Basia&Safi Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 jee a Safi tam nie ma :-( :-( mam nadzieje ze to przeoczenie ;) ale stronka i tak arcydzielo:) Quote
Hebulka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Cieszę się baaaaaardzo,że podoba Wam się stronka :multi: :multi: :multi: Quote
Gaga05 Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Gratulacje z powodu nowej stronki Hebuni i Emi. Bogata jest w dobre emocje, piekna graficznie i bardzo ciepla. Procz pelnych milosci slicznych piesich oczek znalazlam na niej wiele przykladow na to, jak umilowanie przez jej autorow rasy, wzbogacone wiedza i talentami moze nas dobrem i radoscia obdarzyc. Ciesze sie za Was i zycze Wam najpiekniej duzo duzo zdrowia i szczescia. Rowniez od Tusia, oczywiscie. Quote
Hebulka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Gaga05']Gratulacje z powodu nowej stronki Hebuni i Emi. Bogata jest w dobre emocje, piekna graficznie i bardzo ciepla. Procz pelnych milosci slicznych piesich oczek znalazlam na niej wiele przykladow na to, jak umilowanie przez jej autorow rasy, wzbogacone wiedza i talentami moze nas dobrem i radoscia obdarzyc. Ciesze sie za Was i zycze Wam najpiekniej duzo duzo zdrowia i szczescia. Rowniez od Tusia, oczywiscie.[/quote] [B][COLOR=magenta]Dziękuje bardzo Grażynko :iloveyou: :buzi: [/COLOR][/B] Quote
Viris Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 No cus dzisiaj tu cichutko. A ja sie odwazylam pokazac na focie nawet...:oops: Quote
Hebulka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 [quote name='Viris']No cus dzisiaj tu cichutko. A ja sie odwazylam pokazac na focie nawet...:oops:[/quote] I bardzo dobrze,już Ci mówiłam ze piekne to zdjęcie i pewnie nie tylka ja tak sądzę. :multi: Quote
Viris Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Hebulka - Dziekujemy za zaliczenie Klaryska i mnie w poczet Waszych przyjaciol. Pozdrawiamy serdecznie. Jak macie chwile wejdzie na [URL="http://www.zoolandia.pl"]www.zoolandia.pl[/URL] jest tam konkurs "idol" mozna dac zdjecie swojego pupila. A podczas glosowania trafic mozna na zdjecie np Klary :> Safi tez tam widzialam :> Quote
Basia&Safi Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 noo juz jest strasznie sie cieszymy i dziekujemy :):):) Quote
Hebulka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Nie ma za co:) Nie mogę znalezc zdjecia Klary w tym idolu :shake: Quote
misiaczek Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Tez dostałam na maila powiadomienie,że jest taki konkurs :eviltong:. Quote
Viris Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Hebulka']Nie ma za co:) Nie mogę znalezc zdjecia Klary w tym idolu :shake:[/quote] Klarcia sie pojawia podejrzanie rzadko. Safi widzialam juz w idolu z 5 razy :> A Klare raz. Ale trzeba cierpliwie glosowac. [quote name='misiaczek']Tez dostałam na maila powiadomienie,że jest taki konkurs :eviltong:.[/quote] Jak sie nie trzeba strasznie meczyc tylko wyslac fote to ja czesto biore udzial w takich zabawach. I mam w sumie sporo szczescia :> Duzo rzeczy juz udalo mi sie do tej pory wygrac. Czas na nagrody dla Klary. Quote
Hebulka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Hebe i Emi zgłoszone na interentową wystawę :multi: :multi: [URL="http://www.kynologia.pl/index.php?modul=w_wystawy"]http://www.kynologia.pl/index.php?modul=w_wystawy[/URL] Quote
Viris Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Widze troche znajomych bulwek. Hebulka macie duze szanse jesli bazuje sie tylko na fotach przy ocenianiu na tej wystawie. Bo fotki robicie swietne wiec sietnie przedstawiacie swoje psy :> Quote
Hebulka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [quote name='Viris']Widze troche znajomych bulwek. Hebulka macie duze szanse jesli bazuje sie tylko na fotach przy ocenianiu na tej wystawie. Bo fotki robicie swietne wiec sietnie przedstawiacie swoje psy :>[/quote] Dzięki [B]Viris :calus: [/B] Jeżeli chodzi o świetne fotki to Ty byś tam miała co pokazac !!:thumbs: Quote
Viris Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Heheh a przyjmuja zgloszenie Ksiezyca albo cus? :evil_lol: O widze JADO Justyny tez i pelno psiakow Stellanovy. Powodzenia. Jeszcze sie nie przekopalam przez wszystki :> I nie ma zadnego Japan China. Misiaczek zglaszaj Misie i Soto. Quote
Moloska Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 [B][U][COLOR=magenta]KOCHANI,WYSYLAJCIE MI FOTY I OPSIY NA MOJ MAIL [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/COLOR][/U][/B] [B][U][COLOR=#ff00ff]STRONA WIDOCZNA W PODPISIE!!!![/COLOR][/U][/B] [B][U][COLOR=#ff00ff]CZEKAM[/COLOR][/U][/B] Quote
Viris Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 O i widze ze Hebe i Emi nie tylko na wirtualnej wystawie ale i w Idolu :> Quote
Hebulka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 :multi: :multi: :multi: Wzieły przykład z Klarci;) Quote
Viris Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Cieszymy sie bardzo. Tylko Emisie raz widzialam a Hebulke moj chlopak u siebie. Na Safi kilka razy udalo sie trafic. Czy trafilas Hebulka na Klare? Quote
Hebulka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Nie trafiłam :shake: Na Hebe i Emi też nie,a teraz wogóle mi się ich strona nie wyświetla. Quote
Viris Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Mi wczoraj caly dzien nie dzialala. Emi i Hebe ladnie sobie radza. Chociaz Emi chyba ciute spadla teraz. Quote
Hebulka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Trafiłam w idolu na KLARĘ i SAFI :multi: Głosy oddane :lol: Quote
Viris Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 No to ja ze zegnam. Do poniedzialku !!:sweetCyb::sweetCyb: Milego i cieplego weekendu. Quote
Recommended Posts