matrix..... Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Draczyn'][quote name='Minimolos']Faktycznie wystawy coraz droższe a dokładnie dojazd do wystawy a we Włocławku było raptem 623 psy zgłoszone wszystkich ras :cry:[/quote]Ty Minimolos powinieneś gdzieś na podboje zagraniczne ruszyć z tak ładnymi psiakami[/quote] koniecznie, chociaz wystawy zagraniczne jeszcze drożsże najlepiej jechać na pewniaka ! Ale z tym nigdy nie wiadomo jak będzie :) Quote
Minimolos Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Może kiedyś :lol: :lol: :lol: Osobiście nie mam aż takiej potrzeby wygrywania chociaż jest to strasznie miłe :lol: Ty Draczyn to objechałeś tych wystaw trochę :lol: Quote
Viris Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Kiedy byla wystawa we Włocławku? I jak sie ma kwiestia wstepu dla osob ktore tylko by chcialy poogladac? :> Nigdy w sumie nie bylam na wystawie. Quote
Minimolos Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='matrix.....'][quote name='Draczyn'][quote name='Minimolos']Faktycznie wystawy coraz droższe a dokładnie dojazd do wystawy a we Włocławku było raptem 623 psy zgłoszone wszystkich ras :cry:[/quote]Ty Minimolos powinieneś gdzieś na podboje zagraniczne ruszyć z tak ładnymi psiakami[/quote] koniecznie, chociaz wystawy zagraniczne jeszcze drożsże najlepiej jechać na pewniaka ! Ale z tym nigdy nie wiadomo jak będzie :)[/quote] DOKŁADNIE!!! Paliwo coraz droższe :evil: Quote
matrix..... Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Minimolos'][quote name='matrix.....'][quote name='Draczyn'][quote name='Minimolos']Faktycznie wystawy coraz droższe a dokładnie dojazd do wystawy a we Włocławku było raptem 623 psy zgłoszone wszystkich ras :cry:[/quote]Ty Minimolos powinieneś gdzieś na podboje zagraniczne ruszyć z tak ładnymi psiakami[/quote] koniecznie, chociaz wystawy zagraniczne jeszcze drożsże najlepiej jechać na pewniaka ! Ale z tym nigdy nie wiadomo jak będzie :)[/quote] DOKŁADNIE!!! Paliwo coraz droższe :evil:[/quote] paliwo, do tego zgłoszenie średnio 50 euro, jak na 2 x cacib to okrągłe 100 plus przynajmniej jeden nocleg ... :( Quote
Minimolos Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Viris']Kiedy byla wystawa we Włocławku? I jak sie ma kwiestia wstepu dla osob ktore tylko by chcialy poogladac? :> Nigdy w sumie nie bylam na wystawie.[/quote] We Włocławku była w tą niedzielę, ja sobie nie wyobrażam życia bez wystaw, jesli nie wystawiam to chociaż muszę tam być jako obserwator i czuć tą atmosferę :lol: A spis wystaw w tym roku jest na tej stronie: [url]http://www.zkwp.pl/wystawy/wyst05pl.htm[/url] Quote
Viris Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Dzieki wielkie. Szkoda ze nie wiedzialam. Moze bysmy sie wybrali chociaz popatrzec na te pieknosci :D Quote
Draczyn Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Minimolos'][quote name='Viris']Kiedy byla wystawa we Włocławku? I jak sie ma kwiestia wstepu dla osob ktore tylko by chcialy poogladac? :> Nigdy w sumie nie bylam na wystawie.[/quote] We Włocławku była w tą niedzielę, ja sobie nie wyobrażam życia bez wystaw, jesli nie wystawiam to chociaż muszę tam być jako obserwator i czuć tą atmosferę :lol: A spis wystaw w tym roku jest na tej stronie: [url]http://www.zkwp.pl/wystawy/wyst05pl.htm[/url][/quote]To wobec tego Minimolos idzimyCię w Warszawie. Wind obiecała, ze przyjdzie, aby nas poznać i zrobi ładne fotki Quote
elżbietarusos Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Minimolos , Ty nie widziałeś siostry Banana , ale samego Banana. I gdzie są Twoje słowa zachwytu dla jej niezwykłej urody? Quote
Minimolos Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Muszę pomyśleć i powiedzieć innym, że Draczyn stara się na wystawach w Warszawie aby było miło wokół ringu buldozków i tak jest :lol: Draczyn zabiera też duży parasol (przed słońcem albo deszczem) i taboreciki do posiedzenia. Jest bardzo miła atmosfera wokół buldożków :lol: Szkoda tylko, ze nie będzie właścicieli Ferbi Fibi Draczyn, teściowa chyba Gorzały to fajowa babka :lol: Quote
Draczyn Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='elżbietarusos']Minimolos , Ty nie widziałeś siostry Banana , ale samego Banana. I gdzie są Twoje słowa zachwytu dla jej niezwykłej urody?[/quote]Pewnie za dużo piwka wypił za ten pożyczony szmal, że nie zauważył , że to Banan. Siostra Banana to Pacynka, a jej tam nie było. Będzie w Warszawie Quote
Minimolos Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='elżbietarusos']Minimolos , Ty nie widziałeś siostry Banana , ale samego Banana. I gdzie są Twoje słowa zachwytu dla jej niezwykłej urody?[/quote] O KURCZE ale plama, byłem przekonany, że Pacynka to BANAN a nie Pirania. Teraz już wiem, że Pirania to BANAN i muszę przyznać, ze weteranka jest w świetnej formie :thumbs: wogóle wszystkie weteranki masz w świetnej formie czyli pozostałe: Cynthia, Donna Mary, Pestka :lol: Quote
Draczyn Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Minimolos'][quote name='elżbietarusos']Minimolos , Ty nie widziałeś siostry Banana , ale samego Banana. I gdzie są Twoje słowa zachwytu dla jej niezwykłej urody?[/quote] O KURCZE ale plama, byłem przekonany, że Pacynka to BANAN a nie Pirania. Teraz już wiem, że Pirania to BANAN i muszę przyznać, ze weteranka jest w świetnej formie :thumbs: wogóle wszystkie weteranki masz w świetnej formie czyli pozostałe: Cynthia, Donna Mary, Pestka :lol:[/quote]Pewnie miałam rację - za dużo piwka :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Minimolos Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Trochę piwka było :beerchug: ale nic tak nie chłodzi jak zimne piwo :lol: No i BANAN dostał pierwszą lokatę :BIG: Quote
Draczyn Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Minimolos']Trochę piwka było :beerchug: ale nic tak nie chłodzi jak zimne piwo :lol: No i BANAN dostał pierwszą lokatę :BIG:[/quote]No to jeszcze wnormie, jeśli pamiętasz lokaty :multi: :multi: :multi: :smilecol: :smilecol: Quote
elżbietarusos Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Jestem z nich bardzo dumna. To moje najpiękniejsze buldożki. Kocham stare psy. Przytoczę cytat Yvonne Kejcz, który bardzo mi się podoba "Naturalnie , musimy mieć świadomość , że nasz stary pies kiedyś nas opuści , nie powinno to jednak wpłynać na zatarcie wspomnień o pięknych chwilach spędzonych razem z nim. Trzeba po prostu zatroszczyć się o to, aby staremu przyjacielowi wiodło się jak najlepiej: cieszyć się z tego , że mamy najlepszego psa , jakiego można mieć: STAREGO PSA ! " Quote
Draczyn Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 To faktyczne piękne. Miło mi z Wami, ale Marek się za chwilę wścieknie, tak że muszę już kończyć. Zyczę Wam dobrej nocy Quote
Viris Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Dobranoc Draczyn. Nie przejmuj sie skoczkami - bede sie starala znalesc im dobry dom :] jezeli Twoja corka bedzie na sto procent pewna wybierzemy najladniejsze :) Quote
Minimolos Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 W taki razie ludziki spadam i miłych snów :sleep: Quote
Viris Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Dobranoc Minimolos. Mi tez sie zachciewa spac. Ale Klara spi obok mnie na lozku i nie chce jej zganiac na razie zeby poscielic :D Quote
Viris Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Elzbietarusos - Czy jest mozliwosc kupienia gdzies Twojej ksiazki? Bo chetnie bym poczytala z reszta lubie kolekcjionowac ksiazeczki.. Quote
elżbietarusos Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Podaj mi na pv swoje dane ( nazwisko i adres ) to Ci przyślę pocztą Quote
misiaczek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 [quote name='elżbietarusos']Podaj mi na pv swoje dane ( nazwisko i adres ) to Ci przyślę pocztą[/quote] elżbietarusos ,ja też bym prosiła.Jaka forma płatności?U listonosza czy na konto?Dane podaję na pv. Quote
Recommended Posts