Mada&Teodor Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Ja posiadam tylko 2 figurki i torbę firmy cropp town z BF [IMG]http://b33.grono.net/183/113/gallery-31857832-500x500.jpg[/IMG] Quote
misiaczek Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Viris,już widziałam tą zawieszkę.Jest super :).Poczekam tylko jak będzie miał breloczki,bo nie lubię jak mi coś dynda przy telefonie :lol:. Fajne te Wasze gadżety :loveu:. Testowałam nowy programik :evil_lol: [IMG]http://i21.tinypic.com/2evvy0x.jpg[/IMG] Quote
Basia&Safi Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 [I][B]ja tez mam ta torbe :):):):) nawet nie wiecie jakie bylo moje zaskoczenie jak ja dostałam :):):):):) musze sie wam pochwalic w marcu sie wyprowadzam i jak wszytsko bedzie dobrze kupimy 2 buldozka :):):):):) [/B][/I] Quote
aanitaz Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Misiaczek ale super fotka :):) z jakiego programu robisz takie piękne cuda:) pozdrawiam Anita Quote
misiaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [B]Anita[/B],to powyżej robiłam w programie Mistrz Wizażu 2 :). Dostałam ten program,był chyba w jakiejś gazecie komputerowej ;). Są tam gotowe elementy do nakładania na zdjęcie (peruki,okulary,czapki itp).Łatwizna. Ale jak mi jakiś pomysł do głowy wpadnie,robię tez w PS przeróbki.A ostatnio i brak czasu i pomysłów :evil_lol:. Ta przeróbka właśnie w PS zrobiona.Już tu była wklejana przeszło rok temu.Ale powtórzę,bo nie wiem czy ją wcześniej widziałaś. Czyli w każdym graficznym programie,można takie cosik zrobić. [IMG]http://i22.tinypic.com/124yfps.jpg[/IMG] Quote
aanitaz Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Jaka śliczna fotka a Misia i Soto cudni :):):):):):):):) Pozdrawiam Anita Quote
Chefrenek Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Fiu FiuMisiaczek widzę nowy jesienny banerek :) Quote
Viris Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Widzę że forum BF praktycznie nie żyje, ale mam nadzieję ze to minie. Można głosować na rasy które pojawią się w kalendarzu który będzie dodany do grudniowego numeru Przyjaciel Pies. [URL]http://www.pies.pl/index.php?strona=wybierz_kalendarz[/URL] Buldożki jeszcze się nie kwalifikują, potrzebuja naszych głosów. Można głosować raz dziennie. Quote
Viris Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Mamy szansę. Postarajcie się codziennie zagłosować :multi: Quote
misiaczek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Przed chwilą zagłosowalam.Gdyby kalendarz był dziś wydany,to buldożki niestety w nim by nie były :placz:. Takie rasy na razie wygrywają: 1: cavalier king charles spaniel 2: mops 3: yorkshire terrier 4: sznaucer miniaturowy 5: owczarek niemiecki 6: golden retriever 7: shar pei 8: dog niemiecki 9: border collie 10: west highland white terrier (westie) 11: akita inu 12: owczarek podhalański A więc musimy się sprężyć i pamiętać o codziennym głosowaniu ;). Quote
Viris Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Nie jest chyba podane, ale skoro kalendarz ma być dodatkiem do grudniowego numeru, a listopadowy jest właśnie oddawany do druku to mamy jakiś miesiąc lub trochę mniej. Można na ten czas ustawić sobie stronę jako startową i wtedy będziemy pamiętać ;) Quote
Mada&Teodor Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='Chefrenek']A do kiedy jest to głosowanie?[/quote] Jest napisane, że do końca października ;) Quote
Viris Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Chyba to dopisali, bo jak o tym czytałam pierwszy raz to nie kojarzę żeby było podane. Czasu mało, musimy się sprężyć. ;) Aha, można głosować na kilka maili. Czyli z jednego ip można oddać więcej głosów dziennie. Quote
Chefrenek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ciekawe czy przez proxy można głosować? :hmmmm: Quote
Viris Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Dziewczyny pierwsze efekty widać!!!!! [quote] Gdyby kalendarz był publikowany dziś, znalazłyby się w nim rasy: 1: mops 2: cavalier king charles spaniel 3: yorkshire terrier 4: sznaucer miniaturowy 5: shar pei 6: owczarek niemiecki 7: golden retriever 8: dog niemiecki 9: border collie [B] 10: buldog francuski [/B] 11: owczarek podhalański 12: west highland white terrier (westie) [/quote] już 9 ;) Quote
Mada&Teodor Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [quote name='Viris']Dziewczyny pierwsze efekty widać!!!!! już 9 ;)[/quote] Już 8 :multi: :multi: :multi: Quote
dzasta Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 [CENTER]:smilecol: Bulwki na 7 miejscu właśnie głosowałam :smilecol:[/CENTER] Quote
Viris Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 No to rewelacja. Trzeba tylko nie zapominać aby podtrzymać pozycję :evil_lol: Quote
Recommended Posts