BlackSheWolf Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 no wlasnie jak tam sunia ?? :D opowiadaj!! a ja juto z Kleksem jade raczej do weta do kliniki do Lodzi Quote
Gonitwa Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Chooo na wątek;) Tam najwiecej wieści i zdjęcia;) Mało bo mało, ale są;) Quote
BlackSheWolf Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 taaa tylko najpierw trzeba znac link tego watku :D Quote
BlackSheWolf Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 a z Kleksiem bylam wczoraj u weta... w pon zabieg :( Quote
Kincia Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='BlackSheWolf']a z Kleksiem bylam wczoraj u weta... w pon zabieg :([/quote] Co co jaki zabieg ja nie w temacie :( Opowiadaj wszystko !! Quote
BlackSheWolf Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 robimy porządek w jego zębach... bo strasznie go bolą i dziąsła... nawet pić wody nie chce... :( Quote
Czarna_Owieczka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 ale wszystko się dobrze skończy ;) :) Quote
BlackSheWolf Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 a my zaraz jedziemy na dzialke ;) wracamy w niedziele... a w pon do weta :( pozdrawiamy :* Quote
agaciaaa Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Cześć :) ale Osko urósł!!! :-o śliczny jest :loveu: No i trzymam kciuki za Kleksika! Pozdrowienia ;) Quote
Helga&Ares Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 hey a Kleksikowi co? ma kamień nazębny??? Quote
Klaudia :-) Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 trzymamy kciuki za Kleksika i jego ząbki Quote
Asiaczek Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 [quote name='BlackSheWolf']robimy porządek w jego zębach... bo strasznie go bolą i dziąsła... nawet pić wody nie chce... :([/quote] Ja w sprawie kamienia na zębach byłam w czwartek u wet'a. Zapłaciłam 120 zł i Zelcia ma już piękny, telewizyjny uśmiech... BTW - należało się jej... Pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 hejka. A my dzis wrocilismy z dzialki ;) Kleks ma paradontoze. Napewno bedzie mial wyrwanych pare zebow.... :( tylko ja boje sie o narkoze... on ma juz 9,5 roku a w swoim zyciu mial ich z 9.... Quote
Asiaczek Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 A może znieczulenie miejscowe bdzie lepszym rozwiązaniem...? Pzdr. Quote
despera Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Dzień dobry:) Trzymamy kciuki za Kleksikowe ząbki! Quote
BlackSheWolf Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 juz wczoraj mial zabieg...eh... :( wiec juz nigdy do lecznicy u mnie w miescie nie pojde... najpierw nie takie rokowania co do kleksa nerek... stracilabym psa :( a teraz zeby.... w lecznicy w Lodzi okazalo sie, ze ma okropny stan dziasel.. ( a nie jk u nas mowili o zebach! i ze z dziaslami nic powaznego nie ma :()... tam gdzie dotkneli mocniej dziasel odrazu lała się krew :( wdała się tez martwica (nie wierze, ze u mnie w miejscowosci tego nie widzieli!! :()... jednak mozna to wyleczyc... wcoraj mial te dziasla wyczyszczone (bo kamienia na zebach nie mial).... i dostalismy 5 zastrzykow do domu... naszczescie da sie to wyleczyc... dostal wczoraj pelna narkoze wiec do po 2 w nocy czuwalam nad nim... a pozniej mama... a dzis jest juz ok ;) wlasnie jest po 1 zastrzyku... przez nastepne dni 4 kolejne zastrzyki. A ze mama miala dzis wolne to pojechalam do schroniska i mam fotki psiakow ;) pozniej wstawie... bo moj kleksiu nie chce fotek... nie ma humoru. Quote
Kasia_zg Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [CENTER][I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Witamy cieplusio :)[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Jak dobrze że z Kleksiem już lepeij:loveu: ...ciesz sie zdrowiem Kleksiu na długie lata...i dzielnie znieś te okropne zastrzyki które pomogoą wrócić Ci do zdrowka :)[/COLOR][/FONT][/I] [I][FONT=Georgia][COLOR=navy]Pozdrawiamy i tulaski przesyłamy:loveu: [/COLOR][/FONT][/I][/CENTER] Quote
Kincia Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Affff ci weterynarze niektozi tak jak lekarze :angryy::angryy: Dobrze ze Kleksiu wraca nam do zdrowia :loveu::loveu: Wymizaj tam go ode mnie :loveu: I pozdrow od kuzyna Jackiego :D:D Czekamy na fotki :) Quote
BlackSheWolf Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 oki :D moj kochany odzyskal humor :D dzis ciagle dostaje buziaki od niego :D bo jak mial chore dziasla to mi nie dawal... mam nadzieje, ze wszystko juz bedzie oki ;) a jutro caly dzien bede w schronisku ;) Quote
Klaudia :-) Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 trzymamy kciuki za Kleksika,fajnie,że wkońcu ktoś postawił właściwą diagnoze i widać poprawe Quote
BlackSheWolf Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 naszczescie widac poprawe ;) i mam nadzeje, ze juz tak zostanie. JEsze 2 zastrzyki w domu musi dostac i w pon. na kontrole Quote
Recommended Posts