kasiaak Posted March 6, 2005 Posted March 6, 2005 proszę Was o pomoc ponieważ znajomi chcą kupić buldożka. Zakochali się w jednej małej dziewczynce ale ma ona coś na nosku i się niepokoją. Nosek jest jakby spierzchnięty w kolorze szarawym i taki chropowaty. Moje pytanie jest, czy to jest normalne? I czemu nosek tak wygląda? Sama nie umiem im pomóc ponieważ nie znam się na buldożkach (mam doga niemieckiego) i liczę na Waszą szybką pomoc. pozdrawiam Kasia Quote
bulldog Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 witam czy nosek buldozka wyglada mniej wiecej tak??? [url]http://www.album.astral.pl/album/fotos/1217/21/1394/2.jpeg[/url] Quote
AKSZEINGA Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 :D Ja też właśnie byłam wybierać ślicznego maluszka :D Quote
Draczyn Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Witam wszystkich buldomaniaków z Anutką na czele. Przeleciałam całe forum, ale nie mogłam natrafić na właściwy dzi ał o buldożkach. Nagłe olśnienie. Zauważyłam, że 9ta grupa ma kilka stron i znalazłam was. Witajcie wszyscy z Anutką na czele Myślę , że Dyskusja ożywiona zacznie się dopiero po weekendzie. Pozdrawiam wszystkich miłośników buldożków Zapraszam wszystkich miłośników buldożka na stronę [URL="http://www.bldog"]www.bldog[/URL] francuski.com, założoną przez hodowlę Minimolos. Na stronie jest wiele ciekawych informacji, o wystawach, reproduktorach, ładne fotografie buldożków, adresy hodowli itp. Warto tam zaglądnąć. I nie zapomnijcie wpisać się tam do księgi gości, autorowi napewno będie miło. Pozdrawiam Zapraszam wszystkich na [URL="http://www.buldogfrancuski.com"]www.buldogfrancuski.com[/URL] , Jest to piękna strona o buldożkach francuskich, założona przez hodowcę minimolos. Nie zapomnijcie wpisać się do księgi gości, autorowi napewno będzie b.miło Na wstępie chciałabym serdecznie pogratulować Leosowi za zdobycie na Litwie ml.zw.kl. no i Matiemu za zdobyty zagranicą CACIB. To tylko z ostatniej chwili. Pozdrawiam właścicieli i hodowców Quote
maga18 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 widze ze temat sie rozwija ;) nie ma to jak monolog :lol: bylam na tej stronce do linka dalas! wpadlo mi w oko kilka psiakow :D a najbardziej w importach ten szczeniaczek :iloveyou: Quote
Draczyn Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Maga nie dokuczaj mi. Ja bardzo bym chciała,żeby coś się ruszyło, ale wszyscy dostaliśmy nieżle po uszach na innym buldożkowym forum. Zostałam sama i rozmawiam sama z sobą - bomba. Ja teraz muszę lecieć. Wrócę póżno wieczorem. Może chciałabyś mi pomódz jakoś to rozwinąć. Będę zobowiązana Quote
maga18 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 nie dokuczam... :roll: ja zartuje :lol: :wink: [quote name='Draczyn']Może chciałabyś mi pomódz jakoś to rozwinąć. Będę zobowiązana[/quote] ale ja sie na buldozkach nie znam... :oops: Quote
Draczyn Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Ale jesteś starszarangą i na pewno potrafisz coś zdziałać. Twoją stronkę zobaczę po powrocie, bo ja już jestem spóżniona. A dla zabicia czasu zobacz moją [URL="http://www.draczyn.com"]www.draczyn.com[/URL] Buldożki często mają takie chropowate noski Taki nosek trzeba od czasu do czasu smarować bezzapachowym kremem, lub oliwką. Mokre noski nazywamy ślimaczkami. One ni wymagają smarowania Quote
AngelOfDeath Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 za duze zdjecia robicie , jak wind to zobaczy znow sie wscieknie , musicie zmniejszyc zdjecia !! jesli chceszie moge wam zmniejszyc !! Quote
resuruss Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Angel jakis ty dobry...jestem w szoku...BRAWO!!!Tak trzymac!!! Quote
Draczyn Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Angel jest ok. od początku mi pomaga i uczy z dużą cierpliwością. Czemu go nie lubisz. Jest trochę złośliwy, ale to cecha ludzi wielkich. Jago b. polubiłam Anutko, mogłabyś już wrócić z wakacji, bo bez Ciebie w buldożkowym Swiecie jest b. smutno Powiedzcie mi starsi dogomaniacy, czy nie dałoby się tych wszystkich tematów o buldożkach połączyć w jeden. Byłoby to chyba bardziej przejżyste Czemu noi mili ni zadajecie pytań. Ja tu jestem po to, aby wam odpowiedzieć. Pozdrawiam wszystkich miłośników bf Buldożki ruszcie się pogadajcie trochę :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A to jest stronka załozżona przez naszą kochaną anutkę Quote
matrix..... Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 W ostatnim numerze czasopisma Mój Pies ukazał się artykuł o buldożkach: "Muskularny Inteligent", czy buldożki ze zdjęc w tym artykule pochodzą z polskich hodowli? Trochę brakuje mi podpisów pod tymi zdjęciami. Quote
matrix..... Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 na pierwszym zdjęciu chyba Tobiasz, dalej nie mam pojęcia ale bardzo spodobała mi się / myslę, że to suczka / biała z czarnymi plamkami na głowie stoi obok siedzącego buldożka beżowego. Quote
AngelOfDeath Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 ojej widze , ze zaczynacie dzialac , to milo !! a jaki jest adres tego slynnego forum o buldozkach?? Quote
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Pani, która pisze artykuły nie może teraz podpisywać zdjęć - odgórne zarządzenie. T abeżowa to Hilda Draczyn córka Kubusia i Anieli ,córki Tobiasza wLaścicielem jej jest Minimolos - autor SBF. Te dwie czarne pręguski to kika draczyn i only you z Nadarzyna, ta Laciatka to draczna draka z draczyna(nasza), a ten przystony facet na plakacie to KUbuś Draczyn(też nasz) Quote
matrix..... Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 dziękujemy za nazwanie psów ktore w artykule są anonimowe dla przeciętnego odbiorcy! W takim razie Draczna Draka najbardziej mi się spodobała ale ja to laik jestem, na buldożkach się nie znam choć mi się podobają. Quote
resuruss Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Wlasnie mnie olsnilo,ze mam Tobiasa nagranego na video z jakiejs (chyba ) katowickiej wystawy...To bylo chyba niedlugo po tym jak zawital u Was....pamietam,ze bylam nim zachwycona :iloveyou: !!! Quote
JustynaJK Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Draczyn']Pani, która pisze artykuły nie może teraz podpisywać zdjęć - odgórne zarządzenie. T abeżowa to Hilda Draczyn córka Kubusia i Anieli ,córki Tobiasza wLaścicielem jej jest Minimolos - autor SBF. Te dwie czarne pręguski to kika draczyn i only you z Nadarzyna, ta Laciatka to draczna draka z draczyna(nasza), a ten przystony facet na plakacie to KUbuś Draczyn(też nasz)[/quote] dlaczego nie może podpisywać?napewno pismo byłoby bardziej przystępne Quote
matrix..... Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 może to byłaby jakaś forma reklamy? nie wiem... Quote
JustynaJK Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 w sumie jak pies jest na zdjęciu to powinien nie być anonimowy Quote
Draczyn Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Może ,gdyby parę osób napisało do redakcji, to by się coś zmieniło. Odgórne zarządzenie - i nic na to nie można poradzić Quote
Minimolos Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 str.37 HILDA Draczyn str.38 KIKA Draczyn & ONLY YOU z Nadarzyna str.38-39 ANIELA Moskity str.40-41 KUBUŚ Draczyn str.42 DRACZNA DRAKA Draczyn & HILDA Draczyn [img]http://www.minimolos.com/mojpies_hilda01.jpg[/img] Hilda Draczyn [img]http://www.minimolos.com/mojpies_hilda02.jpg[/img] Draczna Draka Draczyn & Hilda Draczyn [img]http://www.minimolos.com/mojpies_okladka.jpg[/img] Quote
matrix..... Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 o, dziękujemy za zdjęcia. Hildę w takim razie pomyliłem z Tobiaszem, a Draczna Draka jest słodka :) Quote
Recommended Posts