Korenia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='butterfly15']dopiero co tydzien temu skonczylismy lecznie... teraz znowu nie trzyma moczu... a jak chce sie zalatwic to ma problem... brzuch bo straaaaaaaaaaaasznie boli.... do tego oddaje nam wszystko co zje ;( u weta już byliśmy... a ja nocy nie przespałam bo on ciągle piszczał a musiał spać w kuchni... :( bo tylko tam nie ma dywanów... bo wszedzie siusiał[/quote] Biedulek :-( Quote
BlackSheWolf Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 bylam i wczoraj i dzis... jak zwykle zastrzyki... ;( to raczej kamica ;( ;( bo to mu sie powtarza co 1-2 miesiace ;( a my juz sily nie mamy... noce nie przespane...wszedzie jego siki itp... :( ale co sie dla niego nie robi...tylko ze on tez cierpi... jutro znowu do weta... eh... :( Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Spróbuj nauczyć go sikania na tzw. podkłady (nieprzemakalne!). Może to jest jakieś wyjście...? pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 nauczyl sie robic w przedpokoju... ale on jest nabrzmialy i jak sika to az prawie siada... tak go to wszystko boli... ;( leczenie nic nie daje ;( Quote
Asiaczek Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ale ja myślę o takich podkładach (nie pieluchomajtkach), które mają różne rozmiary i można je rozłożyc na podłodze w tym konkretym miejscu, na które pies sika. Przy odchowywaniu szczeniorków takie podkłady bardzo się sprawdzają. Pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 słyszalam o takim czyms... ale z Kleksem jest coraz gorzej ;( nie poszłam do szkoły bo do 3.30 rano trzeba było nad nim siedzieć... zaraz idę znowu do weta... leczenie nic nie daje...jest coraz gorzej... teraz zaczął wyć jak się załatwia ;( w nocy myślałam, że to już koniec... ;( ;( ;( ;( ale jakoś jakoś... mam nadzieje, że wreszcie da się coś z tym zrobić ;( Quote
Elizusiek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Witamy, oczywiście że pamiętamy o kuzynie Kleksiku i strasznie mocno trzymamay za niego kciuki,bądz silny Kleksiku!!! Mnóstwo gorących buziaczków dla niego Quote
BlackSheWolf Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='Elizusiek']Witamy, oczywiście że pamiętamy o kuzynie Kleksiku i strasznie mocno trzymamay za niego kciuki,bądz silny Kleksiku!!! Mnóstwo gorących buziaczków dla niego[/quote] eh... dziekujemy ;) zaraz idziemy do weta.... boje się co to może być :shake: Quote
Asiaczek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 O, masz. Biedulek. A co powiedział wet? Pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 jejku świętujemy :cool3: ale zaczne od nowa :) wiec jak wiecie Kleks miał problem z sikaniem... już od pół roku... ale u nas w lecznicy tylko to zaleczali... mówili, że on się tak przeziębia... wierzyłam... ale od tygodnia było coraz gorzej :shake: teraz w nocy on już wył DOSŁOWNIE wył jak się załatwiał... nie poszłam dziś do szkoły bo jak mogę go zostawić... poszłam rano do weta... ale zanim poszłam on sikał, piszczał i z bólu jak go chciałam wziąść na ręce nawet mnie ugryzł :shake: (po raz pierwszy w życiu) ale nie krzyczałam na niego.. rozumiem go... to było okropne... jego brzuch był wielki... myślałam, że to już koniec... poszłam do weta.. oni dali zastrzyki i do domu... później mama poszła z nimi pogadać... mówili a może to, a może to... chciali zrobić prześwietlenie czy ma kamienie?? przecież tam nic nie byłoby widać!! ;( mówili, żeby operacje zrobić... a wiem, że on już by się nie wybudził... i wogóle takie rzeczy mówili, że ja już płakałam w domu... nie widziałam dużej szansy... ale mówie nie!! jedziemy te kilkadziesiąt kilometrów do Łodzi! do najlepszej kliniki "Pod Koniem" :) zrobili mu USG, zastrzyki, płukanie pęcherza... i znowu USG... wyjęli 2 małe kamienie i piasek :shake: i pełno moczu, który schodził od jakiegoś czasu po trochu. I na koniec jeszcze jedno USG i wiecie co!! on jest zdrowy!! boczki mu opadły :) sika normalnie :) nic go nie boli :loveu: czuje się szczęśliwa :) płakałam ze szczęscia dziś pod kliniką :evil_lol: posłuchajcie... u nas mówili, że kiepsko to widzą! że jego życie jest na "włosku" a tam ?? tylko godzina i żyje!! tak mój Kleksiu żyje!! :evil_lol: już nigdy do nas nie pójde :shake: a jak ich spotkam na ulicy to :mad: ...eh... nie wiem czy wszystko zrozumiecie co tu napisałam ale poprostu czuje że żyje :multi: dziekuję wszystkim za trzymanie kciuków :multi: resztę na temat tego co po wizycie w klinice w Łodzi było, to przeczytacie tutaj i może odpowiedzcie mi [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60521[/URL] Quote
Elizusiek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 :placz: ze szczęścia :multi: jejku jak sie cieszymy :loveu: nawet nie myślałam o najgorszym ale wiem jak sie czułaś Ale jesteśmy strasznie szczęśliwi że kuzynek już zdrowy:bigcool: :sweetCyb: :laugh2_2: :jumpie: buziaczki dla kruszynki :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 hihi dziękujemy :D :D :D :D jutro bedziemy świętować bo też do szkoły nie idę :) Quote
Asiaczek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Oj, uściskaj delikatnie Kleksika od Asiaczków! Niech już więcej nie choruje...:lol: Pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Witam witam :D a mój Kleksiu jakby ktoś reką odjął :) odsypia całe chorowanie :) teraz śpi słodko, nie jak było z bólem i zmęczeniem ale poprostu śpi :) eh... jaka ulga :D Quote
Elizusiek Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 straszniutko sie cieszymy :multi: kochany Kleksik :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 hey hey :D co tam u Was?? my własnie wróciliśmy ze spacerku :D :D Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 No hej :lol: Wpadam na kuzyna Jackiego:cool3: :cool3: A gdzie fotki Kleksika:angryy: No wiesz :cool3: :cool3: Bede wpadac :evil_lol: :evil_lol: papa:eviltong: Quote
BlackSheWolf Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 oj sorka :D Kleksiu już wyzdrowiał więc i galeria ruszy :) Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='butterfly15']oj sorka :D Kleksiu już wyzdrowiał więc i galeria ruszy :)[/quote] No ja mysle :cool3: :cool3: :cool3: Z gg uciekalam i przyszlam tu :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']No ja mysle :cool3: :cool3: :cool3: Z gg uciekalam i przyszlam tu :loveu:[/quote] No właśnie widze :cool3: a ja myślałam, że na gg pogadamy :placz: ale i tak ja zmykam na tv zaraz :razz: Quote
Kincia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='butterfly15']No właśnie widze :cool3: a ja myślałam, że na gg pogadamy :placz: ale i tak ja zmykam na tv zaraz :razz:[/quote] Ja wlasnie sie porzegnac przyszlam i ide na tv i lulu (Zzz) :cool3: :cool3: [SIZE=5]DOBRANOC :loveu: [/SIZE] Quote
Recommended Posts