Elizusiek Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :-( smutno nam zpowodu Kleksika,czekamy na dobre wieści Quote
Korenia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Trzymam kciuki żaby przeszło.. moze poprostu jeszcze 'schodzi' to co było wyżej w pęcherzu i trzeba jeszcze raz przprowadzić płukanie itd. Quote
BlackSheWolf Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [B]Elizusiek:-( smutno nam zpowodu Kleksika,czekamy na dobre wieści[/B] mam nadzieje, że niedługo będą.... [B]korenia: Trzymam kciuki żaby przeszło.. moze poprostu jeszcze 'schodzi' to co było wyżej w pęcherzu i trzeba jeszcze raz przprowadzić płukanie itd.[/B] mam taką nadzieję.... jak dzwoniłam do weta mówiła, że trzeba jeszcze raz zrobić płukanie... eh...:-( Quote
BlackSheWolf Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Klaudia :-)']trzymamy kciuki za Kleksika[/quote] thx :) napewno sie przydadzą.... Quote
BlackSheWolf Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 tak smutno się tu ostatnio zrobiło... może powiem coś weselszego... :p no więc znajomy mojego taty kupił ONka długowłosego :loveu: powiedział, ze on w weekendy nie ma czasu, bo pracuje czy coś takiego i ja będe mogła bo mnie bardzo prosił żebym wyprowadzała tego psiaka :evil_lol: w weekendy czy kiedy będe chciała :loveu: Kleksiu będzie miał nowego kolege, a ja chociaż w połowie spełnie swoje marzenie o ONku :loveu: jak narazie wiem, ze ma 8 tygodni i po niedzieli idę go zobaczyć :loveu: :loveu: P.S. we wtorek i srodę pisze egzaminy dla 3 gim... br... boje sie.... Quote
Pati i Daisy Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witamy;) Dziękuje za odwiedzinki w mojej galeryjce:multi: Kleksik jest cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: trzymamy kciuki za psiurka! Quote
Kincia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Poradzisz sobie na egzaminach :):) I trzymam kciuki za Kleksika :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Pati i Daisy']Witamy;) Dziękuje za odwiedzinki w mojej galeryjce:multi: Kleksik jest cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: trzymamy kciuki za psiurka![/quote] heh dziekujemy bardzo, że ty do nas też wpadłaś :D a ja do was jeszcze nie raz wpadne :evil_lol: pozdrawiam :cool3: Quote
BlackSheWolf Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Poradzisz sobie na egzaminach :):) I trzymam kciuki za Kleksika :loveu:[/quote] Dam radę na egzaminach!! Dam radę na egzaminach!! ciągle to sobie powtarzam :evil_lol: ale coś w to nie wierzę :shake: pozdrawiam :loveu: buziak dla Jackiego:razz: Quote
Kincia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='butterfly15']Dam radę na egzaminach!! Dam radę na egzaminach!! ciągle to sobie powtarzam :evil_lol: ale coś w to nie wierzę :shake: pozdrawiam :loveu: buziak dla Jackiego:razz:[/quote] Poradzisz poradzisz ;) ;) Dam mu buziaka a ty wycalyj Kleksika:loveu: i napewno bedzie z nim dobrze wierze w to ;) Quote
BlackSheWolf Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Poradzisz poradzisz ;) ;) Dam mu buziaka a ty wycalyj Kleksika:loveu: i napewno bedzie z nim dobrze wierze w to ;)[/quote] mam nadzieje, że z Kleksiem będzie dobrze:) Życzę miłej nocy ;) Quote
Kincia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='butterfly15']mam nadzieje, że z Kleksiem będzie dobrze:) Życzę miłej nocy ;)[/quote] Bedzie bedzie ratlerki sa twarde :):) Quote
BlackSheWolf Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 [quote name='Paulina_mickey']wpadłam sie przywitac:buzi::Rose:[/quote] A witam witam :sweetCyb: Co tam u was słychać ?? 8-) Quote
Paulina_mickey Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='butterfly15']A witam witam :sweetCyb: Co tam u was słychać ?? 8-)[/quote] a w sumie leci po malutku... juz za nidługo matura...musze sie wziąśc za konkretną nauke... ale jeszcze wcześniej czeka mnie zakończenie roku szkolnego:-( ja nie chce odchodzić z mojej szkoły i nie chce sie rozstawac z moja klasą:placz: boshe jak o tym myśle to mi sie ryczec chce:placz: Quote
BlackSheWolf Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 eh... ja w tym roku dopiero test gimnazjalny a dokladniej juz we wtorek i srode... rozumeim cie bo ja tez nie chce mojej klasy zostawiac ;( Quote
Paulina_mickey Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='butterfly15']eh... ja w tym roku dopiero test gimnazjalny a dokladniej juz we wtorek i srode... rozumeim cie bo ja tez nie chce mojej klasy zostawiac ;([/quote] to smutne bo w moim przypadku chodziłam do jednej kalsy z ludzmi przez 4 lata...przywiązałam sie do nich wszystkich....:-( moja klasa była wyjątkowa, szalona nikt nie miał takich pomysłów jak my, każdy nas zanał bo byliśmy charakterystyczni... a teraz co?każdy pójdzie w swoją strone i już nie będzie tak jak było przez te 4 lata:placz: Quote
BlackSheWolf Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 a ja uczylam sie w tej klasie 3 lata... tez sporo :D nasza byla rownie szalona i wyjatkowa :) nie zapomne jej nigdy... Quote
Paulina_mickey Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='butterfly15']a ja uczylam sie w tej klasie 3 lata... tez sporo :D nasza byla rownie szalona i wyjatkowa :) nie zapomne jej nigdy...[/quote] ja mojej też...chciala bym utrzymać kontakt z wiekszośćią ludzi ale wiem że to niemożliwe:placz: ok spadam spac bo już mnie zmożyło...paaaaa:buzi: Quote
Korenia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 A jak Ci szło na egaminach próbnych ? Dasz rade :) Ja dałam! Quote
Kincia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 [quote name='Korenia']A jak Ci szło na egaminach próbnych ? Dasz rade :) Ja dałam![/quote] Pewnie ze da :multi: :multi: Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Dzień dobry!:lol: [quote name='butterfly15']heh dziekujemy bardzo, że ty do nas też wpadłaś :D a ja do was jeszcze nie raz wpadne :evil_lol: pozdrawiam :cool3:[/quote] :multi: Quote
BlackSheWolf Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Korenia']A jak Ci szło na egaminach próbnych ? Dasz rade :) Ja dałam![/quote] no mam nadzieję, że dam :-o tylko, że ja nic się nie uczyłam :evil_lol: Quote
Recommended Posts