Jump to content
Dogomania

Galeria Kleksa - [*] ;( ZAWSZE BEDE CIE KOCHAC !!! ;( [*]

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Elizusiek:-( smutno nam zpowodu Kleksika,czekamy na dobre wieści[/B]

mam nadzieje, że niedługo będą....

[B]korenia: Trzymam kciuki żaby przeszło.. moze poprostu jeszcze 'schodzi' to co było wyżej w pęcherzu i trzeba jeszcze raz przprowadzić płukanie itd.[/B]

mam taką nadzieję.... jak dzwoniłam do weta mówiła, że trzeba jeszcze raz zrobić płukanie... eh...:-(

Posted

tak smutno się tu ostatnio zrobiło... może powiem coś weselszego... :p no więc znajomy mojego taty kupił ONka długowłosego :loveu: powiedział, ze on w weekendy nie ma czasu, bo pracuje czy coś takiego i ja będe mogła bo mnie bardzo prosił żebym wyprowadzała tego psiaka :evil_lol: w weekendy czy kiedy będe chciała :loveu: Kleksiu będzie miał nowego kolege, a ja chociaż w połowie spełnie swoje marzenie o ONku :loveu: jak narazie wiem, ze ma 8 tygodni i po niedzieli idę go zobaczyć :loveu: :loveu:

P.S. we wtorek i srodę pisze egzaminy dla 3 gim... br... boje sie....

Posted

Witamy;)
Dziękuje za odwiedzinki w mojej galeryjce:multi: Kleksik jest cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: trzymamy kciuki za psiurka!

Posted

[quote name='Pati i Daisy']Witamy;)
Dziękuje za odwiedzinki w mojej galeryjce:multi: Kleksik jest cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: trzymamy kciuki za psiurka![/quote]
heh dziekujemy bardzo, że ty do nas też wpadłaś :D a ja do was jeszcze nie raz wpadne :evil_lol: pozdrawiam :cool3:

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']Poradzisz sobie na egzaminach :):)
I trzymam kciuki za Kleksika :loveu:[/quote]
Dam radę na egzaminach!! Dam radę na egzaminach!! ciągle to sobie powtarzam :evil_lol: ale coś w to nie wierzę :shake: pozdrawiam :loveu: buziak dla Jackiego:razz:

Posted

[quote name='butterfly15']Dam radę na egzaminach!! Dam radę na egzaminach!! ciągle to sobie powtarzam :evil_lol: ale coś w to nie wierzę :shake: pozdrawiam :loveu: buziak dla Jackiego:razz:[/quote]

Poradzisz poradzisz ;) ;) Dam mu buziaka a ty wycalyj Kleksika:loveu:
i napewno bedzie z nim dobrze wierze w to ;)

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']Poradzisz poradzisz ;) ;) Dam mu buziaka a ty wycalyj Kleksika:loveu:
i napewno bedzie z nim dobrze wierze w to ;)[/quote]
mam nadzieje, że z Kleksiem będzie dobrze:)
Życzę miłej nocy ;)

Posted

[quote name='butterfly15']A witam witam :sweetCyb: Co tam u was słychać ?? 8-)[/quote]
a w sumie leci po malutku...
juz za nidługo matura...musze sie wziąśc za konkretną nauke...
ale jeszcze wcześniej czeka mnie zakończenie roku szkolnego:-(
ja nie chce odchodzić z mojej szkoły i nie chce sie rozstawac z moja klasą:placz:
boshe jak o tym myśle to mi sie ryczec chce:placz:

Posted

[quote name='butterfly15']eh... ja w tym roku dopiero test gimnazjalny a dokladniej juz we wtorek i srode... rozumeim cie bo ja tez nie chce mojej klasy zostawiac ;([/quote]
to smutne bo w moim przypadku chodziłam do jednej kalsy z ludzmi przez 4 lata...przywiązałam sie do nich wszystkich....:-(
moja klasa była wyjątkowa, szalona nikt nie miał takich pomysłów jak my, każdy nas zanał bo byliśmy charakterystyczni...
a teraz co?każdy pójdzie w swoją strone i już nie będzie tak jak było przez te 4 lata:placz:

Posted

[quote name='butterfly15']a ja uczylam sie w tej klasie 3 lata... tez sporo :D nasza byla rownie szalona i wyjatkowa :) nie zapomne jej nigdy...[/quote]
ja mojej też...chciala bym utrzymać kontakt z wiekszośćią ludzi ale wiem że to niemożliwe:placz:
ok spadam spac bo już mnie zmożyło...paaaaa:buzi: