elżbietarusos Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Draczyn , ja mam pewną straszna wadę , jestem świetna we wszystkich dziedzinach życia. Przez to jednak wymagania w stosunku do mnie są duże i zewsząd. Może należy mnie sklonować , na rozmnożenie chyba już za późno. Quote
Draczyn Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 [quote name='elżbietarusos']Draczyn , ja mam pewną straszna wadę , jestem świetna we wszystkich dziedzinach życia. Przez to jednak wymagania w stosunku do mnie są duże i zewsząd. Może należy mnie sklonować , na rozmnożenie chyba już za późno.[/quote]i stale przypominać Quote
elżbietarusos Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 Mam też poczucie humoru. Ale to zapewne też tylko ja zauważam. Quote
Draczyn Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 [quote name='elżbietarusos']Mam też poczucie humoru. Ale to zapewne też tylko ja zauważam.[/quote]Cos mi nie wyszło z tym ostatnim postem. Minimolos to zauważył , no i ja też Quote
elżbietarusos Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 No to żegnam Was na dzisiaj . Jutro niestety moje szefostwo chce mnie widzieć. Muszę być w dobrej formie , bo to może być niezbyt przyjemne spotkanie. A tak na marginesie to czekałam na reakcje , ależ skądże elżbietarusos na twoje rozmnożenie nie jest jeszcze za późno. Nie twierdzę , że to miały być od razu jakieś propozycje , ale tak kurtuazyjnie mógłby ktoś zaprzeczyć. Quote
Draczyn Posted September 12, 2005 Posted September 12, 2005 [quote name='elżbietarusos']No to żegnam Was na dzisiaj . Jutro niestety moje szefostwo chce mnie widzieć. Muszę być w dobrej formie , bo to może być niezbyt przyjemne spotkanie.[/quote]No to dobranoc i kolorowych snów No i tu pragnę podsunąć temat, zz którego należałoby korzystać w przypadku nieznalezienia odpowiedniego do dyskusji tematu Quote
ats Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 absolutnie zgadzam się z tym, że pozwolenie na sprzedaz szczeniat rodowodowych z zarejestrowanych hodowli mogłoby tu byc rozwiązaniem. Quote
misiaczek Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Wiecie co?...Weszłam za moimi psiutami po cichu na balkon i zobaczyłam,że siedzą koło siebie i grzeją dupki na słoneczku :D .Bardzo mnie ucieszył ten widok :D :D :D A oto fotka na dowód :lol: [URL=http://imageshack.us][img]http://img296.imageshack.us/img296/9373/tndscf02356sk.jpg[/img][/URL] Quote
ats Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 widzisz, wszystko zmierza ku lepszemu!! Quote
misiaczek Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 ats...cofnij się o jedną stronę,bo zmieniłam post i wstawiłam fotkę :D Quote
Draczyn Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 I niech tak zostanie, będziemy trzymać kciuki Quote
Hebulka Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Będzie super Misiaczek zobaczysz !!!! A para z nich przepiękna :D [quote name='elżbietarusos']A tak na marginesie to czekałam na reakcje , ależ skądże elżbietarusos na twoje rozmnożenie nie jest jeszcze za późno. Nie twierdzę , że to miały być od razu jakieś propozycje , ale tak kurtuazyjnie mógłby ktoś zaprzeczyć.[/quote] Oczywiście, że nie jest !!!! :thumbs: Quote
ats Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 elarusos - zdecydowanie im więcej Ciebie tym lepiej!!!!!!!!!!!! Quote
Viris Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Zgadzam sie!! A i jeszcze mam taki klopocik. Otorz wyslalam dzisiaj wiadomosci prywatne do 2 osob. I niestety w wiadomosciach"wyslanych" nie sa one zapisane. Czy macie podobne problemy czy wysylacie wiadomosci bez klopotow? Myslalam ze mozna by bylo zalozyc topik o "problemach technicznych" co prawda malo maja wspolnego z Buldozkami ale po prostu usprawnia troche forum. Mysle ze mozna by bylo tam przelozyc rozmowy dotyczace trudnosci z umieszczaniem fotografii w notkach itp. Co Wy na to? Pisalam tutaj w Offie bo nie wiem jak zapatrujecie sie na topic "spraw technicznych" Ale mysle ze mogloby to byc przydatne dla wszystkich forumowiczow. :P Quote
Draczyn Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 [quote name='Viris']Zgadzam sie!! A i jeszcze mam taki klopocik. Otorz wyslalam dzisiaj wiadomosci prywatne do 2 osob. I niestety w wiadomosciach"wyslanych" nie sa one zapisane. Czy macie podobne problemy czy wysylacie wiadomosci bez klopotow? Myslalam ze mozna by bylo zalozyc topik o "problemach technicznych" co prawda malo maja wspolnego z Buldozkami ale po prostu usprawnia troche forum. Mysle ze mozna by bylo tam przelozyc rozmowy dotyczace trudnosci z umieszczaniem fotografii w notkach itp. Co Wy na to? Pisalam tutaj w Offie bo nie wiem jak zapatrujecie sie na topic "spraw technicznych" Ale mysle ze mogloby to byc przydatne dla wszystkich forumowiczow. :P[/quote]Taki topik jest dla wszystkich na samym końcu strony głównej., a jeśli chodzi o pv, to trzeba za każdym razem wpisywać temat, bo inaczej nie wejdzie Quote
Viris Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Draczyn : Wpisywalam temat wiadomosci wiec nie w tym raczej rzecz. Moge Cie o cos prosic wysle wiadomosc do Ciebie. Powiedz jak ja dostaniesz ok? Quote
anutka Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 [quote name='Viris']Zgadzam sie!! A i jeszcze mam taki klopocik. Otorz wyslalam dzisiaj wiadomosci prywatne do 2 osob. I niestety w wiadomosciach"wyslanych" nie sa one zapisane. Czy macie podobne problemy czy wysylacie wiadomosci bez klopotow? Myslalam ze mozna by bylo zalozyc topik o "problemach technicznych" co prawda malo maja wspolnego z Buldozkami ale po prostu usprawnia troche forum. Mysle ze mozna by bylo tam przelozyc rozmowy dotyczace trudnosci z umieszczaniem fotografii w notkach itp. Co Wy na to? [/quote] Witajcie, wszystko działą w porządku. Wiadomość trafia do działu wysłane dopiero wtedy kiedy użytkownik, który ma odebrać wiadomość pojawi się na forum Quote
Draczyn Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 [quote name='Viris']Draczyn : Wpisywalam temat wiadomosci wiec nie w tym raczej rzecz. Moge Cie o cos prosic wysle wiadomosc do Ciebie. Powiedz jak ja dostaniesz ok?[/quote]Dostałam i wszystko ok. Może komuś było niwygodnie odpowiadać, albo poprostu nie chciał Quote
Viris Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Nie nie o to chodzi. W mojej skrzynce wiadomosci ktore wysylalam sie nie zapisaly. W skrzynce"wyslane" gdzie pojawiaja sie zapisane kopie tych wiadomosci ktore sie wysyla. Ale widze ze jedna z wiadomosci wyslanych duzo wczesniej wlasnie sie pojawila w tej skrzynce wiec raczej wszystkie dojda tylko moze "zabladzily" w sieci. Quote
Draczyn Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 [quote name='Viris']Nie nie o to chodzi. W mojej skrzynce wiadomosci ktore wysylalam sie nie zapisaly. W skrzynce"wyslane" gdzie pojawiaja sie zapisane kopie tych wiadomosci ktore sie wysyla. Ale widze ze jedna z wiadomosci wyslanych duzo wczesniej wlasnie sie pojawila w tej skrzynce wiec raczej wszystkie dojda tylko moze "zabladzily" w sieci.[/quote]To najbardzie pawdopodobne. Domnie doszło i odpowiedż też chyba doszła Quote
anutka Posted September 13, 2005 Author Posted September 13, 2005 [quote name='Viris']Nie nie o to chodzi. W mojej skrzynce wiadomosci ktore wysylalam sie nie zapisaly. W skrzynce"wyslane" gdzie pojawiaja sie zapisane kopie tych wiadomosci ktore sie wysyla. Ale widze ze jedna z wiadomosci wyslanych duzo wczesniej wlasnie sie pojawila w tej skrzynce wiec raczej wszystkie dojda tylko moze "zabladzily" w sieci.[/quote] No własnie o tym pisałam. Wiadomości zapisują się w folderze wysłanie [b]dopiero [/b] po odebraniu ich przez odbiorcę. Teraz są w folderze do wysłania Quote
elżbietarusos Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Doszły Dziękuję dziewczyny . Zachowałyście się dokładnie tak jak sobie wymarzyłam. Quote
Viris Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Anutka O dzieki. Nie wiedzialam ze to tak dziala. Nie spotkalam sie z takim sposobem. elżbietarusos :D Ciesze sie :) I przepraszam za ponowienie wiadomosci :P Quote
misiaczek Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Ciąg dalszy fotek,które zaczęłam wklejać na topiku o szczeniaczkach [URL=http://imageshack.us][img]http://img309.imageshack.us/img309/1879/tndscf02434sw.jpg[/img][/URL] [URL=http://imageshack.us][img]http://img341.imageshack.us/img341/5146/tndscf02408tp.jpg[/img][/URL] Quote
Draczyn Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Widzę, że juz jest wielkaprzyjażń, a więć wielkie brawa dla Ciebie Misiaczek Quote
Recommended Posts