lucySxy Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Wszystkie szczeniaczki maja juz nowe domy! Zostaly wyadoptowane ze schroniska! Prosze o zamkniecie watku! Quote
lucySxy Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Tak. I jeszcze raz bardzo dziekuje! Quote
bianka0 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Cieszę się że udało Ci się uratować pieski. Mnie została jeszcze trzymiesięczna suczka. Quote
lucySxy Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 bianka0 napisał(a):Cieszę się że udało Ci się uratować pieski. Mnie została jeszcze trzymiesięczna suczka. One poszly do adopcji ze schroniska, to nie jest moja zasluga. Dam Twoje namiary dziewczynie , ktora szuka kundelka.Moze sie zgodzi na suczke...Ok? Quote
bianka0 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 lucySxy napisał(a):One poszly do adopcji ze schroniska, to nie jest moja zasluga. Dam Twoje namiary dziewczynie , ktora szuka kundelka.Moze sie zgodzi na suczke...Ok? Będę bardzo wdzięczna :lol: Myślę, że pieski mogłyby być po cichu zlikwidowane, gdybyś się nimi nie zainteresowała. A tak będą żyły. Quote
Recommended Posts