Ulka18 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Oby mogl tam maly Royek zostac :kciuki: Zmiesci sie z dwoma kotami przeciez. Quote
Basia i Barni Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Cześć Aga :-) :loveu: Piękny ten maluch oby mu sie udało i zamiast robali miał cudowny domek - ale porównanie podałam ja się zastrzelę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
tayga Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Na dzisiaj rodzina jest na tak :) Dlaczego tyle myslą? Małolata w maju ma maturę, potem studia. Rodzice będą musieli zaopiekować się psem. Pan już przekonany, a Pani jeszcze myśli. Oczywiście małolata przekonuje rodziców, że częste spacerki nie są konieczne, bo jest podwórko. Pan i tak mówi, ze Roy na grzyby z nim będzie chodził. No i do jesieni to Roy będzie już wszystko umiał, z zachowaniem czystości włącznie. Chociaż w 90% udaje mu się zrobić co trzeba na dworze :) Quote
Poker Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Tyle czasu minęło od ostatniej wiadomości? Mam nadzieję ,że maluch został w DT. Quote
tayga Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Oczywiście że został :) Nie mam fotek, ale jest cudny!! Widziałam u dziewczyny w komórce. Wygląda jak Amstaff - miniatura, do połowy łydki nie sięga. Jest bezproblemowy :) Quote
Recommended Posts