Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/233138-Nie-pozwól-trafić-Pimpusiowi-do-schroniska-!-Od-03-10-do-17-10?p=19761317#post19761317"]~Nie pozwól trafić Pimpusiowi do schroniska ! Od 03.10 do 17.10 ~[/URL]

Witam Pimpusia
Bazarek się skończył, niestety dużo nie przybyło

Posted

[quote name='dangos19']Witam Pimpusia
To prawda że każdy grosz jest ważny, a 100 to już nie grosz, co prawda miałam nadzieję na troszke więcej;)[/QUOTE]
może by mu ogłoszenie w jakiejś gazecie wykupić :lol: ?

Posted

[quote name='Angi']może by mu ogłoszenie w jakiejś gazecie wykupić :lol: ?[/QUOTE]

trzeba by było DIF dopytac czy w jej okolicy jest jakaś gazeta, która daje ogłoszenia i jest w miarę skuteczna :)

Posted

[quote name='Mysia_']DIF musi "udowodnić", że to bezdomniak, a to podobno trochę formalności [/QUOTE]

Dokładnie tak! ;)
Mysiu, dostałaś umowę? Jeśli tak proszę o skanik na maila, to powinno wystarczyć.

I kilka słów o Pimpalinku:)
Chyba zamienia się w psa "zewnętrznego"! Cały czas chce ewidentnie być na zewnątrz. Ponieważ mamy sporo psiaków (13) cały czas nimi mieszamy. Ten nie może wychodzić z tym, a ten z tamtym.
Pimpek jest w komfortowej sytuacji, bo z uwagi na swój charakter może wychodzić z każdym ;).

Już jakiś czas temu skończył się Pimpkowi arthroflex.
Jest w dobrej kondycji, nic mu nie dolega, nic go nie boli. Funkcjonuje normalnie. Zero biegunek (zdarza mi się zebrać rano to co zrobił nocą w pokoju :diabloti:), sierść ładna, zjada całe porcje. Jestem zdania, że ten arthroflex postawił go "na nogi"! Odkąd go zaczął dostawać nie ma żadnych problemów.

Ogólnie jest wszystko ok, tylko tę paszczę muszę jakoś zorganizować! :oops:

Posted

I jeszcze jedna sprawa....

Wykupiłam dla Pimpka smakołyki na Angisiowym bazarku. Nie dokonałam wpłaty w terminie (PRZEPRASZAM strasznie!!!) a bazarek jest już zakończony.
Co mam zrobić? Czy wpłacić na konto, które dostałam na pw czy odliczyć od kwoty hoteliku?

Posted

[quote name='DIF']I jeszcze jedna sprawa....

Wykupiłam dla Pimpka smakołyki na Angisiowym bazarku. Nie dokonałam wpłaty w terminie (PRZEPRASZAM strasznie!!!) a bazarek jest już zakończony.
Co mam zrobić? Czy wpłacić na konto, które dostałam na pw czy odliczyć od kwoty hoteliku?[/QUOTE]

ja bym odliczyła od hoteliku, ale to od was cioteczki zależy ;)

Posted

Dif ja myślę że bez sensu żebyś przelewała, uwzględnij to przy końcu miesiąca, ja wiem ile trzeba płacić ale proszę o PW bo nie wiem ile tam za te smakołyki miałam zapłacić i ile odjąć.

Posted

[quote name='olalolaa']Dif ja myślę że bez sensu żebyś przelewała, uwzględnij to przy końcu miesiąca, ja wiem ile trzeba płacić ale proszę o PW bo nie wiem ile tam za te smakołyki miałam zapłacić i ile odjąć.[/QUOTE]

Dobra nie ma sprawy! :)
Za smakołyki jestem winna 10 zł (1 zł x 10 smakoszków:)). Odliczę po prostu i tyle!

A przy okazji zapraszam na szarpaczany bazarek. Myślę, że "moja" Polka miała spory udział w jego powstaniu. Ponieważ nie lubię jak psy bawią się "szarpakami" ze sznurków/nici Lidan, która jest mocno w Polkę zaangażowana wymyśliła takie cuda!
Zobaczcie jakie wspaniałe polarowe "szarpaki" dla psów wykonał mąż Lidan:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/235335-Szarpaki-frędzle-polarowe-Na-Mikołaja-dla-psów!-Do-18-listopada!?p=19947163#post19947163[/URL]

Pieniążki z bazarku będą przeznaczone na Polkę, kumpelkę Pimpka! :evil_lol: