ocelot Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='mari23']1.574,74 zł - tyle jest i decydujcie, na co je wydacie, jesli większe będż koszty - nie bardzo mamy srodki, zbyt duzo wzięliśmy pod opiekę psiaków, a wpływy niuewielkie, 1% nie mamy jeszcze, może za rok się uda to załatwić....[/QUOTE] Dzięki mari. My rozumiemy, ze macie swoje psiaczki. Quote
mari23 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='ocelot']Dzięki mari. My rozumiemy, ze macie swoje psiaczki.[/QUOTE] ech tam, swoje, wasze.... one wszystkie nasze biedaki! tylko, że niestety ciężko z finansami :( rozliczenie na dzisiaj wygląda tak: 1.574,74 było - 300,- przelew za Szilę + 90,- moca 35 za lipiec sierpień 1.364,74 stan aktualny na dzień 31 lipca 2011 Quote
ocelot Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Pieniążki do hotelu dotarły:)dziekuję:) I czekam na faktury od Czarodziejki... a resztę dla tych bid z dworca jeśli je złapiemy.... złapane inne. A sunie nie. Quote
ocelot Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 a ja chcę Wam powiedzieć, że Debra znalazła dom:)Nie wiem jaki, ale sobie sprawdzę w karcie gdzie wylądowała panienka. Quote
ocelot Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 [COLOR=darkred]KOCHANI!!!!! Dziękuję Wam za pomoc i za wsparcie. Z 4 psiaków tylko jeden odszedł za TM... reszta w swoich domach. Astra w Holandii, poproszę o zdjęcia, Wizar pilnuje firmy po sąsiedzku i jest szczęśliwy, co tydzień zaglądam do niego, ale jest tam psem stróżującym:)Podchodzi wita się i warcząc mówi: "Hola, hola, wiem ze się lubimy i znamy, ale... ja tu pilnuję, więc... stój za płotem":) Debra adoptowana i tu planuję wizyte poadopcyjną, gdyż domku nie znam. Watek był założony by uratować im życie... udało się przejąć schronisko, co wydawało się niemozliwe. W schronisku są ogromne zmiany, ale... mamy ciągłe braki w karmie, budach, obrożach. Najbardziej potrzebne ogloszenia dla psów. mamy 170, a miejsc 130. Psów się teraz nie usypia, ale jest dramat. Pomóżcie nasze psy ogłaszać. Dzieki waszym wpłatom pomogliśmy trzem psiakom w hotelach. resztkę pieniążków chciałabym przeznaczyć na psa ze złamaną łapą. Na jego operacje. Nie ma jeszcze wątku na dogo. Pozwolicie?[/COLOR] Quote
mari23 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 dostałam fakturę za siatkę ogrodzeniową - do zapłaty przelewem..... bez żadnej adnotacji- czego dotyczy... pieczątka poczty nadania niewyraźna, nadawcy brak - na PW też nikt nie pisał - nie wiem, co robić - termin zapłaty jest 3-dniowy... czy to od Was? Quote
moca35 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Dawno nie zaglądałam, miłe zaskoczenie:) Pieniążki niech idą psiakowi ze złamaną łapką na zdrowie:) Quote
Recommended Posts