Atenka Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 No z Dorką dziwnie...u mojej mamy wszystko ok a u mnie dziś puściła cztery pawie. Zdaje się, że pojedziemy do Wrocławia na gastroskopie, tylko narazie nie mam ani namiarów ani pojęcia kto tam to robi.Za każdą informację bedę wdzięczna. Quote
Fredzia:) Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Hej Atenko szkoda ze wczesniej mi nie napisalas bo dzis w nocy jade nad Morze nie bedzie mnie 1.5 tyg. Zaraz poszukam namiaru do mojego weta i dam numer on Ci powinien udzielic informacji gdzie to mozesz zrobic. Quote
Fredzia:) Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 tel. 0717813131 Gabinet wet D.Rzepka oni powinni Ci udzielic informacji gdzie takie badanie mozesz zrobic. Quote
Fredzia:) Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Porozmawiaj jeszcze z Momik na gg ona chce sobie kupic buldozka i jest z Wrocławia. Quote
olapaco Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 cześć jestem nowa na forum. W Dąbrowie Górniczej również wykonują gastroskopie i nie jestem pewna, ale na Brynowie ( Katowice) chyba też, a zdecydowanie bliżej. Quote
olapaco Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Klinika Molicki i Molicki w Dąbrowie Górniczej wykonuje to badanie koszt ok. 150 zł. ( dzwoniłam i się dowiadywałam) Quote
Agama Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 OLA:lol: pownie zaraz dziewczyny sie odezwa:lol: Quote
olapaco Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 mam nadzieję, że mnie nie wygonicie, tylko dlatego, że nie mam buldożka :) Quote
olapaco Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 idę sobie zrobić kolację, bo chyba jednak nikt nie chce tu ze mną rozmawiać :( Quote
Maupa4 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ola - one wszystkie poszły już spać ... muszą się "wyrobić" z zaśnięciem zanim buldożki zaczną chrapać .... ja mam cztery chrapiące ... to mi i tak wszystko jedno ... Quote
Maupa4 Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ja mam białego łaciatego chłopaka, marengo chłopaka i dwie dziewczynki z dogomanii - czarną i czekoladową ... tylko nie karz mi wklejać zdjęć ... bo nie umiem :) Quote
Agama Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 ja mam chrapiace szarpeje-zadna rasa ich nie przebije-juz sie przyzwyczailismy:cool3: Quote
olapaco Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 nigdy nie spałam z shar-peiami, ale mój pies jest naprawdę głośny Quote
olapaco Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 chcę kupić za kilka lat buldożka suczkę, ale nie wiem z jakiej hodowli Quote
Viris Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Witaj Olapaco! Cos mi dogomania dzisiaj szwankuje ;) Jutro bede na pewno co jakis czas zagladac zebys nie czula sie samotnie. Jak wejdziesz napisz cos o swoim psiurku :) Maupa - a Ty jutro mnie tez tu zlap i nauczymy Cie wstawiac fotki, co Ty na to? :) Quote
oktawia6 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 [quote name='olapaco']chcę kupić za kilka lat buldożka suczkę, ale nie wiem z jakiej hodowli[/quote] A nie chciałabyś adoptować Bulwki? nawet teraz czekają pięknoty na domek:roll: Quote
Viris Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Oktawio ktore czekaja na domek? Bo chyba obecnie na razie wszystkie znalazly? Quote
olapaco Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Viris nie wiem, czy to dobry pomysł, żebym pisała coś o maleństwie, bo ja tego psa kocham nad życie ( czyt. mam na Jego punkcie totalnego świra) i mogę o Nim opowiadać godzinami :) Quote
Recommended Posts