Agappe Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 [quote name='tulasy']18.02 Grodzisk Maz. ( O. Warszawa) krajowa szpiców japońskich grupa V, sekcja V 02.05 ( [B]środa [/B]) Bydgoszcz krajowa V grupy krajowa wyżłów krajowa szwajcarskich ras t. górskiego 12.05 Płock krajowa I grupy ( bez ON ), V i VIII grupy 22.09 Łódź krajowa Chow Chow 23.09 Łódź klubowa szpiców i ras pierwotnych[/QUOTE] dziekuję za informacje Quote
Martyna Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 [quote name='Gazuś']A co z klubową GOlden Retrieverów? Dalej w Lublinie?[/quote] W Warszawie - 9 wrzesnia! [URL="http://www.fcr.vel.pl"]www.fcr.vel.pl[/URL] - wrzucilam rozpiske dla 8 grupy :-) Quote
karolayna Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 a czy ktos cos wie o klubowce IX grupy? zapewne Opole tylko kiedy Quote
tulasy Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 28.04 Opole - klubowa psów do towarzystwa 28 - 29.04 Opole - międzynarodowa CACIB 09.06 Ostrów Wlkp. / O. Kalisz krajowa pudli 12.08 Sopot / O. Gdańsk krajowa Cavalier King Charles Spanieli, Chińskich grzywaczy, Boston Terierów i Buldogów francuskich [B]23.09 Łódź[/B] : klubowa pasterskich niepolskich klubowa PON-ów krajowa IX grupy klubowa V grupy klubowa briardów i beauceronów klubowa dogów niemieckich klubowa dogów de Bordeaux Jeśli coś przegapiłem z IX grupy to przepraszam, ale lepszą moją stroną jest V grupa. Quote
karolayna Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 [quote name='tulasy']28.04 Opole - klubowa psów do towarzystwa 28 - 29.04 Opole - międzynarodowa CACIB 09.06 Ostrów Wlkp. / O. Kalisz krajowa pudli 12.08 Sopot / O. Gdańsk krajowa Cavalier King Charles Spanieli, Chińskich grzywaczy, Boston Terierów i Buldogów francuskich [B]23.09 Łódź[/B] : klubowa pasterskich niepolskich klubowa PON-ów krajowa IX grupy klubowa V grupy klubowa briardów i beauceronów klubowa dogów niemieckich klubowa dogów de Bordeaux Jeśli coś przegapiłem z IX grupy to przepraszam, ale lepszą moją stroną jest V grupa.[/quote] wielkie dzięki za info :B-fly: Quote
Gazuś Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 [quote name='Martyna']W Warszawie - 9 wrzesnia! [URL="http://www.fcr.vel.pl"]www.fcr.vel.pl[/URL] - wrzucilam rozpiske dla 8 grupy :-)[/quote] JAK SWIETNIE! :) Wreszcie NIE w Lublinie! Quote
Gazuś Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 JEST NOWA STRONA ZK :) I jest rozpiska na 2007, ale jak się w nią kliknie, to jest taka na 2006 ;) Quote
Toller Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 [B]Gazuś[/B]- normalka :cool3: :evil_lol: Quote
Yoshko Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 W najnowszym numerze "PSA" jest cały kalendarz wystaw w Polsce na 2007 Quote
czikot Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Zobaczcie sobie na nasza Klubowa stronke Cavaliera i Kinga :-) [URL]http://www.cavalierkingklub-pl.com/cavisiowo/portal.php[/URL] po lewej stronie w połowie w dziale [COLOR=#0000ff]Kalendarz wystaw'200[/COLOR]7 sa uwzglednione wzystkie krajowe , klubowe IXg., miedzynarodowe i krajowe IXg. oraz pierwsza w Polsce Krajowa wystawa cavaliera(tylko tej rasy!) organizowana przed oddział w Katowicach sedziowac beda najwieksze sławy-sedziowie specjalisci !!! pozdrawiam Bogusia & cavalierki Quote
tulasy Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 [quote name='Yoshko']W najnowszym numerze "PSA" jest cały kalendarz wystaw w Polsce na 2007[/quote] Ale w prenumeracie "PIES" ukazał się szybciej niż w sprzedaży. Dlatego niewszyscy mogli do pisma szybko dotrzec. Quote
MagicJohnson Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 [quote name='tulasy'] 09.06 Ostrów Wlkp. / O. Kalisz krajowa pudli [B]23.09 Łódź[/B] : krajowa IX grupy [/quote] chcem, chcem, chcem...:lol: :multi: Quote
MagicJohnson Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 a nie ma wystawy w Augustowie???:-o Quote
Cavisia Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 [quote name='MagicJohnson']a nie ma wystawy w Augustowie???:-o[/quote] Przejrzałam listę i nie znalazłam Augustowa:shake: Quote
Gazuś Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 [quote name='Toller-Fox'][B]Gazuś[/B]- normalka :cool3: :evil_lol:[/quote] A Ty Gosia kiedy się wybierasz, co? :) na klubowej - mam nadzieję - będziesz? :) Quote
Gonia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Cavisia']Przejrzałam listę i nie znalazłam Augustowa:shake:[/quote]Bo wystawę w Augustowie organizował oddział z Białegostoku.W przyszłym roku mają pierwszą międzynarodówkę:loveu: Quote
simbik Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Na stronie ZKwPL jest już ... a może dopiero ;) kalendarz wystaw na 2007 :lol: . Quote
strumyk Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='MagicJohnson']a nie ma wystawy w Augustowie???:-o[/quote] i nie ma tez w Gdansku w lutym :-( Quote
fidekangela Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Właśnie tak patrze i się zdziwiłam ,że nie ma w Gdańsku tej krajówki.Szkoda. W sezonie 2007 mam duże plany , tym bardziej ,że zaczynam już ze swoim sznaucerkiem. Ogólnie poza PL planuje Rosję, Czechy, Niemcy, Słowację być może na europejską się wybiorę . Zobaczymy co z tego wyjdzie ;) Quote
karolayna Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='fidekangela']Właśnie tak patrze i się zdziwiłam ,że nie ma w Gdańsku tej krajówki.Szkoda. W sezonie 2007 mam duże plany , tym bardziej ,że zaczynam już ze swoim sznaucerkiem. Ogólnie poza PL planuje [B]Rosję,[/B] Czechy, Niemcy, Słowację być może na europejską się wybiorę . Zobaczymy co z tego wyjdzie ;)[/quote] Masz jakies informacje o wystawach w Rosji? To prawda ze jak sie ma ch.pl to wystarczy jedno CWC w Rosji zeby zrobic ch.rosji? Tak samo jest z młodziezowym? Quote
fidekangela Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 W Rosji jeszcze nie byłam. O wystawach co nieco słyszałam jakie mają się odbyć ale nie chcę podawac konkretnie bo nie jestem pewna na 100% , co to ch.pl to trzeba dostać jeden certyfikat w Rosji o ile się nie bylę aby mieć ch.rosji. Quote
Gazuś Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='fidekangela']W Rosji jeszcze nie byłam. O wystawach co nieco słyszałam jakie mają się odbyć ale nie chcę podawac konkretnie bo nie jestem pewna na 100% , co to ch.pl to trzeba dostać jeden certyfikat w Rosji o ile się nie bylę aby mieć ch.rosji.[/quote] Championat Rosji: jest kilka sposobów na jego uzyskanie: 6xCAC uzyskanych na wystawach regionalnych, 4xCAC, z których jeden uzyskano na wystawie międzynarodowej (CACIB) lub wszechrosyjskiej (CAC), 4xCAC + 1xSS (certyfikat zgodności ze wzorcem), 3xCAC + 1xKCzK (Kandydat na championa klubu), 2xCAC + 2xKCzK albo 1xCAC + 2xCzK (tytuł Championa Klubowego, przyznany przez NKP, krajowy klub rasy), 1xCAC + 3xKCzK albo 1xKCzK + 1xCzK albo 4xKCzK albo jeśli pies ma championat własnego kraju - wystarczy uzyskanie zaledwie jednego wniosku CAC. Każdy z certyfikatów musi być wydany przez innego sędziego. Championat Młodzieżowy: konieczne są 4 wnioski CACJ, jeśli piesek ma championat we własnym kraju, wystarczy uzyskać 1 CACJ. Przy czym ten jeden CAC przy Ch podobno ma przestać / przestał funkcjonować. Quote
Gośka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='Gazuś']Championat Rosji: jeśli pies ma championat własnego kraju - wystarczy uzyskanie zaledwie jednego wniosku CAC.[/quote] Nie pamiętam dokładnie, ale ten jeden CAC jeśli pies jest zgłoszony do kl.ch i trzeba się upewnić czy dana wystawa ma uprawnienia do wydania takiego ch, bo nie na każdej można zdobyć ch.ros za jednym zamachem. Ja byłam już dość dawno temu w Kaliningradzie, wystawa kameralna zaledwie 400 psów na międzynarodowej. Granica "upierdliwa" ale do strawienia. Quote
Gazuś Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='Gośka']Nie pamiętam dokładnie, ale ten jeden CAC jeśli pies jest zgłoszony do kl.ch i trzeba się upewnić czy dana wystawa ma uprawnienia do wydania takiego ch, bo nie na każdej można zdobyć ch.ros za jednym zamachem. Ja byłam już dość dawno temu w Kaliningradzie, wystawa kameralna zaledwie 400 psów na międzynarodowej. Granica "upierdliwa" ale do strawienia.[/quote] Pomijając czy wliczając psy NIE ujęte w katalogu? ;) Quote
dorotal Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Wyslalam mail do oddzialu w Legionowie czy wystawa bedzie w Wielkanoc 7-8.04. Odpowiedzieli ze to pomylka i wystawa w Legionowie odbedzie sie [B]31.03 i 01.04.2007.[/B] Quote
Recommended Posts