Paulina_mickey Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Hej ja wracam do TBG w przyszłym tygodniu może się umówimy na jakąś sesję zdjęciową?Albo już po świętach?Będę miała sporo wolnego czasu, więc z chęcią Was poznam :D Quote
Basia1968 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 jęzorek sie zepsuł:evil_lol::evil_lol: i jedna scena rozwala :evil_lol::evil_lol: ze zdjęcia - zgadnijcie która?:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 http://i1196.photobucket.com/albums/aa418/HappyGarden/DSC03044.jpg ależ On ma cudne spojrzenie, takie bystre :D Quote
AgusiaW Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 zdjęcia super Moniczko,ja mam ciut gorsze:) Szariczek rzeczywiście jest bystry, kochany mądry itp itd ale jak narazie cisza jeśli chodzi o adopcję.Dzisiaj byliśmy u psiego lekarza i okazało się że ma zapalenie prostaty i gruczołow okołoodbytowych, cierpi na niestrawność, trochę gorączkuje i dostał antybiotyk, za 2 dni idziemy po następną dawkę:( potrzebna będzie kastracja w niedługim czasie no i najlepiej specjalna karma dla psiaków z problemami żołądkowymi Quote
Basia1968 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 o żesz kurde - tam jakieś pieniążki masz jeszcze? to trzeba Szarika wyleczyć i bierz rachunek za leczenie. Quote
AgusiaW Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 pieniędzy Basiu wystarczy i jeszcze zostanie chociaz niewiem ile będzie za nastepny zastrzyk,karme gdzies kupie ale jeszcze niewiem gdzie-może Ty wiesz?ja sie biore szybko za robienie fotek na bazarki bo sie troche opuściłam:roll: Quote
Paulina_mickey Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Ja też wczoraj zrobiłam zdjęcia rzeczy na bazarek to Monia w wolnej chwili wystawi - będziemy rozsyłać. Moj Miki też ma problemy z tymi gruczołami, paskudztwo :roll: Quote
minia913 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 mój psiak też miał i pomogło kilkukrotne wyczyszczenie gruczołu od roku mamy spokój z tym świństwem Quote
AgusiaW Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 ooo widzę że ta paskudna dolegliwość jest popularna, mam nadzieje ze sie jakoś z tego wykaraskamy,jutro pojdziemy do wetki na zastrzyk to się jeszcze co nieco poradzę Quote
minia913 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 mój pies miał to klika razy mojego TZ sunia też ale nigdy nikt nie leczył tego u psów zastrzykami ... chyba ,że te zastrzyki są tylko i wyłącznie na zapalenie prostaty Quote
AgusiaW Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 byliśmy u wetki i zastrzyk nie byl juz konieczny,pozostaje nam chude mięsko z owsianką:)i powinno byc dobrze jesli chodzi o niestrwanosc a zastrzyk z antybiotykiem chyba na tą prostatę był Quote
AgusiaW Posted April 30, 2011 Author Posted April 30, 2011 dziękujemy:)Czasem mam wrażenie że Szarik to człowiek w psiej skórze,mój mąz tez tak uważa,wczoraj jak u wetki powiedziałam o kastracji to jak usłyszał to slowo to tak na mnie spojrzał przerażony jakby rozumial co to takiego,heh Quote
Paulina_mickey Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='AgusiaW']dziękujemy:)Czasem mam wrażenie że Szarik to człowiek w psiej skórze,mój mąz tez tak uważa,wczoraj jak u wetki powiedziałam o kastracji to jak usłyszał to slowo to tak na mnie spojrzał przerażony jakby rozumial co to takiego,heh[/QUOTE] Wystraszył się o swoje klejnotki :D:diabloti: Quote
AgusiaW Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 najwidoczniej:)ale chyba to nieuniknione,moze troszke sie uspokoi jesli chodzi o jego stosunek do innych psów bo jak narazie uznaje tyko suczki Quote
minia913 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 tak szybko się nie uspokoi:evil_lol: mój piecho po kastracji jeszcze długo chciał zjadać inne psy szczerze mówiąc to zmiany zaczęłam zauważać po prawie roku od zabiegu:cool1: więc nie licz Aga na cud:evil_lol: Quote
AgusiaW Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 minia913 napisał(a):tak szybko się nie uspokoi:evil_lol: mój piecho po kastracji jeszcze długo chciał zjadać inne psy szczerze mówiąc to zmiany zaczęłam zauważać po prawie roku od zabiegu:cool1: więc nie licz Aga na cud:evil_lol: ok,nie bede liczyc na cud ale dobre i po roku te efekty,byle by były:) Quote
AgusiaW Posted June 21, 2011 Author Posted June 21, 2011 także dla zainteresowanych losem Szarika-jest juz po zabiegu kastracji i ma się dobrze,przez pierwsze dni lezal troszke przyplaszczony do podłogi ale wczoraj odzyskał humor i nawet apetutu większego dostał:) Quote
Paulina_mickey Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Dobrze, że chłopak już po zabiegu i ma się dobrze :) Quote
Monika_tbg Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 dziś się widziałam z Szariczkiem, i chyba zbytnio nie poczuł ich braku:evil_lol: a przynajmniej nie idzie poznać to po nim;d Quote
Recommended Posts