Viris Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Hehe dziekuje Elzbietarusos. Konkurs jeszcze sie nie skonczyl. Ja dalam jedno zdjecie Klaryski tylko. Walczymy dalej. Szkoda ze ta stronka mi nie chodzi praktycznie. Quote
Viris Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Muszki na pierwszym :P I znowu mi nie dziala. Quote
Atenka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Nie było mnie na Forum przez pewien dłuższy czas i zdaje się, że mam dużo do nadrobienia.Jak narazie to widzę, iż jakiś konkurs trwa.Draczyn chyba też dawno nie zaglądała. U nas w kratkę.Przeżyliśmy niedawno atak kaszlu sercowego.Dorka ma często zaczerwienione gardełko i w nocy (czasami) jakby lekkie odruchy wymiotne, spotkaliście się z tym???(wydaje mi się, lecz nie jestem pewna,iż to związane z zapaleniami gardła).Myśle o kupnie nawilżacza powietrza, czy ktoś z Was stosował? Całuski dla wszystkich, pozdrawim serdecznie.:lol: Quote
elżbietarusos Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ja mam często problemy z gardłem ( choroba zawodowa , albo nadużywanie telefonu-towarzyskie bardziej niz służbowe ) Mój laryngolog twierdzi, że bakterie bytujące w gardle atakują stawy i serce , więc pewnie i pies przy infekcji gardziołka może mieć problemy sercowe. Do czasu zakupu nawilżacza możesz ratować się rozkładając na kaloryferach mokre ręczniki. Quote
Atenka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [B]Elżbietarusos [/B]Dorka ma chore serduszko od urodzenia i kaszel sercowy czasem się pojawia (akurat wcześniej 2 miesiące, temu więc trochę zapomnieliśmy o jej serduszku).Być może akurat zapalenie gardła spowodowało, że serce ponownie się odezwało. Quote
Viris Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Atenka - Ja nie uzywam nawilzacza. Bardzo czesto za to musze robic pranie. Susze je po prostu w pokoju wiec wilgotnosc jest bardzo dobra. Nawilzacze na prad w postaci dziwnych przypominajacych UFO postaciach w mnie sa kiepskie. Duzo miejsca, duzo dzwiekow itp. Natomiast sa bardzo ladne ceramiczne pojemniki na wode. Napelnia sie i wiesza przy grzejniku. Bez dzwieku a jeszcze ozdobne mozna trafic jak dobrze poszukac :) Ale co jak co najlepsze mokre reczniki. Quote
Atenka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Tak, tak ręczniki są dobre, tylko jak nie ma nas po 7-8 godzin w domu to są suche jak pieprz gdy wracamy.Ceramiczne-dobry pomysł. Quote
Viris Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 No jak dobrze sie poszuka to som sliczniutkie takie ozdobne :) Bo sa tez takie z plastiku ale one nie ladne i sie szybko sie psuja. Polecam na pewno lepiej wyjdzie sie na tym niz te bzyczalki na prad (mamy taka - lezy i sie kurzy). Quote
misiaczek Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Cześć dziewczyny Ja mam ceramiczne pojemniki.Ale tak naprawdę nie wiem czy one odpowiednio nawilżają powietrze.Ja mam ciągle w gardle i w nosie sucho.Generalnie bardzo mało piję.Jakieś 2-3 kawy dziennie i to wszystko,nawet latem.A tej zimy to się zmieniło,piję nawet nie lubiane soki.I to wszystko przez kaloryfery. Quote
Atenka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Jak już jesteśmy przy piciu, czy Wasze bulweczki piją teraz więcej?:drinka: Misiaczku pij, pij bo się odwodnisz :lol: Quote
misiaczek Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Atenka...ja w największe upały mało piję :lol:.Pot po pupie ścieka a mi się pić nie chce.Żeby było śmieszniej nie jadam tez owoców:shock:. A co do psów,moje teraz też piją więcej :chlup:. Quote
Basia&Safi Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Atenka :) Safi pije duzo tychyba przez ta sól ... Quote
Atenka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Atenka :) Safi pije duzo tychyba przez ta sól ...[/quote] Basiu, ale Dorka więcej pije nie przez sól, tylko w mieszkaniu się grzeje i jest sucho (gardełko ma przesuszone). A tak apropos bulweczki mogłyby się spotkać :lol: Quote
Viris Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 No Klara pije bardzo duzo. Ale i wczesniej przed okresem grzewczym pila ponad miche wody dziennie. Quote
misiaczek Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 uuuuuu.... Internetowa wystawa Psów Rasowych (po 3 podejściach) została przerwana.Widać nie wszyscy umieli się bawić :shake: :angryy:. Quote
Basia&Safi Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 zobaczcie to !!!! [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83532033[/url] a tu tresc ogłoszenia :witam mam do sprzedania piękne czarne buldogi francuskie z bialymi krawatami 5 suczek i dwa pieski. do odebrania będa za miesiąc ale juz teraz wystawiam swoje ogłoszenie. ojciec to rodowodowy champion [COLOR="red"]natomiast matka ma rodowód ale został zgóbiony więc można traktować ją jak nie rodowodową. [/COLOR]szczenięta są piękne ich cena to 500zł. do odbioru sa na terenie warszawy jeżeli natomiast będą państwo zainteresowani jeżeli pogoda będzie lepsza pieski moge zawieść do państwa w obrębie 100km. zdjęcie wstawie jak najszybciej niestety za co przepraszam nie mam do nich teraz dostępu poniewaz zepsuł mi się aparat. pytania proszę kierować bezpośrednio do mnie na adres [email][email protected][/email] lub pod numerem tel 511638903 Quote
Hebulka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='misiaczek']uuuuuu.... Internetowa wystawa Psów Rasowych (po 3 podejściach) została przerwana.Widać nie wszyscy umieli się bawić :shake: :angryy:.[/quote] Niektórzy podeszli do tego jakby nagrodą było conajmniej z milion dolców :cool3: A ileż pomysłowosci i wysiłku musiało kosztowac głosowanie z tylu skrzynek naraz..ho..ho...ho...:diabloti: Quote
PW Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 ciekawe jak można [B]"zgóbić"[/B] rodowód :evil_lol: słownik też chyba zgubili :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Atenka']Basiu, ale Dorka więcej pije nie przez sól, tylko w mieszkaniu się grzeje i jest sucho (gardełko ma przesuszone). A tak apropos bulweczki mogłyby się spotkać :lol:[/QUOTE] Faktycznie moze to i przez ogrzewanie :) a co do spotkania to jak najbardziej jestem za :):) Quote
misiaczek Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='Hebulka']Niektórzy podeszli do tego jakby nagrodą było conajmniej z milion dolców :cool3: [/quote] Hebulka,a może była taka nagroda :crazyeye:. a my nic o niej nie wiedziałyśmy :evil_lol:. Nooo milion dolców... to już nie w kij prykał :evil_lol:. Quote
Joss Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Misiaczek, a ja znam 'nie w kij dmuchał':D Quote
Hebulka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='misiaczek']Hebulka,a może była taka nagroda :crazyeye:. a my nic o niej nie wiedziałyśmy :evil_lol:. Nooo milion dolców... to już nie w kij prykał :evil_lol:.[/quote] Wiesz [B]Misiaczek[/B], że to całkiem prawdopodobne ???? :-o :-o No bo czy ktoś tyle by się męczył za reklamę w necie..chyba nie..:razz: :shake: :lol: A "w kij naprykał" mi się bardzo podoba :shiny: :shiny: :shiny: :shiny: :shiny: Quote
Recommended Posts