszystkich dziedzinach życia.
Przez to jednak wymagania w stosunku do mnie są duże i zewsząd.
Może należy mnie sklonować , na rozmnożenie chyba już za późno.[/quote]i stale przypominać

Posted

[quote name='elżbietarusos']Mam też poczucie humoru. Ale to zapewne też tylko ja zauważam.[/quote]Cos mi nie wyszło z tym ostatnim postem. Minimolos to zauważył , no i ja też

Posted

No to żegnam Was na dzisiaj . Jutro niestety moje szefostwo chce mnie widzieć. Muszę być w dobrej formie , bo to może być niezbyt przyjemne spotkanie.
A tak na marginesie to czekałam na reakcje , ależ skądże elżbietarusos na twoje rozmnożenie nie jest jeszcze za późno.
Nie twierdzę , że to miały być od razu jakieś propozycje , ale tak kurtuazyjnie mógłby ktoś zaprzeczyć.

Posted

[quote name='elżbietarusos']No to żegnam Was na dzisiaj . Jutro niestety moje szefostwo chce mnie widzieć. Muszę być w dobrej formie , bo to może być niezbyt przyjemne spotkanie.[/quote]No to dobranoc i kolorowych snów

No i tu pragnę podsunąć temat, zz którego należałoby korzystać w przypadku nieznalezienia odpowiedniego do dyskusji tematu

Posted

Wiecie co?...Weszłam za moimi psiutami po cichu na balkon i zobaczyłam,że siedzą koło siebie i grzeją dupki na słoneczku :D .Bardzo mnie ucieszył ten widok :D :D :D
A oto fotka na dowód :lol:
[URL=http://imageshack.us][img]http://img296.imageshack.us/img296/9373/tndscf02356sk.jpg[/img][/URL]

Posted

Będzie super Misiaczek zobaczysz !!!! A para z nich przepiękna :D

[quote name='elżbietarusos']A tak na marginesie to czekałam na reakcje , ależ skądże elżbietarusos na twoje rozmnożenie nie jest jeszcze za późno.
Nie twierdzę , że to miały być od razu jakieś propozycje , ale tak kurtuazyjnie mógłby ktoś zaprzeczyć.[/quote]

Oczywiście, że nie jest !!!! :thumbs:

Posted

Zgadzam sie!!

A i jeszcze mam taki klopocik. Otorz wyslalam dzisiaj wiadomosci prywatne do 2 osob. I niestety w wiadomosciach"wyslanych" nie sa one zapisane. Czy macie podobne problemy czy wysylacie wiadomosci bez klopotow?

Myslalam ze mozna by bylo zalozyc topik o "problemach technicznych" co prawda malo maja wspolnego z Buldozkami ale po prostu usprawnia troche forum. Mysle ze mozna by bylo tam przelozyc rozmowy dotyczace trudnosci z umieszczaniem fotografii w notkach itp.

Co Wy na to?

Pisalam tutaj w Offie bo nie wiem jak zapatrujecie sie na topic "spraw technicznych" Ale mysle ze mogloby to byc przydatne dla wszystkich forumowiczow. :P

Posted

[quote name='Viris']Zgadzam sie!!

A i jeszcze mam taki klopocik. Otorz wyslalam dzisiaj wiadomosci prywatne do 2 osob. I niestety w wiadomosciach"wyslanych" nie sa one zapisane. Czy macie podobne problemy czy wysylacie wiadomosci bez klopotow?

Myslalam ze mozna by bylo zalozyc topik o "problemach technicznych" co prawda malo maja wspolnego z Buldozkami ale po prostu usprawnia troche forum. Mysle ze mozna by bylo tam przelozyc rozmowy dotyczace trudnosci z umieszczaniem fotografii w notkach itp.

Co Wy na to?

Pisalam tutaj w Offie bo nie wiem jak zapatrujecie sie na topic "spraw technicznych" Ale mysle ze mogloby to byc przydatne dla wszystkich forumowiczow. :P[/quote]Taki topik jest dla wszystkich na samym końcu strony głównej., a jeśli chodzi o pv, to trzeba za każdym razem wpisywać temat, bo inaczej nie wejdzie

Posted

[quote name='Viris']Zgadzam sie!!

Co Wy na to?

[/quote]

Witajcie,
wszystko działą w porządku. Wiadomość trafia do działu wysłane dopiero wtedy kiedy użytkownik, który ma odebrać wiadomość pojawi się na forum

Posted

[quote name='Viris']Draczyn : Wpisywalam temat wiadomosci wiec nie w tym raczej rzecz. Moge Cie o cos prosic wysle wiadomosc do Ciebie. Powiedz jak ja dostaniesz ok?[/quote]Dostałam i wszystko ok. Może komuś było niwygodnie odpowiadać, albo poprostu nie chciał

Posted

Nie nie o to chodzi. W mojej skrzynce wiadomosci ktore wysylalam sie nie zapisaly. W skrzynce"wyslane" gdzie pojawiaja sie zapisane kopie tych wiadomosci ktore sie wysyla.

Ale widze ze jedna z wiadomosci wyslanych duzo wczesniej wlasnie sie pojawila w tej skrzynce wiec raczej wszystkie dojda tylko moze "zabladzily" w sieci.

Posted

[quote name='Viris']Nie nie o to chodzi. W mojej skrzynce wiadomosci ktore wysylalam sie nie zapisaly. W skrzynce"wyslane" gdzie pojawiaja sie zapisane kopie tych wiadomosci ktore sie wysyla.

Ale widze ze jedna z wiadomosci wyslanych duzo wczesniej wlasnie sie pojawila w tej skrzynce wiec raczej wszystkie dojda tylko moze "zabladzily" w sieci.[/quote]To najbardzie pawdopodobne. Domnie doszło i odpowiedż też chyba doszła

Posted

[quote name='Viris']Nie nie o to chodzi. W mojej skrzynce wiadomosci ktore wysylalam sie nie zapisaly. W skrzynce"wyslane" gdzie pojawiaja sie zapisane kopie tych wiadomosci ktore sie wysyla.

Ale widze ze jedna z wiadomosci wyslanych duzo wczesniej wlasnie sie pojawila w tej skrzynce wiec raczej wszystkie dojda tylko moze "zabladzily" w sieci.[/quote]
No własnie o tym pisałam.
Wiadomości zapisują się w folderze wysłanie [b]dopiero [/b] po odebraniu ich przez odbiorcę. Teraz są w folderze do wysłania

Posted

Ciąg dalszy fotek,które zaczęłam wklejać na topiku o szczeniaczkach
[URL=http://imageshack.us][img]http://img309.imageshack.us/img309/1879/tndscf02434sw.jpg[/img][/URL]
[URL=http://imageshack.us][img]http://img341.imageshack.us/img341/5146/tndscf02408tp.jpg[/img][/URL]