marzenna79 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='samograj']DZIĘKI DZIEWCZYNKI:loveu: , ALE CO TERAZ BĘDZIE SKORO 2 OSOBY NOMINOWAŁY, KTÓRĄŚ NOMINACJĘ TRZEBA WYCOFAĆ!!!:oops: =================================================== EDIT: Już wycofana 29. Dzięki, to wspólne dzieło!!! REASUMUJĄC: AUTORAMI SĄ: modelka ŻMIŁKA, autorka fotografii APSA, bea100 i marzenna79 pomysłodawczynie tytułu!!!! Nic już nie rozumiem z tego.:niewiem::niewiem::niewiem: Ale widzę, że będę mogła teraz zagłosować na śliczną Żmiłkę. :loveu: [quote name='samograj']TUTAJ NAPISAŁAM O MOIM BARKU, JAK LEKARZE MOGĄ CZŁOWIEKA WYKOŃCZYĆ, STAWIAJĄC ZŁĄ DIAGNOZĘ I ŹLE LECZĄC:angryy: :mad: Witaj Aniu Samograjowa z rana ! Ćwicz, ćwicz i jeszcze raz ćwicz !!!!!!! KOŁOWROTEK KUP SOBIE W REHABILITACYJNYM SKLEPIE !!!!!!! Przeciąganie sznura w kołowrotku, to najlepsze ćwiczenie na "zamrożony" bark. MUSISZ ROZRUSZAĆ GO ! PAMIĘTAJ !!!!!!! No i nagrzewaj go sobie maściami i poduszką elektryczną. TO SĄ SPRAWDZONE METODY ! Życzę Aniu, abyś jak najszybciej uzyskała sprawność chorego barku. POWODZENIA ! Quote
samograj Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Wiesz bea, głupi ten regulamin. Raz jeszcze dziekuję za nominację:loveu: Tomo, fajnie, że wpadłeś, dzięki za dozę optymizmu [quote name='marzenna79'] Witaj Aniu Samograjowa z rana ! WITAJ MARZENNA!!!(kiedy tak będę machać???) JAKIMI MAŚCIAMI ROZGRZEWAŁAŚ??? CZY CAPSIPLAST TEŻ MOŻNA STOSOWAĆ??? (on też rozgrzewa) Quote
małyskrzat Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='samograj']Wiesz bea, głupi ten regulamin. Raz jeszcze dziekuję za nominację:loveu: Tomo, fajnie, że wpadłeś, dzięki za dozę optymizmu WITAJ MARZENNA!!!(kiedy tak będę machać???) JAKIMI MAŚCIAMI ROZGRZEWAŁAŚ??? CZY CAPSIPLAST TEŻ MOŻNA STOSOWAĆ??? (on też rozgrzewa) To teraz tak musisz machać:lol: Zaciśnij zęby i machaj... Zastosuj podwieszki to trochę Ci ułatwia to machanie;) Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :multi::multi::multi:hey Aniu ....widzę ze rehabilitacja tu trwa;) Quote
marzenna79 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 [quote name='samograj'] WITAJ MARZENNA!!!(kiedy tak będę machać???) JAKIMI MAŚCIAMI ROZGRZEWAŁAŚ??? CZY CAPSIPLAST TEŻ MOŻNA STOSOWAĆ??? (on też rozgrzewa) Już niedługo Aniu Miła Będziesz machać jak wielu. Tylko, żebyś tak ćwiczyła Będziesz skakać na weselu. O maściach pisałam Tobie w wątku sanatoryjnym!:cool3: A Capsiplast można stosować jak najbardziej. POZDRAWIAM !!!!!!! Quote
Tomo 2 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Widzę że tu dziś pełen relaks i spokój byle by nie przed burzą:p Samograjek pewnie smaruje i ćwiczy - czyli trening czyni mistrza i byleby nie dostała bitepsika jak pudzian:lol: Pozdrowionka ;) i milego spokojnego wieczorka :lol: Quote
Alicja Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :pAniu odpoczywaj i lecz łapkę dziewczyno .Klocusiowa też dogorywa ze swoim barkiem/ o ręke mi chodzi;)/ Quote
Tomo 2 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Razem z ćwiczeniami ręki ćwicz też kroki taneczne byś została królową parkietu na weselichu :lol: nie martw się wszystko się ułoży . Pozdrowionka:roll:.Miłego dzionka :lol: Quote
bea100 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Tomo 2']Razem z ćwiczeniami ręki ćwicz też kroki taneczne byś została królową parkietu na weselichu... Tym większa motywacja by błyskawicznie zdrowieć:p Samograjko, ja też wierzę, że wszystko ogarniesz i wszystko pogodzisz i wszystko się uda !!! Kiedyś (na razie nic nie wskazuje na to ale...) i ja stanę przed podobnym wyzwaniem (weselem syna) i skóra mi cierpnie na samą myśl bo nie cierpię zawieruchy no i człek chciałby by wypadło wszystko wspaniale i bez niespodzianek- a to się tak nie da. Mnie np w przeddzień (mojego) ślubu nocą moja młoda wtedy spanielka Linda- zeżarła dół sukni ślubnej (wisiała odprasowana i przyszykowana na wieszaku na drzwiach szafy) i jeszcze nadgryzła welon- teraz się z tego śmieję ale wtedy? :diabloti: (szłam w starej-pożyczonej sukience ni do sasa ni do lasa a welon ? wzięłam nożyczki i ucięłam na krótki :evil_lol: ) Aniu- moja rada- uśmiechaj się i powtarzaj sobie ,,hakuna matata"-mnie to pomaga :evil_lol: (A garnitur syna i swoją kreację- schowaj przezornie przed psami do szafy) Quote
samograj Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Tomo 2']Widzę że tu dziś pełen relaks i spokój byle by nie przed burzą:p Samograjek pewnie smaruje i ćwiczy - czyli trening czyni mistrza i byleby nie dostała bitepsika jak pudzian:lol: Pozdrowionka ;) i milego spokojnego wieczorka :lol: TAK CIĄGLE MACHAM. TUTAJ są zaległe życzenia dla CIEBIE!!!:oops: :oops: :oops: [quote name='marzenna79']Już niedługo Aniu Miła Będziesz machać jak wielu. Tylko, żebyś tak ćwiczyła Będziesz skakać na weselu. O maściach pisałam Tobie w wątku sanatoryjnym!:cool3: A Capsiplast można stosować jak najbardziej. POZDRAWIAM !!!!!!! DZIĘKI ZA WIERSZYK I POZDRPWIONKA!!!! [quote name='Alicjarydzewska']:pAniu odpoczywaj i lecz łapkę dziewczyno .Klocusiowa też dogorywa ze swoim barkiem/ o ręke mi chodzi;)/ Wyślij clocwork do SANATORIUM, niech poczyta co napisała Kobold. JEST NAS TROCHĘ, więc postanowiłam założyć grupę wsparcia CzPZB!!!Cierpiących z Powodu Zamrożonego Barku Marzanna.Kobold i Skrzacik mają to za sobą, a teraz cierpi clocwork, lupak i ja:placz: :placz: :placz: [quote name='Tomo 2']Razem z ćwiczeniami ręki ćwicz też kroki taneczne byś została królową parkietu na weselichu :lol: nie martw się wszystko się ułoży . Pozdrowionka:roll:.Miłego dzionka :lol: Ja takie miałam plany, zostać królową parkietu (mam ciągoty do władzy:evil_lol: ) ĆWICZĘ SWOJE PAS!!! [quote name='bea100']Mnie np w przeddzień (mojego) ślubu nocą moja młoda wtedy spanielka Linda- zeżarła dół sukni ślubnej (wisiała odprasowana i przyszykowana na wieszaku na drzwiach szafy) i jeszcze nadgryzła welon- teraz się z tego śmieję ale wtedy? :diabloti: (szłam w starej-pożyczonej sukience ni do sasa ni do lasa a welon ? wzięłam nożyczki i ucięłam na krótki :evil_lol: ) BEA100, to się nadaje na scenariusz tragikomedii!!! Quote
Tomo 2 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Życzenia z okazji dnia złożę osobiście , oczywiście przez telefon Pozdrowionka :lol: Quote
leemonca Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Przyszłam i chciałam tak po cichu gwizdnąć Ci zdjęcie Żmiłki do scrapka, ale musiałam sie cofnąć do tyłu..., potem jeszcze do tyłu ..., i dalej do tyłu ... i tak wsiąkłam całkowicie w Twoją galerię!!!!!!! Widziałam już wcześniej Twoje rysunki, bo tu byłam, ale dzisiaj pisząc to co piszę, mam z wrażenia wypieki na twarzy. Muszę ochłonąć, scrapek będzie jutro :lol: Quote
samograj Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 leemonca napisał(a):Przyszłam i chciałam tak po cichu gwizdnąć Ci zdjęcie Żmiłki do scrapka, ale musiałam sie cofnąć do tyłu..., potem jeszcze do tyłu ..., i dalej do tyłu ... i tak wsiąkłam całkowicie w Twoją galerię!!!!!!! Widziałam już wcześniej Twoje rysunki, bo tu byłam, ale dzisiaj pisząc to co piszę, mam z wrażenia wypieki na twarzy. Muszę ochłonąć, scrapek będzie jutro :lol: O RANY!!!! TYLKO MI TU NIE ZEJDŹ Z WRAŻENIA!!!:mad: Swoją drogą jestem ciekawa co spowodowało wypieki na TWOJEJ twarzy:crazyeye: Quote
marzenna79 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Witaj Aneczko,Miła gwiazdeczko!:loveu: Załatwiam Tobie zrobienie takiego oto tickerka w Twoich kolorkach, które lubisz Miłku miły.;) Pozdrawiam Cię serdecznie, miziam Żmiłeczkę Samograjową i życzę miłego wieczoru. :drink1: :hand: Quote
samograj Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 DZIĘKI MARZENKO!!!! RÓWNIEŻ POZDRAWIAM I PRZESYŁAM MIZIANKA DLA SUKCESA!!! A TO Z OKAZJI NASZEGO BABSKIEGO ŚWIĘTA Quote
samograj Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 NAUCZYŁAM SIĘ ROBIĆ TICKERY: CHCIAŁAM ZROBIĆ DLA SIEBIE, ALE TYLKO MOZNA OD 1970 ROKU:placz: :placz: :placz: JESTEM ZA STARA!!!!!! TO DLA GOGUNI ticker urodzinowy DLA ŻMIŁKI, pokazuje ile ma lat: Quote
marzenna79 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='samograj']NAUCZYŁAM SIĘ ROBIĆ TICKERY: CHCIAŁAM ZROBIĆ DLA SIEBIE, ALE TYLKO MOZNA OD 1970 ROKU:placz: :placz: :placz: JESTEM ZA STARA!!!!!! TO DLA GOGUNI ticker urodzinowy DLA ŻMIŁKI, pokazuje ile ma lat: Fiu,fiu,fiu...:siara: :happy1: Aniu Ty jesteś wprost rewelacyjna babka. :loveu: Skąd Ty czerpiesz tyle energii ??????? :shake: Jestem pod wrażeniem,na prawdę.:crazyeye: Podziwiam Cię...:loveu: Quote
samograj Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 SPECJALNIE NA PROŚBĘ KalinyM Roczna BÓJKA Haiditarod (obecnie SNOWE) - zdjęcia pochodzą z blogu JUSTYNY WYDRY: http://najlepszepsy.blog.onet.pl/ I SNOWE jako liderka: Quote
małyskrzat Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='samograj']NAUCZYŁAM SIĘ ROBIĆ TICKERY: CHCIAŁAM ZROBIĆ DLA SIEBIE, ALE TYLKO MOZNA OD 1970 ROKU:placz: :placz: :placz: JESTEM ZA STARA!!!!!! TO DLA GOGUNI ticker urodzinowy DLA ŻMIŁKI, pokazuje ile ma lat: Witam Cię Aniu zdolniacho! Ja tyż kcem takie -poproszę o instrukcje bo wstyd że nie nadążam za młodszymi:placz: :placz: (ale podobno taka kolej rzeczy:evil_lol: ) Quote
leemonca Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='samograj']O RANY!!!! TYLKO MI TU NIE ZEJDŹ Z WRAŻENIA!!!:mad: Swoją drogą jestem ciekawa co spowodowało wypieki na TWOJEJ twarzy:crazyeye: Twoje malunki i Twoje stadko :lol: ,i taką też Żmiłkę malowaną wykorzystałam scrapek i duży scrapek :razz: Quote
samograj Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='małyskrzat']Witam Cię Aniu zdolniacho! Ja tyż kcem takie -poproszę o instrukcje bo wstyd że nie nadążam za młodszymi:placz: :placz: (ale podobno taka kolej rzeczy:evil_lol: ) Skrzaciku, kliknij na napis nad tickerem z lewej, otworzy Ci się stronka, resztę podpowie CI Twoja wrodzona inteligencja:loveu: [quote name='leemonca']Twoje malunki i Twoje stadko :lol: ,i taką też Żmiłkę malowaną wykorzystałam scrapek i duży scrapek :razz: O RANY!!!!! ZANIEPISAŁAM Z WRAŻENIA!!!!! DZIĘKI:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Czoko Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='samograj']ŻMIŁKOWY PYSIO!!! Wspaniałe ujęcie! Odezwała się w naszej galerii Marzenka - sens jest taki że będziemy bardzo rozczarowane. Quote
samograj Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Czoko napisał(a):Wspaniałe ujęcie! Odezwała się w naszej galerii Marzenka - sens jest taki że będziemy bardzo rozczarowane. JUŻ SIĘ WYJAŚNIŁO. ONA MIAŁĄ MAŚĆ OCHŁADZAJĄCĄ, A NIE WYGRZEWAJĄCĄ!!! Ja w swojej aptece zamówiłam te drugą :p- ( w PW to ten opis caps lockiem) Quote
marzenna79 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='samograj']ŻMIŁKOWY PYSIO!!! :crazyeye: Przepiękne ujęcie pysia Żmiłkowego !!!!!!! :loveu::loveu::loveu:Cudnie tu wyszła Twoja sunia. Kwitnie w ciąży.:loveu: [SIZE=4]Dobrze Aniu, że wyjaśniłaś sprawę z maścią końską czy diabelską ! :diabloti::cool3: [SIZE=3]Czyli ja mam ochładzającą maść ! Quote
Recommended Posts