Jump to content
Dogomania

KIELCE Międzynarodowa, 18-19.11.2007

Recommended Posts

Posted

dzięki ;)

Ogólne wrażenie z wystawy w tym roku jest bardzo pozytywne. Duże ringi, super ring honorowy i toalety:evil_lol:. W przeciwieństwie do zeszłego roku w halach było gorąco a nie zimno. szkoda ze to ostatnia Miedzynarodówka, bo wystawa świetnie zorganizowana.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Goldenka 02']Gratuluję ;)
TEŻ proszę o fotki goldków (psow) z otwartej (tez byliśmy w tej klasie, niestety bez lokaty).
Liderowa, jak nazywa sie twój pies, muszę wiedzieć na kogo uważać :D[/quote]
to ja się przyłączam do prośby o goldenie fotki, najlepiej psy, kl. młodzieży..
My w młodziezy, dosk. I lokata, Najlepszy Junior i tym samy ukończyliśmy Mł. Ch. Pl :multi:

Posted

[quote name='Goldenka 02']Gratuluję ;)
TEŻ proszę o fotki goldków (psow) z otwartej (tez byliśmy w tej klasie, niestety bez lokaty).
Liderowa, jak nazywa sie twój pies, muszę wiedzieć na kogo uważać :D[/quote]
Dzięki:razz:
Mój zwierz to LIDER z Żywieckiej Kotliny.

Posted

Wie ktoś akie są wyniki w rasie samojed psy klasa młodzieży i ogar polski psy chyba pośrednia lub otwarta?? A jak jeszcze ktoś by miał fotki to jż wogóle git by było, gratulacje dla wszystkich i Super ,że Judit wygrała en bc to chyba z otwartej bo w championach byłą z jakąś czekoladką tak wynika z jego imienia;-)

Posted

[quote name='AlaNowak']Czy na serio nikt nei ma żadnych zdjec z wystawy?[/quote]
Ja mam, mówiłam. Ale za to nie mam czasu na ich wstawienie...
Jeszcze troche cierpliwości, [I]please[/I]...
pzdr.

Posted

[quote name='Alsza']Samoyed klasa młodzieży
BY ARCTIK CHALLENGE TINY,GLOO OF WINKY BOW-WOW - nb[/quote]
To jest imię jednego psa???
[/quote]
DRAGO Potok Kubikowski - bdb
FREEQ z Tarnawskiej Riwiery - bdb[/quote]
Czyli były tylko te dwa powyżej i oba dostały tylko bdb Tak???
O kurde:roll::shake:

Posted

[quote name='Mudik']Na prawdę nikt nie zna wyników z ogarów, a może na stronie związku są szanse na katalog PO wystawowy????[/quote]
Troszkę wyników znajdziesz tu [URL]http://forum.polskigonczy.avx.pl/viewtopic.php?t=915[/URL]

Posted

Hm, przeglądając katalog kielecki na wystawie (w oczekiwaniu na wystep upragnionych psiaków) natknęłam się na coś dziwnego, mianowicie znalazłam psa, który był w klasie POŚREDNIEJ, a przy numerze rodowodu była adnotacja: rodowód w przygotowaniu. Jak to możliwe? Przecież taka adnotacja jest dopuszczalna tylko dla szczeniąt i młodzieży!