Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='darii_iia']
hahahah, nie wiem czy to dobrze, czy nie. :lol: dobrze że ma swoje granice. :diabloti:[/QUOTE]

dobrze, bo jest dużo od Ciebie starszy :lol: ma 24 lata :lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='motyleqq']dobrze, bo jest dużo od Ciebie starszy :lol: ma 24 lata :lol:[/QUOTE]
ee tam, co to jest 9 lat :D nie no żartuję :)

ja tylko czasem piwo sobie wypiję ze znajomymi, nie mogę dużo bo mam słabą głowę. Wódka jest bleee, ale fajki mmmm... black devile mogłabym mieć zawsze, ale nie uśmiecha mi się płacić 13,85 za paczkę :D

Posted

[quote name='Klaudia&Aza'][URL]http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/Luka i Draco/IMG_1200.jpg[/URL] Draco z tyłu jak ząbki pokazuje:D[/QUOTE]
agresor. :lol:
[quote name='motyleqq']dobrze, bo jest dużo od Ciebie starszy :lol: ma 24 lata :lol:[/QUOTE]
takie tam 9 lat. :lol: ale jestem przyzwyczajona do starszego towarzystwa, bo ma siostra ma 23 i ogólnie kuzynostwo mam starsze. :lol:

[quote name='Lucky.']ee tam, co to jest 9 lat :D nie no żartuję :)
ja tylko czasem piwo sobie wypiję ze znajomymi, nie mogę dużo bo mam słabą głowę. Wódka jest bleee, ale fajki mmmm... black devile mogłabym mieć zawsze, ale nie uśmiecha mi się płacić 13,85 za paczkę :D[/QUOTE]

hahah. :lol:
ja nie lubię piwa, jedyne jakie mi do tej pory smakowało, to somersby jabłkowe. ja mam mocną głowę i lubię drinki, wódka, rum...ale to tylko przy jakiejś okazji lub w większym towarzystwie. :lol: a ja jeszcze nigdy nie paliłam i nie śpieszy mi się do tego. ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']na pewno nie ja.:lol: nie miałam Twojego aparatu ale chyba Paulina :diabloti:[/QUOTE]
Tylko że to nie było moim aparatem, bo ja nie mam tych fotek :evil_lol::diabloti:
[quote name='motyleqq']ej, bo naprawdę wyglądasz... dorosło :lol: spodobałaś się mojemu chłopakowi ale mu się odwidziało, jak mu powiedziałam, ile masz lat :diabloti:[/QUOTE]
:roflt:

Posted

[quote name='motyleqq']black devile, albo djarumy blacki... :loveu: żadne fajki tak nie pachną jak djarumy, zwłaszcza wiśniowe :loveu:[/QUOTE]

ale black devile są fuu tzn czekoladowe.:lol:

Posted

[quote name='motyleqq']nie znasz się :lol: poza tym, za młoda jesteś!![/QUOTE]

phi :evil_lol: taki niedobry smak na ustach :diabloti: a słodkie zdecydowanie :razz:

Posted

[quote name='Aleksandra95']ale z umiarem, z umiarem :evil_lol:[/QUOTE]

eh, to pewnie bardziej by Ci pasowały djarumy, ale po pierwsze [B]nie można Ci[/B], a po drugie często sprzedają takie zleżałe, więc niedobre :-(

Posted

[quote name='motyleqq']eh, to pewnie bardziej by Ci pasowały djarumy, ale po pierwsze [B]nie można Ci[/B], a po drugie często sprzedają takie zleżałe, więc niedobre :-([/QUOTE]

wiem że nie można mi.:) więc tego nie robię. :lol:

Posted

[quote name='motyleqq']black devile, albo djarumy blacki... :loveu: żadne fajki tak nie pachną jak djarumy, zwłaszcza wiśniowe :loveu:[/QUOTE]
to ja kończę się już wypowiadać na temat fajek, bo też za młoda jestem :D
djarumy też fajne, ale jeszcze droższe :D fajnie strzelają.

Posted

[quote name='westie_justa']Nie macie chyba na co kasy wydawać :evil_lol:[/QUOTE]

coś Ty, ja kupuję papierosy raz na pół roku :lol: a jak już mi się chce STRASZNIE palić, to mam fajki TŻ, lub ew e-papierosa, ale on jest dziadowy :evil_lol:

Posted

[quote name='Lucky.']no tak, lepiej kupować obroże :diabloti:
zdrowsze to i w ogóle :D[/QUOTE]
Mów za siebie, aż tak jak ty to ja nie kupuje :evil_lol:
[quote name='motyleqq']coś Ty, ja kupuję papierosy raz na pół roku :lol: a jak już mi się chce STRASZNIE palić, to mam fajki TŻ, lub ew e-papierosa, ale on jest dziadowy :evil_lol:[/QUOTE]
ale zdrowszy chyba :lol: