Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdjęcia super Moniczko,ja mam ciut gorsze:)
Szariczek rzeczywiście jest bystry, kochany mądry itp itd ale jak narazie cisza jeśli chodzi o adopcję.Dzisiaj byliśmy u psiego lekarza i okazało się że ma zapalenie prostaty i gruczołow okołoodbytowych, cierpi na niestrawność, trochę gorączkuje i dostał antybiotyk, za 2 dni idziemy po następną dawkę:(
potrzebna będzie kastracja w niedługim czasie no i najlepiej specjalna karma dla psiaków z problemami żołądkowymi

Posted

pieniędzy Basiu wystarczy i jeszcze zostanie chociaz niewiem ile będzie za nastepny zastrzyk,karme gdzies kupie ale jeszcze niewiem gdzie-może Ty wiesz?ja sie biore szybko za robienie fotek na bazarki bo sie troche opuściłam:roll:

Posted

ooo widzę że ta paskudna dolegliwość jest popularna, mam nadzieje ze sie jakoś z tego wykaraskamy,jutro pojdziemy do wetki na zastrzyk to się jeszcze co nieco poradzę

Posted

mój pies miał to klika razy mojego TZ sunia też ale nigdy nikt nie leczył tego u psów zastrzykami ... chyba ,że te zastrzyki są tylko i wyłącznie na zapalenie prostaty

Posted

byliśmy u wetki i zastrzyk nie byl juz konieczny,pozostaje nam chude mięsko z owsianką:)i powinno byc dobrze jesli chodzi o niestrwanosc a zastrzyk z antybiotykiem chyba na tą prostatę był

Posted

dziękujemy:)Czasem mam wrażenie że Szarik to człowiek w psiej skórze,mój mąz tez tak uważa,wczoraj jak u wetki powiedziałam o kastracji to jak usłyszał to slowo to tak na mnie spojrzał przerażony jakby rozumial co to takiego,heh

Posted

[quote name='AgusiaW']dziękujemy:)Czasem mam wrażenie że Szarik to człowiek w psiej skórze,mój mąz tez tak uważa,wczoraj jak u wetki powiedziałam o kastracji to jak usłyszał to slowo to tak na mnie spojrzał przerażony jakby rozumial co to takiego,heh[/QUOTE]
Wystraszył się o swoje klejnotki :D:diabloti:

Posted

tak szybko się nie uspokoi:evil_lol: mój piecho po kastracji jeszcze długo chciał zjadać inne psy szczerze mówiąc to zmiany zaczęłam zauważać po prawie roku od zabiegu:cool1: więc nie licz Aga na cud:evil_lol:

• 1 month later...
Posted

minia913 napisał(a):
tak szybko się nie uspokoi:evil_lol: mój piecho po kastracji jeszcze długo chciał zjadać inne psy szczerze mówiąc to zmiany zaczęłam zauważać po prawie roku od zabiegu:cool1: więc nie licz Aga na cud:evil_lol:

ok,nie bede liczyc na cud ale dobre i po roku te efekty,byle by były:)

• 2 weeks later...
Posted

także dla zainteresowanych losem Szarika-jest juz po zabiegu kastracji i ma się dobrze,przez pierwsze dni lezal troszke przyplaszczony do podłogi ale wczoraj odzyskał humor i nawet apetutu większego dostał:)