motyleqq Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='darii_iia'] hahahah, nie wiem czy to dobrze, czy nie. :lol: dobrze że ma swoje granice. :diabloti:[/QUOTE] dobrze, bo jest dużo od Ciebie starszy :lol: ma 24 lata :lol: Quote
Lucky. Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='motyleqq']dobrze, bo jest dużo od Ciebie starszy :lol: ma 24 lata :lol:[/QUOTE] ee tam, co to jest 9 lat :D nie no żartuję :) ja tylko czasem piwo sobie wypiję ze znajomymi, nie mogę dużo bo mam słabą głowę. Wódka jest bleee, ale fajki mmmm... black devile mogłabym mieć zawsze, ale nie uśmiecha mi się płacić 13,85 za paczkę :D Quote
darii_iia Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [quote name='Klaudia&Aza'][URL]http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/Luka i Draco/IMG_1200.jpg[/URL] Draco z tyłu jak ząbki pokazuje:D[/QUOTE] agresor. :lol: [quote name='motyleqq']dobrze, bo jest dużo od Ciebie starszy :lol: ma 24 lata :lol:[/QUOTE] takie tam 9 lat. :lol: ale jestem przyzwyczajona do starszego towarzystwa, bo ma siostra ma 23 i ogólnie kuzynostwo mam starsze. :lol: [quote name='Lucky.']ee tam, co to jest 9 lat :D nie no żartuję :) ja tylko czasem piwo sobie wypiję ze znajomymi, nie mogę dużo bo mam słabą głowę. Wódka jest bleee, ale fajki mmmm... black devile mogłabym mieć zawsze, ale nie uśmiecha mi się płacić 13,85 za paczkę :D[/QUOTE] hahah. :lol: ja nie lubię piwa, jedyne jakie mi do tej pory smakowało, to somersby jabłkowe. ja mam mocną głowę i lubię drinki, wódka, rum...ale to tylko przy jakiejś okazji lub w większym towarzystwie. :lol: a ja jeszcze nigdy nie paliłam i nie śpieszy mi się do tego. ;) Quote
Yuveza Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Aleksandra95']na pewno nie ja.:lol: nie miałam Twojego aparatu ale chyba Paulina :diabloti:[/QUOTE] Tylko że to nie było moim aparatem, bo ja nie mam tych fotek :evil_lol::diabloti: [quote name='motyleqq']ej, bo naprawdę wyglądasz... dorosło :lol: spodobałaś się mojemu chłopakowi ale mu się odwidziało, jak mu powiedziałam, ile masz lat :diabloti:[/QUOTE] :roflt: Quote
motyleqq Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 black devile, albo djarumy blacki... :loveu: żadne fajki tak nie pachną jak djarumy, zwłaszcza wiśniowe :loveu: Quote
Aleksa. Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='motyleqq']black devile, albo djarumy blacki... :loveu: żadne fajki tak nie pachną jak djarumy, zwłaszcza wiśniowe :loveu:[/QUOTE] ale black devile są fuu tzn czekoladowe.:lol: Quote
motyleqq Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Aleksandra95']ale black devile są fuu tzn czekoladowe.:lol:[/QUOTE] nie znasz się :lol: poza tym, za młoda jesteś!! Quote
Aleksa. Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='motyleqq']nie znasz się :lol: poza tym, za młoda jesteś!![/QUOTE] phi :evil_lol: taki niedobry smak na ustach :diabloti: a słodkie zdecydowanie :razz: Quote
motyleqq Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Aleksandra95']phi :evil_lol: taki niedobry smak na ustach :diabloti: a słodkie zdecydowanie :razz:[/QUOTE] słodki=dobry! co Ty wiesz o życiu :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='motyleqq']słodki=dobry! co Ty wiesz o życiu :evil_lol:[/QUOTE] ale z umiarem, z umiarem :evil_lol: Quote
motyleqq Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Aleksandra95']ale z umiarem, z umiarem :evil_lol:[/QUOTE] eh, to pewnie bardziej by Ci pasowały djarumy, ale po pierwsze [B]nie można Ci[/B], a po drugie często sprzedają takie zleżałe, więc niedobre :-( Quote
Aleksa. Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='motyleqq']eh, to pewnie bardziej by Ci pasowały djarumy, ale po pierwsze [B]nie można Ci[/B], a po drugie często sprzedają takie zleżałe, więc niedobre :-([/QUOTE] wiem że nie można mi.:) więc tego nie robię. :lol: Quote
motyleqq Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Aleksandra95']wiem że nie można mi.:) więc tego nie robię. :lol:[/QUOTE] tak, to ciekawe skąd wiesz jak smakują :lol: Quote
Aleksa. Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='motyleqq']tak, to ciekawe skąd wiesz jak smakują :lol:[/QUOTE] powinnam dodać 'już' :lol: Quote
Lucky. Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='motyleqq']black devile, albo djarumy blacki... :loveu: żadne fajki tak nie pachną jak djarumy, zwłaszcza wiśniowe :loveu:[/QUOTE] to ja kończę się już wypowiadać na temat fajek, bo też za młoda jestem :D djarumy też fajne, ale jeszcze droższe :D fajnie strzelają. Quote
Ty$ka Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='westie_justa']Ja pierdziele jaka dyskusja :roflt:[/QUOTE] Podpisuję się pod tym :roflt: :D Quote
polciuaa Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 pink elephanty! :loveu: a black devile i djarumy= fuuuuuuuuuuuu :evil_lol: Quote
motyleqq Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='dogomanka_']pink elephanty! :loveu: a black devile i djarumy= fuuuuuuuuuuuu :evil_lol:[/QUOTE] cóż za brak gustu! :evil_lol: Quote
Yuveza Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Nie macie chyba na co kasy wydawać :evil_lol: Quote
Lucky. Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='westie_justa']Nie macie chyba na co kasy wydawać :evil_lol:[/QUOTE] no tak, lepiej kupować obroże :diabloti: zdrowsze to i w ogóle :D Quote
motyleqq Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='westie_justa']Nie macie chyba na co kasy wydawać :evil_lol:[/QUOTE] coś Ty, ja kupuję papierosy raz na pół roku :lol: a jak już mi się chce STRASZNIE palić, to mam fajki TŻ, lub ew e-papierosa, ale on jest dziadowy :evil_lol: Quote
Yuveza Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Lucky.']no tak, lepiej kupować obroże :diabloti: zdrowsze to i w ogóle :D[/QUOTE] Mów za siebie, aż tak jak ty to ja nie kupuje :evil_lol: [quote name='motyleqq']coś Ty, ja kupuję papierosy raz na pół roku :lol: a jak już mi się chce STRASZNIE palić, to mam fajki TŻ, lub ew e-papierosa, ale on jest dziadowy :evil_lol:[/QUOTE] ale zdrowszy chyba :lol: Quote
Recommended Posts