Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witam wszyskich

Agama, a gdzie można kupić Hillsa, bo ja Paco całe życie karmiłam najpierw Eukanubą, potem Bento-Kronenem, a teraz Royal Caninem i jak mam być szczera nie widziałam Hillsa

Posted

u nas jest hurtownia lekow weterynaryjnych i oni przywoza dla hodowcow jeszcze sa znizki-zaraz poszukam sklepu internetowego ktory prowadzi karmy wszelakie HILSA-lecznicze takze

Posted

Olapaco, Hill's jest tak samo dostępny jak Eukanuna i Royal, w wiekszych sklepach zoologicznych, zarówno także internetowych. Moj wet na przykład ma umowe podpisaną z Hill'sem wlasnie a nie z Royalem. Moje suńki jadły Hills'a do czasu az zastrajkowały.
Weterynaryjne są np w Krak-vecie [URL="http://www.krakvet.pl/index.php?cPath=23_25_27_58&sort=1a&page=1"]http://www.krakvet.pl/index.php?cPath=23_25_27_58&sort=1a&page=1[/URL]
Czy faktycznie są lepsze od weterynaryjnych royala??? Pytam bo wprowadzam nesce teraz Royal Skin Support no i mam dylemat.

Posted

Olapaco, napisalam ze moje jadły ale im nie smakowal. To a propos Twojego pytania o smakowitosc Hill'sa:) Natomiast nie powinnas sie tym raczej kierowac. Z psami tak jak z ludzmi. Kazdy lubi cos innego. Moze Twoj wet ma próbki karm, zapytaj. Ja od swojego dostaje niekiedy na wypróbowanie.
Agama, a co z tymi cenami? Na kuchnia pupila taniej? jesli tak to dobrze, ja krak-vet podalam przykładowo. Nie zaopatruje sie tam:)

Posted

:) pytam bo pisalas Olipaco zeby porownala ceny. Myslalam ze ma to zrobic w necie. Oczywiscie najfajniej jak przywiozą i to jeszcze ze zniżką:)

Posted

[B]Olipaco[/B], tak jak napisała[B] Joss,[/B] co pies to inne podniebienie.
Dorka naprzykład uwielbia Hillsa i to zarówno weterynaryjnego jak i zwykłego bytowego.A jeśli chodzi o skuteczność weterynaryjnych ja się na Hillsie zawiodłam ,najlepiej spasował Royal, który apropo Dorze tak sobie smakuje.
Joss a co teraz je Beza?

Posted

Nie spełnił swojej funkcji weterynaryjnej.Dora ma trochę chorą trzustkę i pomimo jedzenia karmy z Hillsa na trzustkę, pojawiały się luźne kupy, przy RC tego problemu nie było.

Posted

Jeśli nie ma takiej koniecznosci ja bym pozostała przy karmie, która służy psiakowi. Jeśli mu smakuje i spełnia swoja funkcję to może warto nie ryzykowac z inną karma?Decyzja należy do Ciebie, bo to, że Dorze Hills nie posłużył nie znaczy, że Twojemu psu nie pomoże.
Powodzenia w wyborze karmy.

Posted

wiem Atenko, że każdy pies jest inny, ale ten miesiąc jest kluczowym( pod koniec września okaże się, czy organizm zareagował na tabletki), a mnie troszeczkę przeszedł dół i stwierdziłam, że będę walczyć jak lwica o swoje lwiątko, aż do końca i nie poddam się.
Póki co zostaniemy na RC, skoro nigdy nie zawiódł, to może pomoże :)

Posted

[SIZE=7][COLOR=red]JOSS-100 LAT[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise][B]Aby wszystkie fajne dni w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się do Ciebie Świat cały.
By nigdy nie było porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny co rozwiewa smutki. [/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise][B]No i najwazniejsze, by dziewczynki sprawiły Ci najwiekszy prezent i wychodziły z wszystkich choróbek ( a w to wierzymy)!!![/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]Życzy Atenka z Dorką[/COLOR]