Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulacje z powodu nowej stronki Hebuni i Emi. Bogata jest w dobre emocje, piekna graficznie i bardzo ciepla. Procz pelnych milosci slicznych piesich oczek znalazlam na niej wiele przykladow na to, jak umilowanie przez jej autorow rasy, wzbogacone wiedza i talentami moze nas dobrem i radoscia obdarzyc. Ciesze sie za Was i zycze Wam najpiekniej duzo duzo zdrowia i szczescia. Rowniez od Tusia, oczywiscie.

Posted

[quote name='Gaga05']Gratulacje z powodu nowej stronki Hebuni i Emi. Bogata jest w dobre emocje, piekna graficznie i bardzo ciepla. Procz pelnych milosci slicznych piesich oczek znalazlam na niej wiele przykladow na to, jak umilowanie przez jej autorow rasy, wzbogacone wiedza i talentami moze nas dobrem i radoscia obdarzyc. Ciesze sie za Was i zycze Wam najpiekniej duzo duzo zdrowia i szczescia. Rowniez od Tusia, oczywiscie.[/quote]

[B][COLOR=magenta]Dziękuje bardzo Grażynko :iloveyou: :buzi: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Viris']No cus dzisiaj tu cichutko. A ja sie odwazylam pokazac na focie nawet...:oops:[/quote]

I bardzo dobrze,już Ci mówiłam ze piekne to zdjęcie i pewnie nie tylka ja tak sądzę. :multi:

Posted

Hebulka - Dziekujemy za zaliczenie Klaryska i mnie w poczet Waszych przyjaciol. Pozdrawiamy serdecznie.

Jak macie chwile wejdzie na [URL="http://www.zoolandia.pl"]www.zoolandia.pl[/URL]
jest tam konkurs "idol" mozna dac zdjecie swojego pupila. A podczas glosowania trafic mozna na zdjecie np Klary :>

Safi tez tam widzialam :>

Posted

[quote name='Hebulka']Nie ma za co:)

Nie mogę znalezc zdjecia Klary w tym idolu :shake:[/quote]

Klarcia sie pojawia podejrzanie rzadko. Safi widzialam juz w idolu z 5 razy :> A Klare raz. Ale trzeba cierpliwie glosowac.

[quote name='misiaczek']Tez dostałam na maila powiadomienie,że jest taki konkurs :eviltong:.[/quote]

Jak sie nie trzeba strasznie meczyc tylko wyslac fote to ja czesto biore udzial w takich zabawach. I mam w sumie sporo szczescia :> Duzo rzeczy juz udalo mi sie do tej pory wygrac. Czas na nagrody dla Klary.

Posted

Hebe i Emi zgłoszone na interentową wystawę :multi: :multi:

[URL="http://www.kynologia.pl/index.php?modul=w_wystawy"]http://www.kynologia.pl/index.php?modul=w_wystawy[/URL]

Posted

Widze troche znajomych bulwek.
Hebulka macie duze szanse jesli bazuje sie tylko na fotach przy ocenianiu na tej wystawie. Bo fotki robicie swietne wiec sietnie przedstawiacie swoje psy :>

Posted

[quote name='Viris']Widze troche znajomych bulwek.
Hebulka macie duze szanse jesli bazuje sie tylko na fotach przy ocenianiu na tej wystawie. Bo fotki robicie swietne wiec sietnie przedstawiacie swoje psy :>[/quote]

Dzięki [B]Viris :calus: [/B]
Jeżeli chodzi o świetne fotki to Ty byś tam miała co pokazac !!:thumbs:

Posted

Heheh a przyjmuja zgloszenie Ksiezyca albo cus? :evil_lol:

O widze JADO Justyny tez i pelno psiakow Stellanovy. Powodzenia.

Jeszcze sie nie przekopalam przez wszystki :>

I nie ma zadnego Japan China. Misiaczek zglaszaj Misie i Soto.