Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tym chorowaniem to jaaks plaga:/ ja juz lepiej ale wciąz fajka u nosa wisi:))))
[b]Buba[/b], no Sylwester rewelacja. Ja na takim bylam rok temu. W terne na koniku, po zasniezonym lesie poklusowac...poezja!!! Co do mojego (naszego ) sylwestra to moge jechac do znajomych do Gniezna lub zostac w domu. Bezki i Neski nie mam z kim zostawić więc, jeśli pojedziemy to z nimi. Jeśli zostaniemy w domu to ktoś pewnie wpadnie, albo wyjdziemy do jakiejs knajpki. Nie mam ochoty wydawac zbyt duzo kasy na jedną noc. Lepiej uzbierac więcej i pojechac na dłuzej w góry z psiurami:) Dzieki Wam za zyczenia powrotu do zdrowia. Trzymajcie sie ciepło i nie dawajcie chorobom!!!! Pozdrówka

Posted

[quote name='Joss']Z tym chorowaniem to jaaks plaga:/ ja juz lepiej ale wciąz fajka u nosa wisi:))))
[b]Buba[/b], no Sylwester rewelacja. Ja na takim bylam rok temu. W terne na koniku, po zasniezonym lesie poklusowac...poezja!!! Co do mojego (naszego ) sylwestra to moge jechac do znajomych do Gniezna lub zostac w domu. Bezki i Neski nie mam z kim zostawić więc, jeśli pojedziemy to z nimi. Jeśli zostaniemy w domu to ktoś pewnie wpadnie, albo wyjdziemy do jakiejs knajpki. Nie mam ochoty wydawac zbyt duzo kasy na jedną noc. Lepiej uzbierac więcej i pojechac na dłuzej w góry z psiurami:) Dzieki Wam za zyczenia powrotu do zdrowia. Trzymajcie sie ciepło i nie dawajcie chorobom!!!! Pozdrówka[/quote]Zdrowiej Joss szybko, bo na Swięta i Sylwestra, musisz przecież by w dobrej formie, a nie z gilem pod nosem

Posted

[quote name='malgosia78']Witam!!! Dobrze jej Draczyn napisałaś, dobitnie, krótko i na temat. Może to pomoże???!!!! :wink:[/quote]Uparta jest jak kozioł :D :D , prawdziwy pracoholik. Chyba jednak, moja przemowa nic tu nie pomoże. :D :D To nieuleczala przypadłóść hahaha

Posted

No to jest fantastyczne uczucie. Jedno z tych najpiekniejszych i nie do opisania. Jak np pierwsze chwile z buldozkiem! O ! Do tego porownam jazde konna :>

Ale ja juz niestety raczej nie wsiade w siodlo.

Ok ja raczej juz dzisiaj nie wejde na dogo, mam prace do napisania, a jutro ciut swit jade do stolicy. Milego weekendu!

Posted

[quote name='basiulka22tychy']jejj nawet nie wspominajcie o konikach bo i ja sie pochoruje uwielbiam poprostu uwielbiam jezdzic konno !!!!!!!!!!! a koniki kocham :):):):) zazdroszcze Ci :( ;)[/quote]
może w pobliżu Cibie jest jakaś stajnia, gdzie organizują sylwestra??ja jadę do takiego ośrodka w Stoczku Łukowskim(ok.90 km od Warszawy)i tam też będe nocować.
Konie są moją drugą pasją, zaraz po buldożkach :wink:

[quote name='Joss']Z tym chorowaniem to jaaks plaga:/ ja juz lepiej ale wciąz fajka u nosa wisi:))))
[b]Buba[/b], no Sylwester rewelacja. Ja na takim bylam rok temu. W terne na koniku, po zasniezonym lesie poklusowac...poezja!!! Co do mojego (naszego ) sylwestra to moge jechac do znajomych do Gniezna lub zostac w domu. Bezki i Neski nie mam z kim zostawić więc, jeśli pojedziemy to z nimi. Jeśli zostaniemy w domu to ktoś pewnie wpadnie, albo wyjdziemy do jakiejs knajpki. Nie mam ochoty wydawac zbyt duzo kasy na jedną noc. Lepiej uzbierac więcej i pojechac na dłuzej w góry z psiurami:) Dzieki Wam za zyczenia powrotu do zdrowia. Trzymajcie sie ciepło i nie dawajcie chorobom!!!! Pozdrówka[/quote]

no to super musiało być :D

[img]http://img353.imageshack.us/img353/4259/koni0os.gif[/img]

Posted

Rejestruj Loguj Nowości Szukaj Kategorie

Jeśli chcesz dodać BEZPŁATNE ogłoszenie zarejestruj się, a jeśli masz konto zaloguj się.
ogłoszenie - szczegóły
Kategoria PSY sprzedam
Rasa BULDOGI FRANCUSKIE DOROSŁE
Dodano 15/12/05
Dni do wygaśnięcia 28
Treść: BULDOGI FRANCUSKIE 2 DOROSŁE SUKI RODOWODOWE PO SZCZENIEKACHKOLOR MARENGO,SPRZEDAM LUB ZAMIENIĘ
np ;buldog angielski,beagiel, mops ,york. west, sznałcer miniatura sharpej ,labrador
Cena:
Telefon: 0603-509-527
e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Strona internetowa: ogloszenia.e-karmy.pl
Wyślij e-mail do ogłoszeniodawcy Wyślij do znajomego
Sklep Regulamin PŁATNE BANERY Nasz baner Firma
nazwa.pl

Design by TR&Y Polska 2004

PHU TR&Y Polska nie odpowiada za treść, aktualność ogłoszeń oraz podane dane kontaktowe.
Wszystkie eksponowane na witrynie materiały są własnością ogłoszeniodawców.
Zastrzegamy sobie prawo do usunięcia ogłoszenia jeśli jego treść będzie niezgodna z regulaminem.

To ogłoszenie przesłano mi na pv, co Wy na to. Wart byłoby zorientować się co to za hodowla. Ja niestetynie jestem biegła w tych internetowych ogłoszniach. Prośba do kogoś biegłago o roszyfrowanie tej wiadomości

Posted

[quote name='_beatka_']Draczyn chca zamienic dwie dorosłe suki na suki innych ras: angliki, mopsy albo beagle. widac buldożki nie są juz chodliwe i na nich się nie zarabia az takiej kasy... :evil:[/quote]Ale tu chodzi o to aby rozszyfrować, co to za hodowla i czy to jest możliwe????????????????

Posted

znalazłam:bernardynka suczka 7 mieśęczna rodowodowe mocnej budowy super psychika.polecam miłosniką rasy ,przyszłym wystawcą. O ;DEMON PYRLANDIA CH PL. syn inter chempiona zwycięzcy świata M ;BONI Z DONDAJEWSKIEGO złota medalistka . oboje rodzice wolni od dysplezji "A"
e-mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
======
nr. tel.: 0603-509-527
woj. wielkopolskie
[B]ten sam email[/B]

na google pod hasłem broniarki są jeszcze ogłoszenia o beaglach, owczarkach niemieckich i bernardynkach. wszędzie email jest taki sam

Posted

[quote name='malgosia78']na google pod hasłem broniarki są jeszcze ogłoszenia o beaglach, owczarkach niemieckich i bernardynkach. wszędzie email jest taki sam[/quote]To albo jezcze jedna wielorasowa fabryka psów, albo jakiś handlarz. Jesli to hodowla zarejestrowana w ZK, to można by było troche liżej sie jej pzyjrze i napisać do oddziału do ktorego należą

Posted

OGŁOSZENIA - (ogłoszenie 13435) - 4łapy Świat Zwierząt
Adres E-mail:, [email][email protected][/email]. Treść OGŁOSZENIA: OWCZARKI NIEMIECKIE KRÓTKO i
DŁUGOWŁOSE z RODOWODEM FCI URODZONE 20.06.2005R ...
ogloszenia.4lapy.info/L-ogloszenia/wiecej-13435.html - 15k - Wynik uzupełniający - Kopia - Podobne strony

Jeśli są rodowodowe to muszą być zarejestrowani w ZK. Chyba tak łatwiej będzie ich zlokalizować.

Posted

[quote name='malgosia78']OGŁOSZENIA - (ogłoszenie 13435) - 4łapy Świat Zwierząt
Adres E-mail:, [email][email protected][/email]. Treść OGŁOSZENIA: OWCZARKI NIEMIECKIE KRÓTKO i
DŁUGOWŁOSE z RODOWODEM FCI URODZONE 20.06.2005R ...
ogloszenia.4lapy.info/L-ogloszenia/wiecej-13435.html - 15k - Wynik uzupełniający - Kopia - Podobne strony

Jeśli są rodowodowe to muszą być zarejestrowani w ZK. Chyba tak łatwiej będzie ich zlokalizować.[/quote]Cały czas jst tylko mail i komórka, a tak nie można ich zlokalizować, bo nazwy hoowli nadal nie ma

Posted

[quote name='malgosia78']sprytniutko...[/quote]No właśnie i w tym jest sęk

Wygadajmy się dowoli, bo od 1ej w nocy doggo będzie nieczynne

Jak Wam się podoba całkowicie nowe dogo. Ja nie mogę się przyzwyczaić

Posted

Witam ;)

A dogo znowu zmieniło szate graficzną. Powiem szczerze że sie przyzwyczaić nie moge. Jakoś pierwsze dogo było lepsze moim zdaniem, ale to kwestia przywyczajenia. Do tego pewnie też się przyzwyczaje ;)

Posted

Jestem tu nowa, to coś powiem o swoim buldogu :D
Jest on biały z czarnymi łatkami, na głowie ma równe "okulary". Uważam, że jest "niezwykły" pod względem umaszczenia, na grzbiecie ma łatke w krztałcie serca :)
Pozatym jest szalony, przyjacielski :)
Kocha wskakiwać na moją kanape / rozłorzoną/, jak już wejdzie to go z tamdą ani rusz XD

Posted

Witaj [B][COLOR=darkorange]Orange :-D :-D :-D :-D :-D [/COLOR][/B]
[COLOR=black]Super,że pojawił sie nowy buldożek na forum.Pokaż nam koniecznie swoją pociechę.[/COLOR]
[COLOR=black]Pozdrawiam i raz jeszcze witam.[/COLOR]