Jump to content
Dogomania

Galeria Kleksa - [*] ;( ZAWSZE BEDE CIE KOCHAC !!! ;( [*]

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a Witam witam :D a zdrówko super :D :D hhi :P juz mu sie na buziaczki zbiera :D i całą noc spał ze mną to oznacza, że jest zdrowy :D nawet z psiakiem się dziś bawił oraz jak zwykle jak był zdrowy nie dał mi poscielić łóżka :D hihi :D a co u was??? jak leci:D:D

Posted

[quote name='butterfly15']a Witam witam :D a zdrówko super :D :D hhi :P juz mu sie na buziaczki zbiera :D i całą noc spał ze mną to oznacza, że jest zdrowy :D nawet z psiakiem się dziś bawił oraz jak zwykle jak był zdrowy nie dał mi poscielić łóżka :D hihi :D a co u was??? jak leci:D:D[/quote]

Uff dobrze ze Kleksik sie juz dobrze czuje :multi: :multi: To czekamy na foty:cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Elizusiek']to sie bardzo cieszymy :lol:
u nas brzydka pogoda sie teraz zrobiła,wieje i pada deszcz :-([/quote]

U mnie jest zimno brr :-( :-( Ale naszczescie niepada rano padalo :angryy:

Posted

[quote name='Elizusiek']u nas też zimno :-( psiaki trzymają siuśki bo nie chce im sie na dwór wychodzić[/quote]

:-( :-( Moj poszedl na spacerek napewno przyjdzie i bedzie trzasl :-(

Posted

[quote name='butterfly15']fotki będą kiedys tam... nie mamy gdzie zrobić... a w domku to już takie nudne :P[/quote]

To na spacerku!!!!!:mad: :mad: W domciu tez mogą byc byle żeby byl Kleksiu:loveu: Jak kjutro ich nie zobacze to będzie lanie :angryy: :mad: :mad:
:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Pinczerek-Jacky']To na spacerku!!!!!:mad: :mad: W domciu tez mogą byc byle żeby byl Kleksiu:loveu: Jak kjutro ich nie zobacze to będzie lanie :angryy: :mad: :mad:
:evil_lol: :evil_lol:[/quote]
a no nie będzie dziś ich :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='butterfly15']już nie mam siły... moja mama się tak wścieka, że.... ;( dlaczego ?? dlaczego znowu?? minęło tylko pare dni... ;([/quote]

Jezu biedny Kleksik trzymam kciuki zeby mu sie polepszylo :placz: :placz: :placz:
Malenstwo :placz: :placz: :placz: