anutka Posted January 21, 2006 Author Posted January 21, 2006 [quote name='Wind']Forum, to Forum. Kazdy podlega pod te same Zasady.[/quote] Niestety to Twoich postach zaczynam zastanawiać się czy tak jest. [quote name='Wind']Obiektywizm, to widzenie jednego w wielu plaszczyznach. A nie tylko z okienka na wlasny ogrodek. [/quote] Pewnie się zdziwisz, ale wiem co to jest obiektywizm. [quote name='Wind']I jeszcze jedno. Dla ciekawosci powedrowalam tez na inne buldozkowe Fora ... Zgroza! Recze, ze na Dogo nigdy nie bedzie takiego magla jak w innych zakatkach internetu :angryy:[/quote] Niestety przy takim moderowaniu to na forum jedynie może nie być tak rzeczowych dyskusji. Nie znam innego forum, na którym byłaby taka atmosfera na BF. Może podasz mi te tajemnicze adresy gdzie jest taki magiel?? [quote name='Wind']Jesli w Hodowli jest tak zle, to nie klapie sie o tym na Forum, tylko: - informuje ZK - kieruje pisam do TOZ-u - zawiadamia prokurature o przestepstwie. [/quote] Sprawa hodowli Albus jest najlepszym przykłądem jak działają te organizacje! Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Wind o jakiej pomocy dla ER mówisz? Przecież tam jak zapewnia nas sama ER jest OK. Uznałaby chęć pomocy jako ingeręcję w sprawy dobrej hodowli. Niech Draczyn wraca ,a hodowla ER niech rośnie w siłę i potęgę. Skoro jest taka super hiper to po co ta wojna? Quote
Aiwlys666 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='anutka']Niestety to Twoich postach zaczynam zastanawiać się czy tak jest. [/quote] Prosze Pani. Bana ostrzegawczego dostaly dwie osoby. Dwie osoby, ktore wprowadzaly zamieszanie na tym forum wzajemnymi pomowieniami i sprzeczkami. Ostrzezenie nalezalo sie w obu wypadkach i jest jak najbardziej sprawiedliwe. Co do Pani Draczyn...Dla Jej dobra lepiej bedzie jak przystopuje z wysuwaniem pewnych oskarzycielskich wnioskow, nie do konca zgodnych z faktami. Taka nauczka nigdy nie wychodzi na zle. A czasem moze komus wrecz nieswiadomie pomoc... Pozdrawiam. Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Dużo złośliwości w powyższej wypowiedzi. Widzę . iż jadowitych forumowiczów nie brakuje. Draczyn na pewno nie mija się z prawdą w swoich wypowiedziach. Jeśli ktoś myślał innaczej niż ww mógł przedstawić swój pkt widzenia. Draczyn pilnuje swojej hodowli a win mówi, żeby na inną hodowlę nasyłać wyższe instancje. To dopiero wyjście. Czy drugi hodowca zamiast prowadzić w spokoju swoją hodowlę ma być ORMOWCEM czy coś w ty rodzaju lub donosicielem? Draczyn usunęła się w cień nie chciała awantur tylo po usilnych próbach forumowiczów aby wróciła pojawiła się ponownie. Robiąć nam dobrze zrobiła sobie gorzej. Mama Wioli Quote
Re-a Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 A zaraz potem, jak Draczyn przestała tu pisac.. bo jakos wszyscy o tym zapomnieli:roll: , p.ER wkroczyła z jednym postem na inne forum , gdzie naprawde panuje miła atmosfera.. i oznajmiła wszystkim wszem i wobec siejąc zamęt , o tym jaka to Draczyn jest niedobra i jak jest pani ta przez nią przesladowana ponoc.. nie ma zakazu wchodzenia na to forum , tylko pytanie po co to uczyniła p.ER ???? :PROXY5: Namieszała i zniknęła , bo taki był cel? ..stąd chyba nasze zdziwienie o oskarzaniu Draczyn o bluzganie na innych forach na tę własnie panią.. bo o to ponoc się tu rozchodzi...no i w związku z tym , sprawiedliwie zbanowano Draczyn.. najlepiej to chyba sobie w takim razie :sg168: ....i:siara: bo szkoda słow. Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Szkoda, że tak się stało. Było tu naprawdę fajnie. Myślę, że jeszcze może kiedyś dobre czasy wrócą. Spotkamy się w lepszych okolicznościach w starym składzie. Widać za dobrze nie może być. Mama Wioli Myślę, iż Mod nie ma BF i myśli troszeczkę innaczej niż większość z proszących o przywrócenie Draczyn. Mama Wioli Quote
kinia_w Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Wiola.od.Gacka']Myślę, iż Mod nie ma BF i myśli troszeczkę innaczej niż większość z proszących o przywrócenie Draczyn. Mama Wioli[/quote] Mamo Wioli, a możesz mi powiedzieć, co do tego wszystkiego ma fakt, czy Wind ma buldożka, yorka czy amstafa? Jest moderatorem i do jej obowiązków należy pilnowanie, żeby na podległych jej forach panował jako taki porządek. Jeżeli w tym celu czasem trzeba zabanować (na tydzień! co to jest tydzień??), to chyba wielkie nieszczęście się nie stało? Prawda? Na forum buldożkowym jestem od niedawna, ale pierwsze, co mi się rzuciło w oczy, to właśnie kłótnie między Draczyn, a Elżbietą Rusos. Ciekawe dlaczego? Pewnie dlatego, że były w każdym niemal wątku. A to, że obie Panie w inny sposób dogryzały sobie nawzajem nie zmienia faktu, że podjazdy jednej na drugą są widoczne. Kubełek zimnej wody potrafi czasem kogoś otrzeźwić, miejmy nadzieję, że maleńka jej szklanka w postaci krótkotrwałego bana choć trochę pomoże :) Quote
Aiwlys666 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [IMG]http://www.gifs.ch/Maenner/images/applaus1.gif[/IMG] Quote
Re-a Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 :PROXY5: Gratuluje pięknych klaskow ( tylko takie sztuczki są bardzo podejrzane , w aspekcie roznych dziwnych rzeczy jakie sie dzieją u niektorych z kompami) to tak nawiasem..:razz: Quote
Aiwlys666 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Re: Up Proszę wybaczyć, ale chyba nie do końca rozumiem. Oklaski są wyrazem zgody i uznania dla posta Pani Kini W. Pozdrawiam. Quote
Hebulka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Wind']Chyba cos Ci sie pomylilo![/qoute] Poważnie ?? A ja mysle ze jednak nie :lol: [quote name='Wind']Dobrymi checiami to pieklo jest wybrukowane, a poki co rozliczaja nas za czyny, a nie za "jakze dobre checi" wygadane i rozpisane na internetowych Forach. Zapytam wiec inaczej ;) Coz dobra, cudowna, wrazliwa na krzywde zwierzat ZROBILA, a nie napisala, Draczyn w sprawie dobra zwierzat Elzbiety? Jakies przyklady? Hmmm :cool1: A moze ta dobroc, jest tylko internetowa :cool3:[/quote] A może nie masz bladego pojęcia o tym co piszesz ?? Nie tylko dla mnie jest oczywiste ze w całym tym zamieszaniu wystepujesz jak to powiedziałas jako "swita er"- masz do tego prawo,ale jako mod masz jeszcze obowiazek do jakiegos minimum obiektywizmu a z tym widze kiepsko u Ciebie :shake: Draczyn niewiele sie przez ostatnie dni odzywała na dogo,pisała jedynie o swoich problemach z kompem i tym co się Jej przytrafiło,została po raz setny zjechana za to przez er,i nagle zostaje zbanowana :crazyeye: Przeciez to bez sensu !! Czemu nie reagowałas jak er wypisywała cuda na temat chorej suczki Draczyn,o życie której walczyli i walcza do dzis z pełnym oddaniem,ze chciała tylko na jej brzuchu zarobic itd?? To nie są pomówienia ?? Wszystko było ok,tak?? Brakuje Ci przykładow,jak Draczyn angazuje sie w pomoc chociazby psom z tej likwdowanej rozmnazalni ?? Wiesz co robi ?? Czy moze nie wiesz nic a tylko "klepiesz" o tym na forum ?? Bardzo rozbawiło mnie pojawienie się nowych forumowiczów :diabloti: Tak doskonale orientujacych się w sytuacji i oczywiscie twardo potepiajacych Draczyn :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Normalnie pomysł extra:) Chyba ktos ma tu nas za niedorozwinietych umysłowo,a nie to nie tak się mówi w regulaminowym i kulturalnym języku forum akceptowanym przez naszych modów :mowi sie "zwyrodnienie mozgu",a wiec spadam do innych zwyrodnialców,bo jakos łatwiej mi sie z nimi porozumiec :multi: Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Raczej i ja idę sobie. Jakieś dziwne oklaski. Nie znałam tego forum i również żyłam w przekananiu, iż BF to cudowna rasa. Nie miałam pojęcia, iż psy mogą tak poróżnić ludzi. Faktycznie nie ma chyba co tu bywać. Niech sobie inni biją brawa. Nikt nikogo tu nie trzyma jak mówi Wind. Poszukam sobie innego towarzystwa. Kinia miałam o was trochę inne zdanie, ale w niektórych sytuacjach wychodzi kto jest kto. Mama Wioli Quote
Aiwlys666 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Ależ po co zaraz się unosić? Pani powinna troszke ochlonąć i dopiero później wziąć sie za forum ;) Ciepłe kakao naprawde pomaga. Polecam. Jeśli o mnie chodzi, może zwykle sie nie wypowiadam, ale naprawdę śmieszy mnie mentalność niektórych forumowiczów, bo sadząc po wieku, powinni to byc w miare rozważni ludzie. A niestety większość płacze jak małe dzieci. Pani lamentuje, że mod jest po stronie Pani Rusos, a chyba musiała Pani zauważyć, że zbanowane są obydwie forumowiczki... Nie widzę tu żadnej niesprawiedliwości, tym bardziej, że zaznaczone było iż jest to tylko ostrzeżenie na czas jednego tygodnia. Afery, które wszczynacie świadczą tylko o Państwa stronniczym podejściu do sprawy... Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Tu panowały zwyczaje, iż zwracamy się do siebie trochę innaczej niż Pan i Pani ale nastała widoczne inna moda. Nie znam Pani ale chyba nie nadajemy na jednej fali. Kako jak jest takie dobre to proszę sobie wypić. Mama Wioli Quote
Hebulka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Marcin003']Ha ha ha ale się uśmiałem.Nasza kochana,dobra,służąca pomocą Draczyn dostała bana,już na drugim forum ha ha ha. Ale oczywiście to był tylko zbieg okolicznosci hahaha,bo ona jest kochana,dobra...ha ha ha. Ps.ER przepraszam,bo ten post pójdzie pewnie na Twoje konto. Draczyn,ile osób postraszyło Cię sądem,za to,że jesteś kochana,dobra...,że zaryzykowałaś gierkę o włamaniu do Twojego kompa??? Fabrykowanie postów już było,ale nie przeszło. Modzie nie banuj Pani Draczki,bo się wysmienicie bawię od kilku miesięcy ha ha ha.:diabloti:[/quote] Musisz się naprawdę super bawić,aby pojawic sie na forum w celu napisania jednego posta :diabloti: Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Kakao, zimna woda ot i panaceum na całe zło. Tydzień nie wyrok. Mama Wioli Quote
kinia_w Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Wiola.od.Gacka']Kinia miałam o was trochę inne zdanie, ale w niektórych sytuacjach wychodzi kto jest kto. Mama Wioli[/quote] O nas, czyli o kim? Ja się wypowiadam tylko i wyłącznie w swoim imieniu, a rozdwojenia jaźni u mnie nie stwierdzono :) I nie bardzo wiem, co miało wyjść? Mam uprawiać wazelinkę i płakać, jak bardzo jest mi żal, że przez tydzień na forum buldożkowym nie będzie kłótni? Mam udawać, że to, że ktoś sobie nie popisze 50 postów dziennie jest dla mnie takim wielkim nieszczęściem, że aż muszę odejść z forum, żeby dojść do siebie? Ludzie, to jest tylko jedno forum w internecie, a nie sprawa życia i śmierci. Ban na tydzień nie jest chyba aż taką karą? Chyba, że ktoś życie prowadzi tylko w internecie i nie potrafi się od niego zdystansować. Za tydzień wróci i Draczyn i Elżbieta Rusos i znowu zacznę się uwagi a to o tym, że ktoś ma zmiany w mózgu, a to, że ktoś ma hodowlę, ale o psy nie dba, a już najbardziej to tęsknię za uwagami w stylu: "ja się nie chcę wtrącać i rządzić, ale jakby było tak a tak, to byłoby super, bo jak nie, to znowu będzie nieporządek blablabla" i "nie jesteś tutaj wystarczająco długo, żeby się zorientować, więc pozwól, że Ci wytłumaczę, a najlepiej zobacz sobie topik taki to a taki, gdzie użytkownik taki to a taki mija się z prawdą" a zakładanie topiku, gdzie można sobie wyjaśnić wszelkie nieporozumienia, a który służy do wytykania błędów innym użytkowników po prostu powalił mnie na łopatki. Ja nie twierdzę, że Draczyn nie jest dobrym hodowcą. Tak samo jak nie twierdzę, że dobrym hodowcą nie jest Elźbieta Rusos, ale nie widziałam ani jednej hodowli, ani drugiej, więc nie mam jak się na ten temat wypowiedzieć. Poza tym, nie mnie oceniać fachowość ludzi, którzy się tym zajmują od lat, bo nie znam się i tyle, ale to, jak jedna osoba drugą traktuje ocenić mi chyba wolno, w końcu też jestem człowiekiem, tak? Więc jeśli rzucamy gromy na Elżbietę Rusos w momencie, kiedy sugeruje Draczyn chorobę mózgu, to tak samo rzućmy nimi w Draczyn kiedy w wersji rozcieńczonej (czasami), ale stałej, przemyca treści obraźliwe dla p. Elżbiety. Czasem trochę dystansu nie zaszkodzi :cool1: [SIZE=-1][/SIZE] Quote
Lulka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Aiwlys666']Ależ po co zaraz się unosić? Pani powinna troszke ochlonąć i dopiero później wziąć sie za forum ;) Ciepłe kakao naprawde pomaga. Polecam. Jeśli o mnie chodzi, może zwykle sie nie wypowiadam, ale naprawdę śmieszy mnie mentalność niektórych forumowiczów, bo sadząc po wieku, powinni to byc w miare rozważni ludzie. A niestety większość płacze jak małe dzieci. Pani lamentuje, że mod jest po stronie Pani Rusos, a chyba musiała Pani zauważyć, że zbanowane są obydwie forumowiczki... Nie widzę tu żadnej niesprawiedliwości, tym bardziej, że zaznaczone było iż jest to tylko ostrzeżenie na czas jednego tygodnia. Afery, które wszczynacie świadczą tylko o Państwa stronniczym podejściu do sprawy...[/quote] obstawiam, ze to mąż ER, a ten Marcinek to pewnie synuś :lol: :shiny: szkoda, ze nie widać na tym forum ipeków, nie byłoby problemu Quote
Aiwlys666 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 HYh właśnie to jest Państwa mentalność, w sumie to polska cecha... Jakaś dziwną przyjemność znajdujecie w rzucaniu oskarżeń, fałszywych wrednych domysłów i oszczerstw. Może byście sie Państwo opamietali. Nie jestem meżem niczyim, musiałabym chyba zmienić płeć. Nie znam żadnej z Pań, z powodu których jest afera. Znam za to kilka osób, posiadaczy BF, które zaglądają na to forum i poleciły mi je, żeby pokazać jak bardzo żenujący potrafią być ludzie dorośli. I o ile nie wierzyłam na początku..( no bo kto by przypuszczał, że takie afery bedą z jakichś dziwnych urojeń na forum dla ludzi, którzy kochają zwierzęta...) tak teraz widać jak na dłoni, że niestety dla Waszych pupilków, właściciele sie próbują do nich upodobnić i szczekają jak najgłośniej, byleby tylko kogoś udało sie pogryźć. Wstyd Proszę Państwa. Wiem, że zaraz zaczną się oszczerstwa z jednej czy drugiej strony. Mnie to za przeproszeniem wisi i powiewa, bo każdy z domysłów będzie fałszywy. Jednak troche przykro, że tak traktujecie innych. Jakbyście mieli chociażby cień dowodu, no to rozumiem. Ale takie rzucanie klamstw i obelg na niewinną osobę, tylko dlatego, że nieświadomie stała sie stroną konfliktu jest po prostu chamskie. I było by tak samo, gdyby sytuacja była odwrotna i chórek anielski broniłby Pani Rusos. Quote
Lulka Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 [quote name='Aiwlys666']HYh właśnie to jest Państwa mentalność, w sumie to polska cecha... Jakaś dziwną przyjemność znajdujecie w rzucaniu oskarżeń, fałszywych wrednych domysłów i oszczerstw. Może byście sie Państwo opamietali. Nie jestem meżem niczyim, musiałabym chyba zmienić płeć. Nie znam żadnej z Pań, z powodu których jest afera. Znam za to kilka osób, posiadaczy BF, które zaglądają na to forum i poleciły mi je, żeby pokazać jak bardzo żenujący potrafią być ludzie dorośli. I o ile nie wierzyłam na początku..( no bo kto by przypuszczał, że takie afery bedą z jakichś dziwnych urojeń na forum dla ludzi, którzy kochają zwierzęta...) tak teraz widać jak na dłoni, że niestety dla Waszych pupilków, właściciele sie próbują do nich upodobnić i szczekają jak najgłośniej, byleby tylko kogoś udało sie pogryźć. Wstyd Proszę Państwa. Wiem, że zaraz zaczną się oszczerstwa z jednej czy drugiej strony. Mnie to za przeproszeniem wisi i powiewa, bo każdy z domysłów będzie fałszywy. Jednak troche przykro, że tak traktujecie innych. Jakbyście mieli chociażby cień dowodu, no to rozumiem. Ale takie rzucanie klamstw i obelg na niewinną osobę, tylko dlatego, że nieświadomie stała sie stroną konfliktu jest po prostu chamskie. I było by tak samo, gdyby sytuacja była odwrotna i chórek anielski broniłby Pani Rusos.[/quote] CZYTAJ więcej .............pisz mniej ........ myśl podobnie jak z czytaniem:lol: i skończ już z tymi państwo, bo się niedobrze robi - cioteczko:lol: [quote name='Aiwlys666']HYh właśnie to jest Państwa mentalność, w sumie to polska cecha... Jakaś dziwną przyjemność znajdujecie w rzucaniu oskarżeń, fałszywych wrednych domysłów i oszczerstw. Może byście sie Państwo opamietali. [/quote] no strasznie wrdene te moje domysły i jakie oskarżycielskie, no i jeszcze te oszczerstwa, oh:crazyeye: ciekawa tylko jestem, skąd się nagle wzięli zwolennicy ER - jakimś dziwnym trafem tak od razu po jej zbanowaniu:lol: Halo, halo!!!! no i jak tam drodzy moderatorzy, jak podoba wam sie teraz atmosfera na forum????? naprawdę - odwaliliście kawał dobrej roboty!!!:eviltong: :lol: :scream_3: :megagrin: :D :lol!: :turn-l: :cool2: :jumpie: :laugh2_2: :happy1: Quote
Evelina Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Witam Zwracam się do wszystkich piszących w sprawie czasowego uniemożliwienia dostępu do Dogomanii [B]elżbiecierusos[/B] i [B]Draczyn[/B]. Jest to jednocześnie odpowiedź na wszystkie bardzo uprzejme PW jakie otrzymałam w tej sprawie. Dziękuję za nie i zapewniam (gdyż niektórzy mieli pewne obawy), że takt i grzeczność w nich zawarta, w żadnym wypadku nie stanowi podstawy do przyznania autorom bana.;) Miałam wielokrotnie okazję czytać merytoryczne wypowiedzi zarówno [B]elżbietyrusos[/B] jak i [B]Draczyn[/B] na temat hodowli psów. Wprawdzie nie jestem ani hodowcą, ani nie posiadam buldożka lecz w moim odczuciu obie są znakomitymi znawcami rasy bf. Ich doświadczenie i rady są bardzo cenne dla wszystkich miłośników buldożków i podobnie jak większość z Was uważam, że ich definitywny brak na forum byłby dużą stratą. Obie panie, jak wszyscy zdążyli zauważyć, wiodą ze sobą mniej lub bardziej otwartą wojnę. Niedopuszczalne jest aby na forum wyciągane były prywatne sprawy drugiej osoby, by była wymieniana z imienia i nazwiska, by posty zawierały teksty obraźliwe i poniżające czyjąś godność. Przykłady takich zachowań można spotkać w tekstach obydwu pań. Nie będę ich tu przytaczać ani wstawiać odsyłaczy, gdyż są one niezwykle żenujące i nieprzyjemne do czytania. Przyznanie bana jest powszechnie uważane za karę. W sumie tak jest, ale można na sprawę spojrzeć również inaczej. Jako na czas dany na spokojne przemyślenia, refleksji nad sobą, dokonanie swoistego rachunku sumienia, i wreszcie podjęcie pewnych postanowień. Nie ulega wątpliwości, że obie panie potrafią być miłe, uprzejme i życzliwe. Wobec siebie nie muszą być takie. Wystarczy, że ich zachowanie będzie poprawne. W piątek po 16.00 będą mogły powrócić na forum. Mam nadzieję, że kolejne bany nie będą potrzebne. Pozdrawiam Quote
JustynaJK Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 na szczęście czas szybko leci, a w życiu przytrafiają się naprawdę gorsze tragedie! już za parę dni ban przestanie być aktualny:multi: Quote
ats Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Jestem przerażona obecna sytuacją na forum. Ban dany er i Draczyn miały poprawic atmosferę, a jest ona coraz bardziej zagęszczona i przykra. Nie mam czasu ciągle siedzieć na forum, wpadam z doskoku, aby pogadać ze znajomymi i jak najwięcej się nauczyć. Nie należę do niczyjej świty i jestem obiektywna. Żałuję, że Draczyn dała się wciągnąć er w jej nieczyste gierki. Gdy er pojawiła się na tym forum, to wiele obiecywałam sobie po jej postach. Kupiłam nawet jej książkę. Ale z dnia na dzień było mi coraz bardziej przykro, bo zaczęły się kłótnie. Wyciągnięcie sprawy LIZY, zwracanie się do Draczyn z nazwiska, zjadliwe, sarkastyczne uwagi.... Draczyn od razu powinna była to olać, odpuścić, "ustąpić głupszemu", ale uznała, że musi walczyć o swoje poglądy i ich bronic otwarcie - tak, tak, są jeszcze tacy ludzie, nie tylko w westernach. Szanuję Draczyn. Znam ja osobiście i wiem, że jest cichą, subtelną, małomówna osobą, nastawioną na słuchanie innych. Nigdy nie przerywa, zawsze wysłucha, a następnie celnie skomentuje, doradzi. Troszczy się o znajomych, pomaga wielu ludziom i zwierzętom. Wiem to NA PEWNO, mam dowody, znam kilka spraw. Er tez chciałam poznać, pojechac do niej, uczyc się od niej. Ale mi sie odechciało, po prostu przestałam wierzyć w jej dobre intencje. Nie ufam jej. Oczywiście - tygodniowy ban, to drobiazg. Gorzej, gdy decyzja o nim zapada w niewłaściwym momencie i z niewłaściwych pobudek. Aiwlys666 - jeśli chcesz byc wiarygodna to po co Ci w nicku te szóstki. Wiesz co one oznaczają? Ludzie, którzy mają z własnej woli cos takiego w nicku, nie cieszą się moim poważaniem i nie mogę brac poważnie ich dobrej woli. Co mam myśleć o er, jeśli broni jej ktoś taki???? Quote
PW Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='ats']Aiwlys666 - jeśli chcesz byc wiarygodna to po co Ci w nicku te szóstki. Wiesz co one oznaczają? Ludzie, którzy mają z własnej woli cos takiego w nicku, nie cieszą się moim poważaniem i nie mogę brac poważnie ich dobrej woli. [B]Co mam myśleć o er, jeśli broni jej ktoś taki??[/B]??[/quote] Chyba nie rozumiem związku ???? Z tego co czytam to po wypowiedziach kazdy jest wrzucany do worka, ta od Draczyn, ta od ER, ten to napewno mąż a ten to synek !!! Czy tutaj naprawde nie mozna się wypowiedzieć we własnej osobie ??? Czy po kazdej wypowiedzi trzeba być zakwalifikowanym do jakiegoś worka ?? Przecież większość z nas jest już troche na forum i widziało nie jedno i chyba ma prawo na wypowiedz na ten temat??? Dlaczego odrazu trzeba ich dzielić na tych od D. czy na tych od ER. Ehhh Ciekawe do którego worka ja teraz pójde :roll: Quote
ats Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 PW, daj spokój, nie wszyscy muszą od razu wylądowac w jakims worku. Kazdy sam deklaruje swoje poglądy. Nikt nikogo nie zmusza do niczego. Ale interpretacja poszczegolnych postów jest prosta. Quote
Recommended Posts