Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No z Dorką dziwnie...u mojej mamy wszystko ok a u mnie dziś puściła cztery pawie.
Zdaje się, że pojedziemy do Wrocławia na gastroskopie, tylko narazie nie mam ani namiarów ani pojęcia kto tam to robi.Za każdą informację bedę wdzięczna.

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Atenko szkoda ze wczesniej mi nie napisalas bo dzis w nocy jade nad Morze nie bedzie mnie 1.5 tyg. Zaraz poszukam namiaru do mojego weta i dam numer on Ci powinien udzielic informacji gdzie to mozesz zrobic.

Posted

cześć jestem nowa na forum. W Dąbrowie Górniczej również wykonują gastroskopie i nie jestem pewna, ale na Brynowie ( Katowice) chyba też, a zdecydowanie bliżej.

Posted

Ola - one wszystkie poszły już spać ... muszą się "wyrobić" z zaśnięciem zanim buldożki zaczną chrapać .... ja mam cztery chrapiące ... to mi i tak wszystko jedno ...

Posted

Ja mam białego łaciatego chłopaka, marengo chłopaka i dwie dziewczynki z dogomanii - czarną i czekoladową ... tylko nie karz mi wklejać zdjęć ... bo nie umiem :)

Posted

Witaj Olapaco!

Cos mi dogomania dzisiaj szwankuje ;)
Jutro bede na pewno co jakis czas zagladac zebys nie czula sie samotnie. Jak wejdziesz napisz cos o swoim psiurku :)

Maupa - a Ty jutro mnie tez tu zlap i nauczymy Cie wstawiac fotki, co Ty na to? :)

Posted

[quote name='olapaco']chcę kupić za kilka lat buldożka suczkę, ale nie wiem z jakiej hodowli[/quote]

A nie chciałabyś adoptować Bulwki? nawet teraz czekają pięknoty na domek:roll:

Posted

Viris nie wiem, czy to dobry pomysł, żebym pisała coś o maleństwie, bo ja tego psa kocham nad życie ( czyt. mam na Jego punkcie totalnego świra) i mogę o Nim opowiadać godzinami :)